A ja czekam i czekam na ten @ już nawet kolejny test robiłam i ani kreski ani @ nie widać;) 34dc, jak ten cykl nieudany to już bym chciała kolejny, nowy świeżutki do nowych prób;) a tu taka zawieszka
Ja miałam straszne napady gorąca w dniu spodziewanego okresu. Czasem na kilka dni przed.Wiele razy mnie to zmyliło,że się udało. W cyklu zaciążonym miałam tak samo
To jest możliwe... A mnie się chce od 3 dni spać i dziś mój 25 dzień cyklu i mam biegunkę,,, Ale nie mam się co łudzić, bo z mojego wykresu wynika, ze prawdopodobnie nie miałam owulacji Choć szczerze mówiąc to mój pierwszy wykres i nie bardzo się jeszcze w tym wszystkim łapie
A u mnie dziś tempka nieco podskoczyła i brak jakiegokolwiek plamienia...wiec nie wiem co się dzieje...kontynuuje bieżący cykl zobaczymy co się wydarzy dalej...
Hej dziewczynki, widzę, że doszło trochę staraczek.. u mnie zaczął się kolejny cykl, staram się mierzyć tempkę, patrze na śluz i kontroluje szyjkę macicy;) Chociaż powiem Wam,że mój mnie tak strasznie wkurzył, że już mi się odechciało!Wczoraj mu powiedziałam, że zachowuje się jak dzieciak i nie jesteśmy na to gotowi, obserwuje cykl, ale tak raczej dla siebie w tym momencie. Cieszę się, że już jestem po obronie i wróciłam do domku. Kochana Igisowa, trzymam kciuki, może jeszcze się uda.. spóźnia się bardzo długo, może warto pójść na test krwi?
Basia, gratulacje :) Wiadomo- każda ciąża jest inna. Ale ja i z córką, i teraz z synkiem na początku, 4-5tc, miałam plamienie, a właściwie lekkie krwawienie. Kilka godzin i mijało, a maluchy rozwijały się super.
Basia gratulacje :)) Ja jestem dopiero w 23 dniu cyklu a moje trwają zazwyczaj 33-34dni i piersi mnie bolą tak w 28 dniu a teraz od dwóch dni mam tak strasznie wrażliwe i sennośc mnie męczy ale to może też przez to że pogoda taka i duszno jest ... hmm... ale mam nadzieję że to jednak sprawka może udanego cyklu :))) a sikam co chwile , nie wiem czy pęcherz w morzu przeziębiłam bo chyba w pierszych dniach tak szybko objawów nie ma co ??
ja też mam pierwszy cykl z Castangusem :P a czytałam na wielu forach jak dziewczyny pisały że się udało z cyklem z Castangusem chociaż nie dawały pewności że to akurat ten lek+wiesiołek :)
basiu 87, Rozumiem te nie pewność, ale na pewno będzie dobrze!!! Musisz myśleć pozytywnie Możesz napisać jak długo sie staraliście?? Oj, jak ja bym tak chciała...
W czerwcu zeszłego roku odstawiłam anty i nie zabezpieczaliśmy się, potem tak wrzesień, październik bardzo się pilnowaliśmy ze względu na operacje tarczycy i później już starania na maksa...
basia_87: A na dodatek jakieś przeziębienie mnie łapie...
ja w 5 t.c zaliczyłam ostre zapalenie zatok i antybiotyk... takie osłabienie organizmu na samym początku ciąży często się zdarza a wiadomo osłabienie często wiąże się z jakąś infekcją, chorobą, przeziębieniem itp