Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkitek1981
    • CommentTimeJun 19th 2011
     permalink
    heloł
    ja tylko na momencik, bo zaraz wybywamy do Szczytna na M egzaminy do Policji, to trzymajcie kciuki ok 14-j za niego plissssss :whorship:
    z góry dziękujemy :kissing:
    odezwę się po powrocie
    trzymajcie się i miłej niedzieli życzę:grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Trzymam, trzymam :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Ja także trzymam kciuki, a u mnie temperatura wariuje, mam małe kłucia w lewym jajniku, od czasu do czasu. Pogoda pochmurna więc spedzamy dzisiaj cały dzień w domu
    •  
      CommentAuthormotylica0
     permalink
    evella gratulacje, witam nowe starające się.
    U mnie dzisiaj mega spadek temperatury więc lada chwila pojawi się @.
    Może kolejny cykle będzie celniejszy.
    --
    • CommentAuthorEvelka30
     permalink
    Witam .Dziękuje Wam dziewczynki za wszystkie dobre słowa. Oczywiście wysyłam fluidki dla każdej z Was. Więc obiecałam że opowiem jak zareagował mój M. jak się dowiedział o ciąży. A więc w piątek jak wracałam z pracy zajechałam do H&M i kupiłam takie najmniejsze skarpeteczki z napisem I:heartbounce:dad. Jak już się zjawiłam w domu Mój M. czekał już na mnie z :dinner:
    (oczywiście musiałam mu podpowiedzieć że może by cosik romantycznego zorganizował) Po kolacji nasza córa wiki (11 lat już prawie) poszła do siebie a ja wręczyłam M.prezent. Najpierw jak zobaczył te skarpetki to nie zczaił ale za chwilę mnie się pyta czy jestem w ciąży:shocked: a póżniej jeszcze z 5 razy kazał sobie potwierdzić czy to prawda. A już po tym jak mnie wyściskał dostał jakiegoś słowotoku i wyliczał że musimy kupić wózek i że łóżeczko i że powinnam wyjąć kolczyka z pępka i że zrobimy usg 3d itd itp.Tak że myślę że trochę szoku doznał:bigsmile: Ale jest a raczej jesteśmy mega szczęśliwi. Do tej pory chodzi po domu i co chwile powtarza że znowu będziemy rodzicami :clap: No dobra a teraz z innej beczki . Jak by któraś mi pomogła była bym wdzięczna tzn, ostatnią miesiączkę miałam 20 maja i chodzi mi o określenie który to tydzień bo na teście mi wyszło 1-2 tydz ale lekarze chyba liczą inaczej? Pozdrawiam wszystkie staraczki a teraz idę się brać za jakiś objadek!!
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    kitek , a mój m tam siedzi od lutego : ) jest na szkole oficerskiej i za miesiąc kończy :bigsmile: może w końcu coś zmajstrujemy bo na razie to faktycznie musiałby by traf :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Obliczanie terminu porodu Wybierz swoją metodę.
    1dc nie ma żadnego znaczenia.
    --
    • CommentAuthorEvelka30
     permalink
    Sprawdziłam na różnych stronach w necie i w większości wychodzi że to 5 tydzień:cheer:
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Moje gratulacje :-) mnie od dzisiaj jakoś kłuje raz lewy a raz prawy jajnik
  1.  permalink
    pięknie się zrobiło:) tak ciążowo:)
    i ja się z Wami witam, też się z M staramy od marca br, w chwili obecnej jestem w 32 dc, a mam je zazwyczaj 27 dniowe (tzn zawsze), ale puki co wczorajszy test domowy wyszedł negatywny, może to też wynika z tego ze 19 maja miałam histeroskopię i może coś mi się poprzestawiało, dziś rano dostałam lekkich brązowych plamień, przez ok. 1,5 tg bolały mnie jajniki, raz 1 raz 2gi ... cóż zobaczymy czy się rozkręci na @, dodam, ze biorę duphaston... pozdrawiam i życzę nam wszystkim takiej samej radości jaką taerz ma Ewelka30:):):) GRATULUJĘ:):):)
    • CommentAuthorsara32
     permalink
    po histeroskopii @ może się spóźnić, zależy co Ci robili.
    --
    •  
      CommentAuthormarta_885
     permalink
    Witam:):):) a więc potwierdziło się !!! zrobiłam ponownie test i od razu wyszły śliczne 2 kreseczki!!!:bigsmile: Jestem strasznie szczęśliwa, że tak szybciutko nam się udało:):) Jutro zaczyna się już 6 tydzień:) Trzymam za Was kciuki i życzę powodzenia:bigsmile:
    --
  2.  permalink
    Marta, gratulacje:)

