Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeJul 23rd 2011
     permalink
    Moja radość była zbyt wczesna...dziś już nic sie nie potwierdziło...:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorasiunia899
     permalink
    taka gruba kreska była, nie możliwe..... a dlaczego tak mówisz?? test dzisiaj wyszedł negatywny ??
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Tak zrobiłam 3 i na jednym wyszedł bladzioch, a na dwóch nic...ale i tak zrobie bete dla św spokoju...
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    ale to dziś z 3 wyszedł jeden wątpliwy czy chodzi Ci o ten wczorajszy???? myślę że powinnaś iść na bete na pewno gdzieś jest takie laboratorium całodobowe
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    wczorajszy był ewidentnie dodatni, dziś zrobiłam te 3 testy i tak powychodziły...
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    dziwne;/:neutral::confused:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    No wczoraj nie dorysowałam sobie tej kreski...nie wiem co jest grane...może to wina tego bobo-testu
    --
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    spokojnie ja jak zrobiłam test 11dfl w dzień to był cień cienia ale chyba w granicy 5 min botem było bardziej widać ale musiałam się tego doszukiwać na drugi dzień miałam za bardzo wodniste siuski bo się sprita opiłam cały wieczór bo był grill i dopiero za 2 dni na 100% się upewniłam! musisz powtórzyć test:confused::confused:ja też tą niedziele co powtórzyłam test to się załamałam a w pon już się cieszyłam!musisz jakoś do jutra wytrwać!
    --
    •  
      CommentAuthorpitaja
     permalink
    Sluchaj nic sie nie przejmuj!Moja kolezanka zrobila testy i te jej wychodzily raz takie raz inne,ale czula ze to wlasnie ciaza,pozniej poszla na bete i powiedzieli jej ze nie jest w ciazy i ze jeszcze im sie nie zdazylo pomylic w tym laboratorium,jak sie okazalo,pomylili sie!A teraz jest mam 1,5 rocznego Janka:]Jeszcze wszystko sie moze zdazyc!Nie stresuj sie bo to zle dla Ciebie i Twojego malenstwa;)
    --
    • CommentAuthorsara32
     permalink
    basiu_87, będziesz miała niestety stresujący weekend, piszę z własnego doświadczenia bo kiedyś przeżyłam dokładnie to samo. Jedyne co mogę Ci doradzić to poczekaj cierpliwie do poniedziałku i zrób betę albo kolejny test z porannego moczu. Ja osobiście polecam PRE Test jest bardzo czuły. Trzymam kciuki, postaraj się czymś zająć aby nie myśleć za dużo.
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Ja również trzymam za Ciebie kciuki!!!
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Kupiłam wlaśnie Pre i Pink test, zrobię je jutro rano, ale raczej dla potwierdzenia, że nie jestem...dobrze, że nie zawierzyłam wczorajszemu testowi do konca więc dziś tak nie boli...
    --
    • CommentAuthormonika3334
     permalink
    Czesc.Chcialam sie zapytac.Czy to mozliwe jest cos takiego.Dostalam miesiaczke 19 lipca ale mialam ja tyko dwa pelne dni od21 tylko plamienie.Malo tego nadal mnie piersi bola i pod brzusze.Nie wiem co o tym myslec.Czy to jest mozlie zebym mogla byc w ciazy.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Zrób test.
    --
     permalink
    Talinka ale teraz czy lepiej poczekac i zrobic jutro rano.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    nie mówię, że masz zrobić dziś, ale że masz zrobić go w ogóle, bo my nie wróżki :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorpitaja
     permalink
    a mozliwosc jest zawsze... :]
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    pitaja: a mozliwosc jest zawsze... :]

no chyba, że się nie współżyje :bigsmile:
    --
  1.  permalink
    A ja mam kolejny dzień strasznie wrażliwe piersi odczuwam nawet dotyk bluzki ;/ i nie przyjemne odczucie przy podnoszeniu rąk ... wstałam o 10 a właśnie 3 raz zrobiłam siku... dzień cyklu 24 więc za wcześnie pewnie na objawy ale w takim razie nie wiem co się dzieje .
