Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeSep 22nd 2006
     permalink
    A wpisujesz dane?
    --
  1.  permalink
    tak powolutku ale wpisuje
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Tak trzymać, aż uzbierasz całość obserwacji.
    --
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
  2.  permalink
    chodzi o to że jak wybieram z kalendarza date i przekierowuje mnie do wpisania tempki to potem nie wracało do kalendarza
    ale już sobie poradziłam otwieram w nowym oknie i jest ok
    •  
      CommentAuthorngL
    • CommentTimeSep 22nd 2006 zmieniony
     permalink
    A dlaczego nie wyskakuje ci nowe małe okienko? nigdy ci nie wyskakiwało?
    Może masz zablokowane w opcjach przeglądarki wyskakiwanie okienek?
  3.  permalink
    udostępniłam wszystkim wykres może wy go będziecie widzieć bo ja nie mam tej przyjemności
    •  
      CommentAuthorngL
    • CommentTimeSep 22nd 2006 zmieniony
     permalink
    Widzę wykres łącznie z dzisiejszą temperaturą. A Tobie tylko ten wykres się nie pokazuje - czy żaden u nikogo? Zajrzyj do mnie ale nie na aktualny, bo tam jeszcze nie mam tempek, np na przedostatni, ten z wiesiołkiem w nazwie
  4.  permalink
    ja widzę wasze wykresy a swojego nie
  5.  permalink
    no twoj widzę w całej okazałości
    •  
      CommentAuthorngL
     permalink
    Rozkładam ręce, może Damazy coś wymyśli... Napisz o tym w błędach o ile jeszcze tego nie zrobiłaś.
  6.  permalink
    teraz swój widzę tylko ramke a w środku pusto
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    no prosze nie było mnie cały dzien a tu taka piekna wiadomość Notesiku OGROMNIASTE GRATULACJE :cheer::cheer:
    Jutro mam kolejny monitoring, jestem strasznie ciekawa co bedzie :bigsmile:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    oczywiscie :bigsmile: mam juz przygotowany zestaw pytan :bigsmile: u lekarza mam byc miedzy 12-13:00 wiec napisze dopiero popołudniu
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    młoda_żonko ja widze Twój wykresik pięknie i na moje oko to powinnaś jutro zatestowac :wink:
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorAsia77
    • CommentTimeSep 23rd 2006
     permalink
    dzien doberek :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Witam!
    Ja kochane dzisiaj malutki wzrost tempki - śluż jak ten "malowany" - a na tescie owu- kreska testowa juz różowa-ale nie taka jeszcze jak kontrolna- dziwne bo jajniki szaleją -szczególnie prawy! czy to możliwe ,ze mam owu a kreska moze być taka jasna ??? hmmmm:confused:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    dlaczego nie mogę znależć młodej żonki:fierce:

Wpisuję w wyszukiwarce młoda_żonka i nie znajduje!

A ja chcę popatrzeć na jej wykresik:cry:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    DZIĘKI:clap:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Cześć dziewczyny! Nie było mnie pare dni i 45 min zajęło mi przeczytanie wszystkiego ! o kUUUUUUUUrcze ile fasolek ! dziwczyny strasznie ale to strasznie się cieszę :crazy: waszym szczęściem i przy Was u siebie liczę na cud! :peace: Pozdrowionka kochane!
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Babyphat, he he, niezłe.
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Dokładnie wielkie pole fasolek!
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    tO ILE KOBIETKI JEST U NAS W TM MIESIĄCU FASOLKOWYCH??????
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    nOTES, MYSZORKA I ?????
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Tak, ta strona jest bardzo fajna, autorstwa lekarki - instruktorki NPR, wiele ciekawych wyjaśnień, przykłady wpadek na NPR, przedstawiona metoda Rotzera.
    Mam jej książkę "Będą jednym ciałem ...". Polecam dla narzeczonych i młodzieży.
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Agna:
    1. Ewela
    2. Myszorka
    3. Notes
    Zobacz w tabeli dla mamuś.
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    ewela, myszorka , notes , no i mam nadzieje że młoda _żonka za moment nam ogłosi dobra nowine .:wink:, bo Jej wykresik wygląda bardzo ciekawie
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    W tabeli dla starających się jest też data zrobienia szcześliwego testu ciążowego. Na razie 3 osoby zakończyły starania z sukcesem.
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    :cheer: TRZY FASOLKI !!!!!! BRAWO NIECH DOBRA PASSA TRWA !!!!:swingin:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Popieram, jest bardzo fajna. Ja też z niej skorzystałam. Można czytać i czytać. Całość witryny też można ściągnąć. :-)
    --
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    ZARAZ ZERKNĘ !
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    Witam dziewczyny w tą piękną, słoneczną sobotę! :swingin:
    Dziś z M pozwoliliśmy sobie na odrobinę leniuchowania, dopiero co wyszliśmy z łóżeczka!:shamed:

U mnie bez zmian, tempka odrobinę poszła w górę, piersi strasznie nabrzmiałe i bolą, no i ten uporczywy ból podbrzusza, zwłaszcza z prawej strony! :sad: Już nie wiem co mam o tym sądzić, jeszcze tylko 2 dni ...!:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    IWA- wlasnie patrzyłam na Twój wykresik - bardzo obiecujacy :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Oczekująca możesz mi zmienić w tabelce:
    cykl starań 21
    następna @ 15/10
    dziękować
    ps.to niesprawiedliwe niektórym udaje się w 1 cykle
    a niektóre muszą czekać i czekać i czekać ...
    to niesprawiedliwe ....
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
    • CommentTimeSep 23rd 2006 zmieniony
     permalink
    Magg, zobacz na wiek wrześniówek. Zazwyczaj wygrywa ten, kto wcześnie zaczął. To nie niesprawiedliwe, lecz biologia.
    Masz swój wpis.
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Magg - tak to juz jest . Jedne maja szczęscie za pierwszym podejsciem , inne muszą czekać na swoje szczescie kilka lat . Ja też sie zastanawiam czasami skad mnie tyle nieszczesć w życiu spotyka :cry: . Ale nie zawsze idzie z górki . Samo życie .
    Dziewczyny- przegladam wykresiki , ale niestety tempki na sobote jeszcze nie wpisane , szkoda. Widać juz spędzacie weekendy z małżonkami . MM dopiero jutro ma wolne i dzisiaj wieczorkiem upiekę placek , bo jutro wyprawia imieniny .
    Magg i inne dziewczyny , którym w tym cyklu nie udało się :hugging:
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorewa_
     permalink
    magg rozumiem cie i tez sobie zadaje to pytanie czasem sobie mysle ze Pan Bog mi nie zsyla dzidziusia bo wie ze jestem twarda i chec pomocy ludziom wiec zdecyduje sie na adopcie tak samo z innymi nieszczesciami w mojej rodzinie np smierc mojego ojca jak bylam mala czemu mnie te okropneosci sie przytrafiaja...........oczywiscie nie chce lamentowac twarda baba jestem i uparta bede sie starac do skutku ......... mloda zonka jak tescik?
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Własnie biologia.... na innym topiku dziewczyny które najwcześniej zafasolkowały miały od 22 do 27 lat- my prawie trzydziestolatki musimy starac się więcej( chociaż reguły nie ma) :confused:

Ale nie ma co się łudzić- najlepszy wiek na dzieci to 22- max 27 lat- WEDŁUG BIOLOGII oczywiście ! Tylko ie nasza wina ,ze zmienia się cywilizacja i sposób życia a biologia nie ......:confused:

ale uda się i nam 30-sto latkom ;-):grouphug: NAPEWNO !
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    dziękuję dziewczyny i dziękuuję amazonka za wpis lecę do pracy :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
     permalink
    eh- Dziewczyny jak widać wiek wcale nie ma nic do znaczenia... my staramy się już 4 cykl (3 z obserwacjami ;) )
    inna sprawa że w moim przypadku TO wszystko jest trochę bardziej skomplikowane :confused:
    no nic- pozotaje nadzieja...