Sara32, wycinali mi zrosty..
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    :clap: Gratulacje !
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
    • CommentTimeJun 19th 2011 zmieniony
     permalink
    marta gratulacje:flowers:

dzięki za kciuki, wszystko zaliczone, wiec kciuki się przydały, wiedziałam, ze można na was liczyć:heartsabove::rainbow::kissing::kissing: teraz czekamy na termin kolejnego etapu :) zwiedziliśmy z synkiem trochę miasto, aż sobie pęcherze na nogach zrobiłam, ale wyznanie po wejściu do jeziora "mamusiu kocham Cię"-bezcenne:heartbounce: dla takich chwil warto było:jumping:
    --
    • CommentAuthorEvelka30
    • CommentTimeJun 20th 2011
     permalink
    Gratulacje Marta:clap::thumbup:!!!
    • CommentAuthorAjo
     permalink
    Evela, Marta gratuluję :))
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Gratulacje marta:))
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    I znowu ból lewego jajnika, takie kłucie , nadchodzi @...??? Hmmm
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    eee , raczej nie . To plamienie jednodniowe jest obiecujące : ) trzymam kciuki
    --
    •  
      CommentAuthorSayuri78
     permalink
    Dziewczyny, przepraszam jeśli pytanie zadam w nieodpowiednim miejscu... Jestem 2 dni po owulacji sprawdzonej monitoringiem i po podaniu dzień przed nią ovitrellu w celu pęknięcia pęcherzyka. W dzień owulacji i 2 dni wcześniej było serduszkowanie. Być może więc się udało, aczkolwiek jeśli tak nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia. Czy gorące kąpiele na tym etapie mogą zaszkodzić blatocyście i spowodować na przykład nieprawidłowy podział komórek jeszcze przed zagnieżdżeniem? Uwielbiam je. Nie wiedziałam, że ą nie wskazane. Głupota ludzka nie zna granic ... Może któraś z Was ma doświadczenie w tym względzie... ?
    --
    •  
      CommentAuthorSayuri78
    • CommentTimeJun 20th 2011 zmieniony
     permalink
    Tu znalazłam info na ten temat zupełnie przez przypadek... : http://www.we-dwoje.pl/goraca;kapiel;w;ciazy,artykul,11335.html
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    dzisiaj parę razy zakręciło mi się w głowie, ale to jak kucałam i wstałam :-) hihi
    •  
      CommentAuthorgonja
     permalink
    Cześć dziewczyny!