    •  
      CommentAuthorigisowa
     permalink
    eh a ja wykluwam i wykluwam ten okres;/ 36dc and counting...
    --
     permalink
    chcialam sie spytac.ja mierze sie rteciowym termometrem. ale zaswtanawiam sie bo mam dwa jeden zaczyna sie od 35 stopni i tym sie mierze. a drugi mam ktory zaczyna sie od 36 stopni. czy jest jakas roznica. a jeszcze jedno jak bym teraz chciala zmienic termometr na ten 36 stopni to moge.a i mam maly problem bo od sierpnia zaczynam Ramadan i bede wstawala o 3;15 . i teraz nie wiem bo obecnie mierze sie o 5;20 jak zmienie godzine mierzenia nic sie nie stani ale tylko bym o 3;15 tak wstwawla caly sierpien.pozniej juz normalnie o 5;20.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    termometru nie zmieniaj w środku cyklu. poza tym polecam elektroniczny microlife z 2 miejscami po przecinku. te z jednym są mniej dokładne :)
    --
    •  
      CommentAuthorgoshiaB
     permalink
    Witam wszystkie kobietki. Mam na imię Gośka. Staramy sie z mężem o trzeciego bąbelka tylko coś nam nie wychodzi... We wszystkie ciąże zachodziłam bardzo szybko od rozpoczęcia staran-pierwszy, drugi cykl a teraz już tyle m-cy... Poroniłam jedna ciążę bliźniaczą w 22tyg :sad: Zapraszam zyczliwe i chętne do pogadanek dziewczyny do mnie pod wykres:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeJul 24th 2011
     permalink
    Jutro koniecznie lecę na bete :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    basia_87: Jutro koniecznie lecę na bete
    ech ty wariacie ;)))
    powodzenia Basiu. Beta powinna wyjść ciążowo - ten tabun zrobionych testów nie może chyba kłamać;)
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    No ja też tak myslę...mam nadzieję, że los ze mnie nie drwi...:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Basia_87 na pewno będzie dobrze!! :bigsmile:
    A ja dziś rozpoczęłam nowy cykl i nowe nadzieję...
  2.  permalink
    a ja 25 dzień cyklu aj staram się nie odliczac ale jakoś w tym cyklu mi nie wychodzi ...
  3.  permalink
    Julitka1990 czemu nie prowadzisz wykresow?
    --
  4.  permalink
    a bo mam nie wykupione :) jeżeli ten miesiąc się nie powiedzie to na następny wykupie :)
    •  
      CommentAuthorigisowa
     permalink
    Monika dołączam też z nowym cyklem:) oby były udane:)))
    --
    •  
      CommentAuthorpitaja
     permalink
    A żeby wykres działał, trzeba coś wykupić?! Heeeej..... mi wszystko działa i nic nie płaciłam, czy to jest jakieś gratis np. na pierwsze miesiące?? Ne rosume.... :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorpitaja
     permalink
    Dziewczyny, jak wy obserwujecie szyjkę macicy? Palec w pipkę czy jak? A z tym otwarta czy zamknięta to chodzi o samą szyjkę macicy czy o całą pochwę? Głupie pytanie, ale oczekuje bezpośredniej odpowiedzi ;) Dzięki z góry. :surprised:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Pitaja pierwsze 30dni korzystania z 28dni jest darmowe, pozniej zeby wprowadzac dane na wykresie i korzystac z poczty wewn. trzeba wykupic abonament, dostep do forum i mozliwosc pisania komentarzy jest bezplatna
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Pitaja no jakos innej metody obserwacji w domowych warunkach niz gmeranie paluchem to chyba nie ma :wink:
    chodzi o otwartosc, polozenie i miekkosc/twardosc szyjki nie pochwy. poczytaj dokladnie o obserwacji szyjki TUTAJ
    •  
      CommentAuthorpitaja
