Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Tabletki nie są jedyną metodą, nad którą panują kobiety z niepanującymi nad sobą partnerami.
Spirale, implanty (też hormonalne) podskórne, zastrzyki, różnego rodzaju mechaniczne i plemnikobójcze środki dopochwowe, które podobno są niewyczuwalne dla partnera, nie wszystkie są dostępne w Polsce. Są też prezerwatywy dla kobiet - tych partner może odmówić.
Chodziło oczywiście o krótkotrwały lekki zawód osoby, która nie używała żadnych leków hormonalnych licząc między innymi na to, że organizm będzie zdrowy (=płodny), gdy tego zapragnie No i momentami lekko sfrustrowanej ośmiomiesięcznym staraniem, choć wiem, że "to normalne, iż zdrowa para stara się około roku", więc wybaczcie
Moim zdaniem to właśnie NPR dostarcza najwięcej trudności w życiu seksualnym. trudności w życiu seksualnym
to zależy od użytkowniczki :) Dla mnie zastrzyki przyczyniły się do trudności tzn tak wspaniale zabezpieczona przed wówczas niepożądaną ciążą dostałam wraz z nimi gratis libido sięgające -10 (minus) Więc w pewnym momencie pojawiło się pytanie - po co mi te zastrzyki jeśli nie współżyję. Moim zdaniem to właśnie NPR dostarcza najwięcej trudności w życiu seksualnym.
daga282: Poza tym nie podoba mi się nastawienie w stylu: może pójdziemy do sypialni dziś, bo jutro już nie będzie można...
Podzielam zdanie, spontaniczność ponad wszystko.
(śpimy pod dwiema kołdrami)
każde korzystanie z okresu płodności to już są starania