Jestem tu nowa, ale odwiedzałam stronkę wcześniej. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :) Od kilku miesięcy staram się o dziecko, ale moje obserwacje były bardzo nieregularne. Dzięki Wam mam dużą motywację do obserwacji. Proszę Was o cierpliwość bo pewnie czasem zadam jakieś dziwne pytanie :)
    Obecnie znajduje się w 14 dniu cyklu i oczywiście wierze że to będzie ten cykl, mam za sobą jedną poronioną ciąże. Wierze, że z Waszą pomocą i wsparciem będzie dobrze :) Pozdrawiam wszystkich!
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Witam Cię serdecznie, i trzymam kciuki :-)
    •  
      CommentAuthorgonja
     permalink
    Dzięki bardzo :))
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeJun 21st 2011 zmieniony
     permalink
    Witamy kolejne staraczki :grouphug::tooth:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeJun 21st 2011
     permalink
    A u mnie dziś znaczący spadek temperatury i ciągnie mnie podbrzusze...czyżby @ nadchodziła:confused:
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Basiu u mnie jak narazie się utrzymuje , chociaż jak tym razem się nam nie uda to w nastepnym cyklu jest nadzieja
    •  
      CommentAuthoragigi
     permalink
    sayuri78, na tym etapie ewentualnej ciąży raczej kąpiel nie zaszkodzi :-)
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    No i pojawiła się @...zapraszam od jutra pod nowy cykl:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeJun 22nd 2011
     permalink
    Ale tu cisza...:shades:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthortechniczne
    • CommentTimeJun 22nd 2011
     permalink
    weekend się zaczął
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeJun 23rd 2011
     permalink
    Jaki weekend dopiero sroda :updown:
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Ja mam weekend długi :-)
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Zapraszam na nowy cykl
    •  
      CommentAuthor_Dotti_
    • CommentTimeJun 24th 2011
     permalink
    Hej dziewczyny.. nie jestem nowa na 28dni, ale wciąż się staram :/ obecnie jestem w drugim cyklu z CLO. Sądzę, że w tak dużym gronie większe wsparcie może pomoże w zaskoczeniu ;) Gratuluję tym co sie ledwo co udalo, i tym co juz blisko rozwiazania, oraz rozpakowanym :)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeJun 24th 2011
     permalink
    Wystaraniu bez zaskoczeń. ;-)
    --
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeJun 25th 2011
     permalink
    Amazonka: Wystaraniu bez zaskoczeń. ;-)
    :tooth: hehehe to dobre
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeJun 27th 2011
     permalink
    Ależ tu znowu cisza...mam nadzieję, że przed burzą plusików:devil:
    --
    •  
      CommentAuthormartitap
     permalink
    Oby:)))
    u mnie starania w tym cyklu pod znakiem zapytania, chyba że cykl będzie dłuższy... M ząb boli, od 2 dni ma spuchnięty policzek. Dzisiaj o 17 ma wizytę u dentysty. Pewnie antybiotyk dostanie.
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    witam Was kobietki :) My staramy się o dzidzię od marca tego roku... Dziś dostałam kolejną miesiączkę, więc... żal ogromny w serduszku... :( Mamy nieco utrudnione zadanie, ponieważ mój P. niestety rzadko jest w domku... Pracuje poza krajem, jest ze mną co miesiąc na około 5 dni :/ co prawda Jego zjazdy staramy się dostosowywać do mojej owu ale... niestety póki co nie było "trafionego" :( Tak bym chciała... z innych, nieco istotniejszych względów niż zwyczajna chęć posiadania maleństwa... pozdrawiam cieplutko i powodzenia życzę :)))
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Katka, od marca to jeszcze bardzo wcześnie..

katka_81: Tak bym chciała... z innych, nieco istotniejszych względów niż zwyczajna chęć posiadania maleństwa...

Hm..
    --
    •  
      CommentAuthorasia_
     permalink
    to super że tak się skończyło , życzę maleństwa - oczywiście wszystkim starającym się , tym co 28dni znają już na pamięc też : ) Dobrze że od czasu do czasu któraś obwieszcza plusik , to tak podnosi na duchu :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
    • CommentTimeJun 28th 2011
     permalink
    cześć dziewczyny ja jestem na 28dni od 5cykli i wczoraj pierwszy raz zobaczyłam dwie piękne kreski bylam na betaHcg wynik to 70czyli jestem w 3tyg i 6dniu ciąży jestem szczęśliwa ogromnie:) w tym cyklu Robilam monitoring i jak widać pomogło:)
    wysylam wam tu fluidy »»»»»»»»»¤¤¤¤¤¤¤¤¤¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡°°°°°°°°©©©©©©©¢®®®®®®®¢¢¢««««»»»¢¢¡¡~~~~~~~##%%₩§€$£¥¥₩§$£¥₩§€£¥§$£₩§££ o żebyście się szybko pozarażały:):):):bigsmile::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Jak fajnie Kasiu, cieszymy się razem z Tobą :) Dbaj o siebie bardzo i dzięki za pozytywną energię... przyda się :) trzymajcie się cieplutko :)
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Kasia,ogromne gratulacje i spokojnej ciąży
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    Kasia Gratuluję:flowers::flowers::flowers::flowers:
    kolejnym starającym życzę powodzenia i trzymam kciuki:grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Ja tez gratuluję :clap:
    --
    •  
      CommentAuthoracia20
     permalink
    Mam pytanie ale nie wiem czy w dobrym temacie pytam.
    W tym cyklu mam mieć inseminacje i chciałam się spytać czy w 5 dniu cyklu pęcherzyk 7,5 milimetra to taki dobry czy nie teraz będzie sprawdzany 9 dnia cyklu. Od 2 do 5 dnia cyklu brałam COL, z naturalnymi owulacjami jest kiepsko a do tego nie najlepsze nasienie M.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.