     permalink
    dzięki za informacje. Ja na pewno sobie ten abonament wykupie,bo już się tak przyzwyczaiłam do tej stronki i dziewczyn tu piszących. Gdzie mogę poczytać o kosztach itd?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wszystkie informacje znajdziesz w zakladce PLATNOSCI
    a jesli nie zadziala ten link to musisz wejsc z wykresu na odnosnik w prawym gornym rogu obok opcji wyloguj
    •  
      CommentAuthorpitaja
     permalink
    Mam, mam.. wielkie dzięki :)
    --
     permalink
    czy jest to mozliwe ze moja temp 36,4 jest przyczyna snu 4 godzin bo codzienie rano mierze o 5;20 ale ten tydzien chodze pozno spoac.bo maz wraca tak z pracy a jeszcze chce z nim porozmawiac.prosze o odpowiedz,dziekuje
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    igisowa- też mam taką nadzieję :)
    •  
      CommentAuthormonika1046
    • CommentTimeJul 24th 2011 zmieniony
     permalink
    monika3334 wiem tylko tyle, że powinno się spać co najmniej 3 godziny snem nie zakłóconym przed pomiarem temperatury :)
  5.  permalink
    Wszystkim starającym się , przyszłym mamusią i mamusią życzę dobrej nocy :)) buziaki i wiele przytulania z partnerami :D ja już odlatuje :P a więc uciekam do łóżeczka ;)
    • CommentTimeJul 25th 2011
     permalink
    monika1046 dzieki to 3 godziny to spie dobrze.ale ja juz mam dosyc tych moich temp.nie wiem co jest grane bo dzis znow mam 36,2 temp.a malo tego bola mnie piersi gdzie juz mi miesiaczka sie skaczyla.ale w ciazy nie jestem bo wczoraj robilam test.ale popoludniu.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    temperatura spokojnie moze sobie spadac po miesiaczce, pozniej po owulacji wzrosnie
    •  
      CommentAuthorpitaja
     permalink
    Dziewczyny to jak ja w końcu powinnam mierzyć tą temperaturkę, zajrzyjcie na mój wykres proszę, godziny są różne.. bo byłam w Polsce, normalnie wstaje ok 9:30, w Polsce (obrona, załatwianie spraw) nie mogłam spać tak długo, więc wstawałam o 6:30 - 7:00. Dzisiaj znowu zmierzyłam o 9:30. Napiszcie mi jak byście robiły na moim miejscu? Od jutra kontynuowały o 7:30? Pozdrawiam laseczki ;)
    --
    •  
      CommentAuthorkate1
     permalink
    Ja właśnie wpisałam swój komentarz pod Twoim wykresem <strong>pitaja</strong> :)
    --
    •  
      CommentAuthorpitaja
     permalink
    Thanks! :) Przeczytałam i już się zastosowałam, jak wejdziesz jeszcze raz, to pod wykresem napisałam kolejne pytanie na temat śluzu, jak możesz to zerknij.. bo już zbaraniałam :/ Al chyba pierwszy cykl obserwacji właśnie taki jest.. JESTEM NA TO GOTOWA!!:peace:
    --
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    cześc Dziewczyny :)

czy ktos mnie tu jeszcze pamieta? :)

Pokrotce czemu mnie nie bylo: wylapalam mega dola i stwierdzilam ze to koniec staran, potem jakos sie pozbieralam do kupy i wrocilam dostaran z nowymi wytycznymi. We wrzesniu - do gina i ide na laparo - moze cos jakis jajowod mam niedrozny czy cos teges...nie zaszkodzi sprawdzic :)
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Mamrotko - no wlaśnie czytałam niedawno u Ciebie, że zakończyliście starania.... ale jeśli wracasz to z całych sił życzę powodzenia!!! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMamrotka
     permalink
    Talinka - a no wracam, w koncu sie uda (wierze w to swięcie), szybciej, później - nieistotne - UDA SIĘ I TYLE.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.