Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorHussy
    • CommentTimeSep 7th 2011
     permalink
    Jade: mnie wiecznie cos kluje w podbrzuszu albo w jajnikach

Ja też miałam prawie zawsze kłucia.Albo lewy jajnik,albo prawy,albo oba naraz :wink:

[quote=nessie]moze malo sie przygladam? :/

Jak zaczniesz przyglądać się bardziej to jestem pewna,że będzie 100 innych objawów (pomijając te jajniki :tongue::tongue: )
    Wszystko z głową :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    mnie dziś też kłuje jajnik... ale u mnie to normalne w trakcie okłoowulacyjnym i przed @ a do tego mogę jeszcze dodać, jak wspomniała Hussy, 100 innych objawów :tongue:
    --
  1.  permalink
    A więc pozostaje tylko czekać ważne że @ nie ma jeszcze i niech w zoo siedzi najlepiej a do mnie niech nie przychodzi :PPP
    •  
      CommentAuthorJade
     permalink
    21olcia1990: @ nie ma jeszcze i niech w zoo siedzi najlepiej a do mnie niech nie przychodzi
    oj tez tak chce :tooth::rolling:
    -- "My thoughts are nothing like your thoughts," says the Lord. "And my ways are far beyond anything you could imagine."
    •  
      CommentAuthorwindwater
     permalink
    Rozbawiłyście mnie tą małpą :bigsmile:
    • CommentAuthorSkiti
     permalink
    Pochwale sie jeszcze tutaj (bo chce mi sie krzyczeć z radości a rodzinie i znajomym za wczesnie mówić). Dziś rano 2 testy oba Pozytywne!
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    :clap: no to gratulacje :clap:
    --
    •  
      CommentAuthorKlNGA
     permalink
    gratulacje!!!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup:
    :swingin::swingin::swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    21olcia1990: A więc pozostaje tylko czekać ważne że @ nie ma jeszcze

Olciu z tego co pamiętam miałaś test robic dziś???:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    Gratuluję!!!!:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    arkada: Olciu z tego co pamiętam miałaś test robic dziś???

No właśnie.Też miałam oto zapytać :wink:
    --
    Skiti,gratulacje :clap:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Hussy: arkada: Olciu z tego co pamiętam miałaś test robic dziś???

No właśnie.Też miałam oto zapytać :wink:

wystarczy wejść do Olci pod wykres i zobaczyć oraz przeczytać :smile:
    :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    Skiti gratuluję :winkkiss:
    Kochane od niedawna tu jestem, ale widze że jest tendencja na solidny kawał szczęścia w każdym nowym tygodniu
    :peace:
    •  
      CommentAuthorHussy
    • CommentTimeSep 7th 2011 zmieniony
     permalink
    TEORKA: wystarczy wejść do Olci pod wykres i zobaczyć oraz przeczytać

Teorka,a wiesz że wczoraj to zrobiłam.. Już mi na mózg coś siada chyba.. :cool: :wink:

Jeszcze mogę wtrącić,że wynik testu był podany duużo wcześniej i było parę zmian,stąd moja ciekawość co W KOŃCU się okazało :wink: ,no ale mało istotne
    --
    • CommentAuthordaszia
     permalink
    Cześć Dziewczyny. Ja staram się o dziecko już 2 lata . Moja rodzinka i znajomi nie dają mi spokoju z pytaniem o dziecko, mam czasami ich dosyć. Myślałam, że jest to proste, ale tak mi się tylko wydawało. Jestem totalnie załamana :sad:
    •  
      CommentAuthorbari_87
    • CommentTimeSep 8th 2011
     permalink
    daszia to smutne :sad:. Ale nie jesteś sama z takim problemem, tutaj znajdzie się pare kobitek w podobnej sytuacji:sad:
    A twoje problemy mają jakąś przyczynę czy po prostu nie wychodzi??
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    U mnie straszny spadek , czuję się ja by miała dzisiaj nastąpić @
    • CommentAuthordaszia
     permalink
    Miałam podwyższoną prolaktynę, ale dostałam lek norcpolac, który pomógl mi ją zbić, mąż robił badania są ok, ja tak samo. Może problem tkwi w mojej psychice, że za bardzo sie nastawiam na dziecko, próbuje odpuścić sobie, ale jakoś nie moge, do tego znajomi ciągle pytają kiedy dziecko, a ja ma tego serdecznie dosyć, zawsze mam jakaś wymówkę, nawet nie wiedzą jak bardzo mnie bolą takie pytania. Dostałam nawet nr do jednego znachora, ale boje sie zadzwonić, moja ciocia mówiła, że pomaga, jedna mojej siostry koleżanka starała sie o dziecko 3 lata, wkońcu poszła do niego, powiedziała jej, ze zablokowała sobie psychikę ta ciąża, coś tam poczarowął i powiedział jej za 2 meisiące bedzie w ciąży i tak było. Nie wiem co mam robić, dziewczyny poradzcie coś ??? Pozdrawiam
    •  
      CommentAuthorkitek1981
     permalink
    Skiti gratuluję:flowers:
    --
    • CommentAuthorŁezunia
     permalink
    Dzień dobry wszystkim. Mi ochota na staranie się dzień w dzień przeszła za to narzeczonemu nie, wcześniej to ja inicjowałam żeby codziennie i tak dalej ale już mi się nie chce ustaliliśmy że co 2-3 dni chociaż mój narzeczony powiedział najpierw dziennie chcesz a teraz jakieś ograniczenia ;) Nie wchodzę tak często na forum żeby się nie nakręcać i wogóle nie myślę o dziecku mierzę temperaturę tylko żeby być zorientowaną czy była owulacja i ile mniej więcej do miesiączki = narazie nadal bez skoku, a może wogóle nie bedzie skoku - 47 dzień cyklu , w zeszłym miesiącu w 45 dc był już okres. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Arkada - szybko coś:confused:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  2.  permalink
    Dziewczynki u mnie wszystko pod cyklem napisane żebym już wam tutaj nie musiała marudzić :* 3 mam kciuki za was :*
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    mnie dzis temp lekko wzrosla .... to chyba dobrze???
    --
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    Kaonashi: Arkada - szybko coś

Co to może oznaczać? Macie jakieś pomysły, doświadczenia.
    :shocked::confused:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Arkada a okres się rozkręcił czy póki co tylko plamienia masz? Brałaś diphaston o stałej mniej wiecej porze? Ile tabletek?
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    Rozkręcił sie;( Miałam brac 10 tabletek, ostatnio przyjęłam we wtorek, zawsze łykałam je rano
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeSep 8th 2011 zmieniony
     permalink
    Hmmm. Proponowałbym udac się na wizytę i zapytac lekarza prowadzącego co on na taki krótki cykl. Może większa dawka duphastonu? A może wszystko było okej, bo owulacja była wcześnie? Dlatego też zapytaj lekarza o porządny monitoring, żeby wychwycic dzień prawdopodobnej owulacji.Tzn po zastrzyku jeszcze kontrola (powiedzmy 2 dni po). No i pytaj podczas usg o wielkośc pęcherzyka to też co nie co mówi.
    Edit: Wróciłam do Twojego cyklu i właściwie nie ma chyba powodów do niepokoju ;-). Cykl krótki, ale lutealna w najgorszym razie 10ciodniowa - to nie jest źle. Tylko ta zasadnicza długośc taka myląca:wink:. Zacznij obserwacje :thumbup:
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    Ja w 10dc miałam już zastrzyk, bo był dominujący pęcherzyk, u mnie to zawsze wcześnie się tam dzieje, zawsze zaraz po okresie mam już śluz płodny. Ale to chyba nic złego, tylko teraz przy stymulacji bedę miałą pewnie okres co 3 tyg., wcześniej miałam nawet i co pół roku.
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    A może następny za rok? ;-)
  3.  permalink
    A w dzień się wcale nie liczy temperaturka co ??? bo tak sobie zmierzyłam i było 37,2 ale to pewnie i tak bez różnicy .
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    21olcia1990: A w dzień się wcale nie liczy temperaturka co ???

