Ja juz niestety też nowy cykl zaczęłam:( No i na dodatek wydaje mi się że lutealna za krótka - zgodnie z tym co piszecie. Jak macie ochote to zerknijcie - Nie wiem czy mam od razu śmigać do lekarza czy sama próbowac działać? To pierwszy cykl w którym mierzyłam tempkę, ale średnio mam je takie krótki... to może to jednak ten problem? Poradźcie cuś Pozdrawiam
Lussy: patrzyłam na twój wykresik faktycznie, tak jak wskazał ci FF mogłaś mieć owu 13 dnia, a 15 dnia mogłaś mieć tempkę zakłoconą z jakiegoś powodu; miałabys wtedy fazę lutealną 12 dni, czyli ok; aha! i chyba twój 2 wykres jest nieudostępniony, no chyba że specjalnie ewa: ty tez się trzymaj, i żeby wszystko szybko się udało :)
No niby tak, tylko znowu czytałam - którać z dziewczyn tu pisała 9chyba ngl), że niewielki odsetek kobiet ma przed owu taki skok tempki - sama juz nie wiem. Chyba musze poobserwować następny wykres. Może zaczne wcinac jednak cos na własną rękę zanim pójde do gina. Iść albo nie iść ? oto jest pytanie:) Dzięki za komentarz:)
opowiem po 5 pazdziernika pierwszy raz ide do panstwowej kliniki wiec nie wiem w szpitalu laparoskopia i wszystkie inne badania sa za darmo my tu placimy wysokie podatki na sluzbe zdrowia ale tez terminy sa dlugie na badania
mała mi nie ma cię jeszcze w tabelce ze starającymi się???? chyba, że nie dowidzę... a swoją drogą - jak nam się uda z tą 3 to Poznań wzbogaci się aż o 6 istotek; jestem za
witajcie laseczki własnie wróciłam z imienin i widzę że niźle się rozgadałyście u mnie 36,7 bez zmian tylko teraz brzusio boli oj boli testu jeszcze nie robiłam
Dzień dobry!! Dziękuję za wszystkie gratulacje Dziewczyny, myślicie, że powinnam przestać dyżurować ? Dobrze się czuję i chciałam pracować jak najdłużej, dyżurować też. Co mi radzicie ?
też tak myślę, tylko ciekawa jestem czy pracodawca pozwoli mi dyżurować Właśnie nie wiem czy kobieta w ciąży nie może pracować w nocy czy zależy to od jej decyzji
czesc notes a jakim jesteś lekarzem, może cos nam poradzisz co możemy brać za leki np na ból głowy albo tak jak ja mam teraz uczulenie straszne i to się nasiliło jak jestem w ciązy
Jestem neurologiem. Na bóle głowy - preparaty zawierające paracetamol (np. Apap, Codipar, Panadol), na uczulenie to proponuje wapno, preparaty antyhistaminowe są przeciwskazane, chyba że korzyści stosowania leku przeważają nad działaniami niepożądanymi
wiecie co dzisiaj jesteśmy u siebie na wsi i nie pojade do miasta po test bo mi się nie chce stąp ruszać moze jutro chociaż powiem szczerze że nie mam ochoty ani humoru robić jakieś testy troszke mi smutno i nic nie się nie chce
notes ja wcale nie mam nerwów strasznie się denerwuje ale nie mogę powiedzieć mojemu M bo chce mu zrobić suprise jeśli coś i tak naprawde to o niczym innym nie myśle i mam nadzieje że nie będę myśleć przez kolejne 9 miesięcy
Witam w ten śliczny niedzielny i słoneczny poranek ;-) Widzę ,że tu od rana ruchliwo!!! U nas wczoraj było bardzo romantycznie A dzisiaj tempka wzrosła znacznie bo 0,2 stopnia czyli 36,7... Pewnie po tym pozytywnym teście mam owulacje- dzisiaj staranka też zorganizujemy jak męzuś wróci popołudniu;-)
Ale czy to możliwe ,żeby po wczorajszych starankach zanikł śluz jak na razie nie mam- a wczoraj było tego bardzo dużo i rozciągliwy- taki płodny ,że hej.....Martwi mnie to trochę... ale może jeszcze się pojawi...