Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
więc zrobiłam teścik ale chyba jakiś felerny bo nawet kreska która powinna być jest strasznie blada a tam gdzie ciążowa jest jakiś zeciek w odwrotną stronę
arkada a jak tam Twoj teścik ???
ok. wszystko się zgadza tylko w 10dc. miałam owulację potwierdzoną monitoringiem, gin stwierdziła że jest jajeczko, tegoż samego dnia przepisałam mi zastrzyk który powinien spowodować ze owe jajeczko pęknie, wykonałam go ok. 23.00,

Hmm myślę aby też zmobilizować się zacząc mierzyc temperaturę, ale to już od nowego cyklu zacznę.
, ale co mi tam mogę sobie pogdybac. Skoro w czwartek późnym wieczorem zrobiłaś zastrzyk to przyjmując najdłuższy czas oczekiwania na owu, lutealną liczyłabym od poniedziałku czyli jej 12 dzień wypadłby 9.09 - możesz wtedy spróbowac, ale to też może byc za wcześnie na test z moczu. Chyba, zę pokonasz strach do igieł i pójdziesz sobie tego dnia na betę.Nie chce mi się grzebac za ulotkami w necie, ale z tego co pamiętam to po zastrzyku pęcherzyk powinien pęknąc w przedziale 24 - 72 h.

haha
może się przełamie, mam traumę do igieł po przeżyciu bardzo poważnej operacji 2 lata temu, na rehabilitacji kłuli mnie wówczas po kilkanaście razy dziennie, miałam gęstą krew do tego niskie ciśnienie, i z reguły krew nigdy nie leciała, wyobraźcie sobie jak moje ręce wyglądały
.
mi coś świta, że do 36 godzin maksymalnie pęka

] to jeszcze też coś mam z krwią i 1 na 3 oddania krwi kończą się krwotokiem z ręki nie do zatamowania a krew sika jak z armaty a potem na ręce piękny krwiak 
na naukę jakieś metody

dzisiejszy test ,,-".
Jeszcze moja bratowa szwagierka kuzynka kuzyna żona wszyscy naokoło są w ciąży i to mnie trochę przytłacza bo też pragnę zostać już mamą:(
, ale......... są na forum dziewczyny które zachodzą w ciąże mimo wszelorakich zaburzeń itp. i to mnie nastawia sympatycznie i optymistycznie
mam bardzo dużą rodzinę wiec jak tylko była jakaś grubsza rodzinna imprezka takich pytań ,,kiedy?????,, miałam z kilkanaście;)