miłego weekendu Wam życzę :wink:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Trzydziestolatkom też się udaje urodzić zdrowe dzieci, wymaga to jednak cierpliwości i dłuższych starań. Znam (pośrednio) 35-latkę, której udało się zajść w ciążę po ponad 2 latach celowanego współżycia.
    Agna, biologia się nie zmienia, ale medycyna idzie naprzód. :-) Dlatego mamy monitorowane cykle, in vitro, stymulację, mikroiniekcję i inne bajery, na które niepłodne znajome naszych babć nie mogły liczyć. Więc chyba nie jest tak źle...
    Agnieszka, wiek wiele zmienia. Sama widzisz, jednak zdrowa młoda para zachodzi w ciążę średnio po 3 cyklach, a więc 1-6 cykli to jeszcze nie powód do zmartwień.
    Czemu bardziej skomplikowane?
    --
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    Ja sama znam kilka trzydziestolatek, które urodziły zdorwe dzieciaczki. I nie wszystkie długo się starały.

Okazało się, że ten cykl najprawdopodobniej nam przepadnie :confused: Najprawdopodobniej będę na wyjeździe w najlepszym dla nas czasie :angry:
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
     permalink
    Amazonko- PCO- to jest mój problem ;):confused:
    •  
      CommentAuthormala_mi
     permalink
    My w tym cyklu startujemy pierwszy raz s:wink: Więc jak się uda, to maleństwo latem się urodzi. Podniesiemy przyrost w wielkopolsce :tooth:

giga25 nam też się trójeczka marzy :) Ale zobaczymy ile z tego marzeń...

Tak czy inaczej-trzeba być dobrej myśli :thumbup: chociaż czasem o to ciężko.
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    Kochane te uporczywe kłucie w jajniku nie dało mi spokoju i pomino ,że rano kreska wyszła jasna to zrobiłam przed chwilą drugi test owu i kreska testowa w kolorze kontrolnej! Więc zacznę dzisiaj wieczorkiem staranka! :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoragna29
     permalink
    I jutro też na wszelki wypadek:crush::crush::crush:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    agna29 - powodzenia :thumbup:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    czesc dziewczyny co tam słychać? wiem że czasami zadajemy sobie pytania typu czemu mnie sie udaje a innym tak, miałam kiedyś takie same myśli ale chodziło o zdrowie najbliższych osób, porozmawialam z kim trzeba i wiem że taka jest wola Boża, niektórzy wczesniej mają jakieś przykre doświadczenia inni później, niestety takie jest życie, ale mam nadzieję że żadna z Was nie ma zamiaru się poddać, życzę Wam wszystkiego dobrego, uwierzcie w siebie i to że marzenia się spełniają:peace:
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    czesc kobitki jestem smutna :cry: byłam na usg i nic się nie zmieniło od środy nadal są dwa pęcherzyki po 11mm, w poniedzałek kolejne usg. Lekarz stwierdził, że jesli w poniedz.nic się nie zmieni to może to być cykl bezowulacyjny :cry::cry::cry: jestem załamana. Dostałam również skierowanie na badanie hormonów tarczycy. Coś mi się wydaje, że z zafasolkowaniem będzie bardzo cięzko :cry::cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Asiu77 - dlaczego masz od razu takie czarne scenariusze .Najważniejsze że lekarz coś wykrył i działa dalej ( skierowanie na badania ) . Nie poddawaj sie tak łatwo . Rób badania i lecz sie , a ciąża przyjdzie wczesniej niz sie spodziewasz . :hugging: A cykle bezowulacyjne każda z nas ma prawo mieć 1-2 razy do roku , to normalne .
    -- gg 6155390
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.