Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Trzymam kciuki!
(wszystkie badania wychodziły ok. także genetyczne i immunologia. U lekarzy byłam chyba z dziesięciu, w różnych klinikach). Usłyszalam w końcu - przykro mi, z pani problemami z płodnościa + nieznane przyczyny obumierania ciąż na pewno się nie uda. Nawet nie ma Pani co startować do inVitro
Szkoda Pani pieniędzy bo ciąża i tak obumrze 
I to już sama końcówka. Więc nie dość, że zaszłam w ciążę to jeszcze szcześliwie (jak na razie) donosiłam ją prawie do końca (bo to juz 9 m-cy
)
Nie czas się liczy, ale efekt! 

Tempka dalej na tym samym poziomie!

) na dzisiaj miałaś termin @ , kiedy testujesz? Trzymam kciuki , mocno.
dla wszystkich objawów rzekomej ciązy... zawsze coś am sobie wymyślam... a to coś ściska w podbrzuszu , a to piersi większe i ,że bardziej bolą (chociaż do tej pory bolały mnie tak samo- a wmawiałam ,że bardziej!)... itd..... itp

Nie chcę rozczarowania! Poczekam jeszcze troszkę - chyba! A może test zrobię na dzień chłopaka - to chyba w sobotę - 30.09.???
dzisiaj też rano nie udało mi się zrobić testu bo spalismy u teściów
boję sie rozczarowania bo już tyle razy się nastawiałam

. A jeszcze wczoraj wieczorem myślałam sobie , jak w sobote zrobie test i dam piękny spóżniony prezent imieninowy MM . Ufff strasznie mi dzisiaj przykro , czuje sie fatalnie , nic mi sie nie chce . W domu porzadek aż sie prosi , a ja siedze przed kompem i ruszyc mi sie nie chce . No i wyżaliłam sie ......

nie zdążę teraz.Przepraszam