Doskonale. Od inetu, NPRu i innych spraw łatwo się uzależnić. Ja też nie badam jeszcze szyjki. :-( Proszę o interpretację mojego wykresu zgodnie z moim opisem.
GRATULACJE myszorka! strasznie się cieszę Życzę zdrówka oraz spokoju ducha i ciała! Przespraszam, że tak późno, ale byłam z siostrą w kinie, pozatym poszłam z nią do McDonalda i szybko musiałam z niego wychodzić, bo zrobiło mi się niedobrze od zapachów, wszystko mi śmierdziało.
no dzien pełen przygód zobaczymy co przyniesie nam nowy dzień (co mi przyniesie) bo coś mnie brzuszek pobolewa ngL a te wargi sromowe mniejsze todokładnie gdzie sa?bo mnie to ciekawia aż tak dokładnie nie wiem
Te wieksze to cipeczka a te mniejsze to te 2 takie co merdają wewnątrz ;) Między mniejszymi wargami sromowymi jest cewka moczowa, na dole przy ich końcu wejście do pochwy a na złączu na górze - łechtaczka.
o matko co ja widzę MYSZORKA W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale super wiadomość na samym początku dnia (dopiero weszłam na forum i nie mogłam uwierzyc) GRATULACJE dla przyszłej mamusi muszę się uspokoić ........... po tych super wiadomościch
a u mnie lekkie podwyższenie tempki o 0,1 stopień - test zrobiłam rano bo kuło mnie w prawym jajniku... i kreska testowa bardzo jaśniuśka.... czy coś źle mi wyszło??? hmmmm
Pojawił mi się śluz- jesczze nie jak białko kurze ale juz rozciągliwy i przezroczysty- cos się zaczyna dziać - tylko czemu nie ma dwóch kresek na teście owu
witam dziewczyny i miłego dnia - już jutro wekend, a właściwie "już za chwileczkę, już za momencik"! U mnie tempka na tym samym poziomie co wczoraj, strasznie bolą mnie piersi i są ogromne, termin @ mam na poniedziałek! Wygląda to wszystko jakby nadchodziła!
witajcie dziewczynki w ten cudowny dzień u mnie nadal nie ma @ tempka jak zaczarowana 36,8 i cycki mnie bolą a właściwie sutki troszke pobolewają no i mam widoczne żyłki na piersiach
Witajcie :) dołaczam do waszego grona moge??:P u mnie niestety przyszła @ choc co dziwne zyłki na piersiach nadal mam :P no le nic za niedlugo nowy cykl i nowe starania :)jak juz pisałam na przywitaniach czekam w pazdzierniku na moj wymarzony prezent urodzinowy ;) no i oczywiscie trzymam kciuki rowniez za was :))
Ja w zeszłym cyklu , jak miałam paranoje i wszelkie objawy na ciąże , której oczywiscie nie było ., to latałam co drugi dzień z cyckami do MM i kazałam mu sie przypatrywać : a bo takich ciemnych otoczek to ja nie miałam nigdy : a on : miałaś , no ale tych grudek obok sutek to też nie miałam , a on : miałas , miałas . No ale takich wielkich cycorków to jeszcze nie miałam . na to MM : no nie , pobiłaś rekordy , takich nie miałaś jeszcze , a zostaną już na stałe takie ? Mówie Wam dziewczyny , jak sobie teraz przypomne o tym , to boki zrywać .
no włąśnie dlatego ja staram się zabardzo nie przypatrywać muszę się powstrzymywać bo oszaleje a i tak jestem strasznie nerwowa dre się strasznie na wszystkich
czesc babeczki ja wlasnie zamowilam wizyte na 5 pazdziernika w specialnej klinice nieplodnosci bo w moim przypadku niestety bez pomocy medycyny sie nie uda zycze z calego serca wszystkim szybkich fasolek ale mysle ze najwiekszym sukcesem beda te fasolki ktore przyjda po latach staran i leczen chociaz teoretycznie jest ok
hehhe :D a moj mąż zaczął zauwazac zmiany w moim wygladzie nie wtedy jak podejrzewałam u siebie ciaże tylko jak jush dostalam @ czyli jak bylo po wszytskim :P
oj tak gdy byłam w ciąży to pracowałam jako laborantka w zakładzie spożywczym i jak przychodziłam do pracy na 6 rano to czekało mnie testowanie żarcia produkcyjnego typu 10 słoiczków gołąbków, fasolek, pulpetów itp. wszystkiego musiałam spróbować czy dobrze wyprodukowali a potem jazda na żyganko ech i tak dzien w dzień, już nie mówiąc o próbowaniu jedzonka na produkcji w trakcie zmiany, nie wiedziałam czy najpierw puscić pawia i potem jeść czy na odwrót
Oj zuza, to miałaś ,,przeboje" w tej pracy. A nie mogłaś poprosić o L-4 na ten czas?
Nie wiem, może przesadzam, ale jakiś dziwny wydaje mi sie mój wykres... Może przesadzam... Nie mam porównania, bo zginął mój zeszyt, w którym wszystko zapisywałam. Jak któraś chętna by zerknąć, niech da znać.
Kfiatuszek-ja mam dla przyjaciółek wykres udostępniony.