nie liczy :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    [quote=Kaonashi][/quote]
    Bardzo kuszące:bigsmile:
    • CommentAuthorEliza2707
     permalink
    ja dzis tez zrobilam test i dwie piekne kresecczki:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
    •  
      CommentAuthorlapa
     permalink
    Gratulacje :clap:
    no proszę a się posypało + :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthortechniczne
     permalink
    Moje gratulację
    •  
      CommentAuthorarkada
     permalink
    :flowers: dla przyszłej mamusi gratulacje!
    • CommentAuthorEliza2707
     permalink
    dzieki dziewczynki,jutro zrobie jeszcze jeden dla pewnosci:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorniunia32
     permalink
    Gratuluję!!!:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthormonika1046
     permalink
    Gratulacje :smile:
  4.  permalink
    również gratuluję ;*:*:* ale mnie korci na tą jutrzejszą bete ale boję się że będę nie potrzebnie kuta, wydam pieniążki a po chwili przyjdzie @ ;/
    •  
      CommentAuthorbari_87
     permalink
    A z drugiej strony może potwierdzisz i przestaniesz fiksować:jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorkitek1981
    • CommentTimeSep 9th 2011 zmieniony
     permalink
    Eliza gratuluję:cheer:
    ale się ładnie plusikowo zrobiło:clap:
    Olcia, czyżby teraz kolej była na Ciebie? Powodzenia:thumbup:
    za pozostałe staraczki oczywiście też cały czas kciukuję:peace: kibicuje Wam cały czas:grouphug::grouphug::grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
    • CommentTimeSep 9th 2011
     permalink
    Gratulacje Eliza :bigsmile:
    -- [url
  5.  permalink
    Moja pora pewnie nie w tym cyklu , nie mierzyłam swoim termometrem bo zapomniałam ale wzięłam inny i było tylko 36,6 ..... ale cóż nie mogę się załamać bo to nic nie da .... a więc teraz czekam na @ .
  6.  permalink
    Jak na razie od rana nie czuję nic na tą wstrętną @ sobie ze mną pogrywa aj co raz bardziej jej nie lubię ;/
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Olcia,zamiast pisać i się stresować,denerwować.. Zrób test,jeśli nie wyjdzie idz na betę... Nie rozumiem tego :wink: Jeśli to ciąża to czy tak czy tak będzie.. a jeśli nie ma, no to cóż mogę powiedzieć... Samym pisaniem nic nie uczynisz :wink::wink:
    --
  7.  permalink
    Hussy chciałam robić ale nie ma sensu skoro temperatura spadła to przecież wszystko jasne
    •  
      CommentAuthormagic1984
     permalink
    Gratuluję dziewczyny, ciesze się, że Wam się udało!
    Wczoraj miałam wizytę u pani ginekolog, jak już pisałam zmieniałam bo z leczenia wcześniejszego ( a właściwie z jego braku:confused:) byłam niezadowolona. Od razu kazała mi zrobić badania hormonalne i mężowi badanie nasienia. Po usg stwierdziła, że nie ma pęcherzyka a już powinien rosnąć więc chyba u mnie będzie problem:cry:. Jeśli rzeczywiście nie będzie pęcherzyków to jakie leczenie mnie czeka? Proszę o jakieś informacje/ wskazówki co warto byłoby jeszcze zrobić?
    --
  8.  permalink
    Minutę temu @ przyszła i zabrała wszystkie nadzieje ;((((( kurcze ale mi smutno aż płakać się chce :(( 8 miesiąc zakończony @ .... czy kiedykolwiek się uda ??? ;(((
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Pewnie, że się uda. 8 miesięcy to jeszcze nic, spokojnie :wink: do roku to są NORMALNE starania :wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.