Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorarkada
    • CommentTimeSep 5th 2011
     permalink
    Noooo, proszę więc ponikąd jesteśmy sąsiadkami bo ja pochodzę z Wadowic:bigsmile: Jaki ten świat mały
    :peace:
    •  
      CommentAuthorniunia32
    • CommentTimeSep 5th 2011 zmieniony
     permalink
    no właśnie... hehe
    a już się zastanawiałam czy będziesz wiedzieć gdzie jest Andrychów... no ale jak jesteś z Wadowic....:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    zuzia u kogo się leczysz? jeśli można widziec? znam trochę lekiarzy na naszym terenie
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    ja już od kilku lat mieszkam w Poznaniu i tutaj się leczę :neutral:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorarkada
    • CommentTimeSep 5th 2011 zmieniony
     permalink
    mimo przeprowadzki i tak będziesz mi bliska, w końcu z gór pochodzisz:bigsmile: przyjeżdżasz tu czasem? HEJJJJJJ;)
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    Tak, co kilka miesięcy wpadam do Andrychowa i Krakowa :bigsmile:
    -- ,
  1.  permalink
    ten koniec cyklu.... cały czas nawet jak robię coś innego próbuję się czymś zająć myśle o najbliższych dniach i o tym żeby pokazały mi sie dwie kreseczki :)
  2.  permalink
    dziewczyny nakrzyczcie na mnie i powiedzcie że jestem nienormalna bo dziś jak zobaczyłam kolejną wysoką temperaturkę i brak @ to się nakręciłam jutro zrobię test ... ale sama boję się rozczarowania ....
  3.  permalink
    Czemu mamy krzyczeć? Dzisiaj wyszedł ten wątpliwy?
  4.  permalink
    Wczoraj ale to raczej jakiś felerny a nie wątpliwy ponieważ kreska kontrolna była blada i wyszła po 3 minutach zamiast od razu i do tego właśnie blada a w miejscu drugiej był zaciek w odwrotną stronę dziś wzięłam go i patrzę widać bardzo bladziutką drugą kreske pod zaciekiem ale to sie już nie liczy skoro test był robiony wczoraj jutro spróbuję kolejny ...
  5.  permalink
    Spróbuj, masz 14 dzień fl, więc coś już powinno wyjść... Powodzenia :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
    • CommentTimeSep 6th 2011
     permalink
    no i tak jesteś wytrwała ja bym pewnie już dziś robiła nowy:D:d i tak robiłam sobote miałam wątpliwy w niedziele też a w pon już bez wątpliwości:)
    --
  6.  permalink
    [quote=kasiakuzniki][/quote] w którym dniu fazy lutelanej robiłaś test ??? albo jeżeli się nie obserwowałaś to juz po terminie @ ???
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    obserwowałam się i pierwszy test był 11dfl a ten już dalej bladzioch ale już nie wątpliwy o 13dfl
    --
  7.  permalink
    aha dziękuję za odpowiedź a więc mam nadzieję że jutro w 14 dniu fl się wszystko wyjaśni :)
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    tak trzymam kciuki!!! oby się udało:):):bigsmile:
    --
  8.  permalink
    oby bo to już 8 cykl starań i już tyle rozczarowań za mną .... :(((
    •  
      CommentAuthorKasiaMW
     permalink
    no oby oby czekamy spokojnie do jutra:)
    --
  9.  permalink
    idę dziewczynki z koleżankami na spacer bo w domku jeszcze oszaleje a siedzenie przy komputerze i nakręcanie się nic nie da ... do usłyszenia później dziękuję że jesteście ;*
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    olcia masz stalowe nerwy i anielską cierpliwość, bo na Twoim miejscu wykonałabym na pewno dziś rano test:bigsmile:
    Jestem w złym nastroju bo dostałam dziś plamień, także nie udało się:sad:,
    W przyszłym cyklu zamierzam się obserwować.
    •  
      CommentAuthormimik
     permalink
    zuzia32: [/quote][quote=zuzia32]
    [quote=zuzia32][/quote]
    hehe ja mieszkałam trochę w Wadowicach i 5 lat we Frydrychowicach:)
    --
  10.  permalink
    arkada sama nie wiem jak dzisiaj wytrzymałam bez testu ale bałam sie tej jednej kreski więc zobaczę jak jutro będzie chociaż i tak się boję . To mój pierwszy cykl obserwacji ale bardzo cieszę się że go prowadzę :) A Tobie na pewno nie długo się uda :)))) :*
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    a ja doszłam do wniosku że guzik mnie obchodzi czy ta temperatura wzrośnie czy nie, szlak mnie trafia że mi tak temp. skacze , śluz cały czas jest raz rozciągliwy raz nie więc dałam sobie spokój bo już mnie szlak trafia 45 dzień cyklu skoku nie było, ale to przez moje pcos. mierzę temperaturę i zapisuję ale tylko żeby wiedzieć czy miałam owulacje czy nie bo i tak napewno nam sie nie uda trafić. No cóż tak to już jest. Pozdrawiam wszystkich.
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Bywają skoki później niż 40dc.
    --
    • CommentAuthorAneciok18
     permalink
    Hej dziewczyny! Można?
