heloł ja tylko na momencik, bo zaraz wybywamy do Szczytna na M egzaminy do Policji, to trzymajcie kciuki ok 14-j za niego plissssss z góry dziękujemy odezwę się po powrocie trzymajcie się i miłej niedzieli życzę
Ja także trzymam kciuki, a u mnie temperatura wariuje, mam małe kłucia w lewym jajniku, od czasu do czasu. Pogoda pochmurna więc spedzamy dzisiaj cały dzień w domu
evella gratulacje, witam nowe starające się. U mnie dzisiaj mega spadek temperatury więc lada chwila pojawi się @. Może kolejny cykle będzie celniejszy.
Witam .Dziękuje Wam dziewczynki za wszystkie dobre słowa. Oczywiście wysyłam fluidki dla każdej z Was. Więc obiecałam że opowiem jak zareagował mój M. jak się dowiedział o ciąży. A więc w piątek jak wracałam z pracy zajechałam do H&M i kupiłam takie najmniejsze skarpeteczki z napisem Idad. Jak już się zjawiłam w domu Mój M. czekał już na mnie z (oczywiście musiałam mu podpowiedzieć że może by cosik romantycznego zorganizował) Po kolacji nasza córa wiki (11 lat już prawie) poszła do siebie a ja wręczyłam M.prezent. Najpierw jak zobaczył te skarpetki to nie zczaił ale za chwilę mnie się pyta czy jestem w ciąży a póżniej jeszcze z 5 razy kazał sobie potwierdzić czy to prawda. A już po tym jak mnie wyściskał dostał jakiegoś słowotoku i wyliczał że musimy kupić wózek i że łóżeczko i że powinnam wyjąć kolczyka z pępka i że zrobimy usg 3d itd itp.Tak że myślę że trochę szoku doznał Ale jest a raczej jesteśmy mega szczęśliwi. Do tej pory chodzi po domu i co chwile powtarza że znowu będziemy rodzicami No dobra a teraz z innej beczki . Jak by któraś mi pomogła była bym wdzięczna tzn, ostatnią miesiączkę miałam 20 maja i chodzi mi o określenie który to tydzień bo na teście mi wyszło 1-2 tydz ale lekarze chyba liczą inaczej? Pozdrawiam wszystkie staraczki a teraz idę się brać za jakiś objadek!!
kitek , a mój m tam siedzi od lutego : ) jest na szkole oficerskiej i za miesiąc kończy może w końcu coś zmajstrujemy bo na razie to faktycznie musiałby by traf
pięknie się zrobiło:) tak ciążowo:) i ja się z Wami witam, też się z M staramy od marca br, w chwili obecnej jestem w 32 dc, a mam je zazwyczaj 27 dniowe (tzn zawsze), ale puki co wczorajszy test domowy wyszedł negatywny, może to też wynika z tego ze 19 maja miałam histeroskopię i może coś mi się poprzestawiało, dziś rano dostałam lekkich brązowych plamień, przez ok. 1,5 tg bolały mnie jajniki, raz 1 raz 2gi ... cóż zobaczymy czy się rozkręci na @, dodam, ze biorę duphaston... pozdrawiam i życzę nam wszystkim takiej samej radości jaką taerz ma Ewelka30:):):) GRATULUJĘ:):):)
Witam:):):) a więc potwierdziło się !!! zrobiłam ponownie test i od razu wyszły śliczne 2 kreseczki!!! Jestem strasznie szczęśliwa, że tak szybciutko nam się udało:):) Jutro zaczyna się już 6 tydzień:) Trzymam za Was kciuki i życzę powodzenia
dzięki za kciuki, wszystko zaliczone, wiec kciuki się przydały, wiedziałam, ze można na was liczyć teraz czekamy na termin kolejnego etapu :) zwiedziliśmy z synkiem trochę miasto, aż sobie pęcherze na nogach zrobiłam, ale wyznanie po wejściu do jeziora "mamusiu kocham Cię"-bezcenne dla takich chwil warto było
Dziewczyny, przepraszam jeśli pytanie zadam w nieodpowiednim miejscu... Jestem 2 dni po owulacji sprawdzonej monitoringiem i po podaniu dzień przed nią ovitrellu w celu pęknięcia pęcherzyka. W dzień owulacji i 2 dni wcześniej było serduszkowanie. Być może więc się udało, aczkolwiek jeśli tak nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia. Czy gorące kąpiele na tym etapie mogą zaszkodzić blatocyście i spowodować na przykład nieprawidłowy podział komórek jeszcze przed zagnieżdżeniem? Uwielbiam je. Nie wiedziałam, że ą nie wskazane. Głupota ludzka nie zna granic ... Może któraś z Was ma doświadczenie w tym względzie... ?
Jestem tu nowa, ale odwiedzałam stronkę wcześniej. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona :) Od kilku miesięcy staram się o dziecko, ale moje obserwacje były bardzo nieregularne. Dzięki Wam mam dużą motywację do obserwacji. Proszę Was o cierpliwość bo pewnie czasem zadam jakieś dziwne pytanie :) Obecnie znajduje się w 14 dniu cyklu i oczywiście wierze że to będzie ten cykl, mam za sobą jedną poronioną ciąże. Wierze, że z Waszą pomocą i wsparciem będzie dobrze :) Pozdrawiam wszystkich!
Hej dziewczyny.. nie jestem nowa na 28dni, ale wciąż się staram :/ obecnie jestem w drugim cyklu z CLO. Sądzę, że w tak dużym gronie większe wsparcie może pomoże w zaskoczeniu ;) Gratuluję tym co sie ledwo co udalo, i tym co juz blisko rozwiazania, oraz rozpakowanym :)
Oby:))) u mnie starania w tym cyklu pod znakiem zapytania, chyba że cykl będzie dłuższy... M ząb boli, od 2 dni ma spuchnięty policzek. Dzisiaj o 17 ma wizytę u dentysty. Pewnie antybiotyk dostanie.
witam Was kobietki :) My staramy się o dzidzię od marca tego roku... Dziś dostałam kolejną miesiączkę, więc... żal ogromny w serduszku... :( Mamy nieco utrudnione zadanie, ponieważ mój P. niestety rzadko jest w domku... Pracuje poza krajem, jest ze mną co miesiąc na około 5 dni :/ co prawda Jego zjazdy staramy się dostosowywać do mojej owu ale... niestety póki co nie było "trafionego" :( Tak bym chciała... z innych, nieco istotniejszych względów niż zwyczajna chęć posiadania maleństwa... pozdrawiam cieplutko i powodzenia życzę :)))
to super że tak się skończyło , życzę maleństwa - oczywiście wszystkim starającym się , tym co 28dni znają już na pamięc też : ) Dobrze że od czasu do czasu któraś obwieszcza plusik , to tak podnosi na duchu
Mam pytanie ale nie wiem czy w dobrym temacie pytam. W tym cyklu mam mieć inseminacje i chciałam się spytać czy w 5 dniu cyklu pęcherzyk 7,5 milimetra to taki dobry czy nie teraz będzie sprawdzany 9 dnia cyklu. Od 2 do 5 dnia cyklu brałam COL, z naturalnymi owulacjami jest kiepsko a do tego nie najlepsze nasienie M.