Hej Staraczki :) ja mam jeszcze tydzien do testowania.. niestety zadnych objawow PMSu czy czegokolwiek ale tempka w gorze :) probowalam zajrzec na Wasze wykresy ale chyba nie macie dostepnych. Zapraszam pod moj wykres i powodzenia
dziewczyny czy sadzicie ze skoro mam skok tempki to owulka raczej byla? czy mozliwe ze jej nie bylo nawet pomimo skoku? bo nie mialam zadnych innych objawow..
Skiti, skok temp.może świadczyć o owulacji, ale nikt ci tego nie jest w stanie zagwarantować bo owulacja może być tylko potwierdzona badaniem usg. Jeśli chciałabyś mieć pewność to w następnym cylku wybierz się na monitoring.
Co do objawów, to jest z tym różnie.. zależy od organizmu!
oj a ja bym chciała bardzo poświętować , ale właśnie wróciłam z jogii i dosłownie nie wiem gdzie się kończę a gdzie zaczynam więc ja sobie chyba przeniosę świętowanie na jutro
A u mnie nadal tempka wysoko dzisiaj nawet skoczyla prawie do 37:/Nic nie rozumiem..To juz 17dfl Zrobie dzisiaj ostatni test.jade do miasta to kupie...
RoxyEwa: A u mnie nadal tempka wysoko dzisiaj nawet skoczyla prawie do 37:/Nic nie rozumiem..To juz 17dfl Zrobie dzisiaj ostatni test.jade do miasta to kupie...
Zrób test jutro z porannego moczu, będzie najpewniejszy, w 17dfl już można podejrzewać ciążę. powodzenia
To mój pierwszy post tutaj, ale obserwuję forum już od dłuższego czasu. RoxyEwa - patrzyłam na Twój wykres codziennie licząc na tego plusa :) Wielkie gratulacje!