    Mam na imię Aneta i od 2 tyg jestem mężatką. O dziecko staramy się od 16 mc. W styczniu zaszłam w ciąże ale poroniłam. Przeszłam leczenie hormonalne i od kwietnia znowu się staramy.. bezskutecznie :sad: Lekarz zapewniał nas, że jesteśmy zdolni do poczęcia ale jednak się to nie udaje.. Czasami nie mam sił. Myślałam, że kiedy wyjedziemy w podróż poślubną to może się uda ale dostałam @ która trwała 3 dni. Tak się wściekłam, że szok :confused: Wizytę mam za tydzień we wtorek więc się dowiem czemu przyszła tydzien przed czasem.. Z miesiaca na miesiąc wmawiam sobie objawy, których nie ma i boje się, że za niedługo będe musiała leczyć się psychicznie
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    mimik: hehe ja mieszkałam trochę w Wadowicach i 5 lat we Frydrychowicach:)

Witam krajankę :):bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorjotka76
     permalink
    My staramy się z mężem od roku. Jak braliśmy ślub to planowaliśmy sobie, że pierwsze dziecko zostanie poczęte około września, potem postaramy się o następne. A tu nie jest tak, jak my sobie to wymyślimy. Niby pęcherzyki owulacyjne są, bo mam robione monitoringi, mąż badania ma w normie, a nie ma ciąży. Ja już nic nie rozumiem.:cry:
    •  
      CommentAuthorKlNGA
    • CommentTimeSep 6th 2011 zmieniony
     permalink
    Witaj Aneciok, zapraszamy :smile:
    i oczywiście powodzenia życzymy, tzn. mówię za siebie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    U mnie cykl sie coś dłuży, kiedy chcę żeby @ szybko przyszła to ta się ociąga, a kiedy jej nie chce jest na następny dzień :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorNadzieja80
     permalink
    Witam po urlopowo. :) I od razu mam prośbę możecie zajrzeć pod mój cykl bo nie wiem czy wypełniam go prawidłowo. Pozdrawiam.
    --
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Wygląda na to, że od jutra zapraszam pod nowy cykl.
    Nowy cykl i nowe nadzieje, wracam do normalnych starań :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor21olcia1990
     permalink
    Basiu a więc powodzenia i udanych starań :):* a ja dziewczyny zmykam do łóżka żeby jak najszybciej minął mi czas do jutra bo bym chciała już zobaczyć temperaturkę i zrobić teścior : D a więc dobranoc :*:*:*
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    21olcia1990, powodzenia życzę:) aby jutro pojawiły się 2 krechy!:)
    -- ,
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    dziewczyny co myślicie o plamieniach przy staraniach, dziś mam ok. 9dfl od rana plamię skąpo brunatną krwią, brzuch bardzo boli jak na okres, mam wrażenie ze zaraz wybuchnę i dostanę krwotoku. Dodam że dziś wzięłam ostatnio tabletkę duphaston.
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    Olcia życzę ci dwóch mocnych krech :crazy: i wielkiej radości :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Arkada to niestety może byc zwiastun nadciągającego okresu, ale w ciąży też się plamienia zdarzają więc jak zwykle na dwoje babka wróżyła.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    • CommentAuthorAneciok18
    • CommentTimeSep 7th 2011
     permalink
    Ja takie plamienie miałam pierwszy raz kilka dni temu ale na nastepny dzień już go nie było.. Wczoraj były przytulanki :) Ja nie licze swoich cykli, nie mierze temp bo to i tak bez sensu.. wiem kiedy mam dni płodne i to mi wystarcza :)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Skąd wiesz, kiedy jesteś płodna? Liczenia do tego nie potrzebujesz.
    --
    • CommentAuthorAneciok18
     permalink
    Mam 30 dniowe cykle więc dni wypadają mi między 14 a 18 dniem cyklu :wink: zresztą wtedy zawsze wyskoczy mi jakiś pryszcz na twarzy :wink:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aneciok18: Mam 30 dniowe cykle więc dni wypadają mi między 14 a 18 dniem cyklu :wink: zresztą wtedy zawsze wyskoczy mi jakiś pryszcz na twarzy
    yy ale skąd wiesz że wtedy masz dni płodne? Wg mnie masz je nie od 14dc i nie tylko 4 dni ale potencjalnie płodna jesteś od 10 a może i 9dc a do kiedy hmm może do 19 a może dłużej / krócej
    --
    • CommentAuthorAneciok18
     permalink
    Agunia tylko, że chodze na monitoring i każdego miesiąca są to takie same dni cyklu (+- jeden dzień wcześniej/później)
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    No to gin Ci mówi, kiedy jesteś płodna na podstawie monitoringu, a nie sama wiesz.
    --
    • CommentAuthorAneciok18
     permalink
    Na jedno wychodzi - on mi mówi a ja wiem :tongue:
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    ciao. Jestem chyba niecierpliwa jak wszytkie ....czy jak zrobie jutro test z moczu to bedzie za wczesnie??? Pozdrawiam :)
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    ps jak dodac temat do ulubionych?
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    może być za wcześnie bo to będzie dopiero 10dfl
    z boku po lewej str jest dodaj do ulubionych
    --
  11.  permalink
    Coś jednak się chyba u mnie tam dzieje innego niż zwykle ... oglądałam pierwszą miłość i prawie przez cały serial coś mnie tam w podbrzuszu po prawej stronie kuło może jednak szykuję tam sobie mieszkanko mała dzidźka :)
    •  
      CommentAuthornessie
    • CommentTimeSep 7th 2011 zmieniony
     permalink
    mnie tez dzis kuje.... tak jakby po prawej stronieee ... zaznaczylam nawet na wykresie...
    oby
    --
    •  
      CommentAuthorJade
    • CommentTimeSep 7th 2011 zmieniony
     permalink
    mnie wiecznie cos kluje w podbrzuszu albo w jajnikach :confused: u mnie to zaden objaw... i podejrzewam ze 17 cykl staran rozpoczne za kilka dni :sad:
    ale z calego :heart: zycze samych plusikow :tooth:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    mnie nigdy nic nie klulo i zadnych objawow nigdy nie mialam przed @ .... dopiero jak przychodzi zaczyna bolec brzuch...
    moze malo sie przygladam? :/
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.