Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ewa, jeszcze nic nie jest na pewno. Jeśli Ty i Julka (lapa) dołaczycie do mnie z nowymi cyklami, to chyba wszystkie razem będziemy miały niestarankowe (ze względu na brak plemników w okresie płodnym) cykle Aczkolwiek nadal trzymam kciuki, żeby chociaż Wam się udało
Ewa, jeszcze nic nie jest na pewno. Jeśli Ty i Julka (lapa) dołaczycie do mnie z nowymi cyklami, to chyba wszystkie razem będziemy miały niestarankowe (ze względu na brak plemników w okresie płodnym) cykle
Przykro mi Ewa, ale przynajmniej są szanse w następnym cyklu żeby tylko małż zdążył przed owulką U mnie może jakieś szanse też są, jeśli owulacja wystąpi w okolicy weekendu... Zastanawiamy się jednak nad zawieszeniem starań na kilka miesięcy ze względu na planowanie ślubu, żeby nie trzeba było go potem przekładać...
I też wstałam i poczułam taką pustkę i tęsknotę za tym dzieckiem.
Zastanawiamy się jednak nad zawieszeniem starań na kilka miesięcy ze względu na planowanie ślubu, żeby nie trzeba było go potem przekładać...My mieliśmy taki plan: próbować teraz 3 cykle, jeśli się nie uda to odpuścić do lata przyszłego roku bo ślub i wesele w październiku, Na szczęście udało się teraz, więc na własnym weselu jeśli wszystko będzie ok będę już miała półrocznego maluszka :]