leminka... na takie słowa czekałam... ja poroniłam tylko raz (i oby nie więcej) ale jak się słyszy te paskudne plotki, opinie i wyroki to się wszystkiego odechciewa a ty jesteś naszą gwiazdką nadziei;
CZesc :) ja mam pytanko do was :) chodzi mi o testy owu ... bardzo one pomagają?? bo sie zastanawiam nad ich zakupem ale nie wiem bo meblujemy mieszkanko i nie ma kasy :P co wy o tym sadzicie??
kFIATUSZKU - JA UżYWAłAM TYCH TESTóW W TYM CYKLU PORAZ PIERWSZY... TO CZY SA POMOCNE TO OKAżE SIę OK.8.10 :-) ALE POWIEM CI ,ZE WIEDZIAłAM PRZYNAJMNIEJ KIERDY MAM OWULACJę- BYłAM SPOKOJNIEJSZA ,ZE MOżE TERAZ TRAFIę ZE STARANKAMI... JAKIE EFEKTY -ZOBACZYMY- ALE UWAżAM ,ZE WARTOO- TYM BARDZIEJ ,żE JA MAM PROBLEM Z OBSERWACJAMI SZYJKI- I SLUZ MAM RAZ DUżO , RAZ MNIEJ ...
a JAKIE JEST ZDANIE INNYCH OBECNYCH TU DZIEWCZYN ????
dzieki agna29 :) 3mam kciuki zeby ci sie przydały te tesciki :)) a co do staranek to chyba moze jatesh zdaze bez pomocy testow :P temperament mojego meza mi w tym pomoze
dziewczyny - nie wiem kiedy będę testować! zobaczę jaka jutro będzie tempka! Boję się, że to może być znowu jakieś dziwne opóźnienie @, ostatnio spóźniła się 2 tygodnie, tylko nie wiem jaką miałam wtedy tempkę, bo jeszcze nie robiłam wykresików! A tak wogóle to może któraś z was wie czy w razie opóźnienia @ tempki są niskie czy wysokie??? Ale na pewno zatestuję przed wekendem!
hej kobitki chyba sa dobre wiesci w prawym jajniku pecherzyk troche urosł i dzis mial 14,2mm w czwartek znow mam usg a teraz zaczyna mnie kłuć w prawym jajniku chyba dzieje się coś pozytywnego
leminko śmiem twierdzić, że swoje już przeszłaś i jak to dziewczyny mówią - równowaga w przyrodzie musi być - u ciebie czas na spokój i radość i żebyś nie wątpiła, że tak będzie
Cześć dziewczyny!Dziś dostałam hasełko i bedę mogla korzystac z aplikacji.Juz wklepałam cześć danych i zrobiłam mój wykresik dostępny dla Was.Dziś już jestem bardzo zmęczona i idę zaraz spać.Odezwę się jutro.pa
Skarbel ja jestem, ale idę synka przeinąć bo mi nos urwie zaraz....
Asiu bardzo się cieszę, że pęcherzyk rośnie
Iwa nie wiem jak to jest z tempkami przy opóźniającej się @, ale chyba powinny być tak jak normalnie czyli wysokie, tylko faza lutealna się przedłuża, ale nie wiem na 100% więc potraktuj to jako wolne przemyślenia
Justys zaraz Cię poszukam wśród użytkowników, a potem do Ciebie zajrzę.
Zaznaczasz fazę lutealną, gdy masz skok temperatury - to pierwszy dzień fazy lutealnej. Wpisujesz pierwszy dzień w Analizie wykresu, resztę program robi sam.
własnie robię przymiarki do wprowadzania danych do sprawozdania - ale strasznie nie mam ochoty sie za to zabierać ale nie ma wyjścia, trzeba zacisnąc zęby i wklepywać
kochana babyphat ja mam program księgowy w pracy w którym sidzę non stop i tam musze używać capslocka i nie raz apominam wyłączyć ! sorki postaram się tego już nie robic
zgadzam się z tobą babyphat! Już miałam ochotę parę razy "ją utopić!!!! Ale nie chcę uchodzić za niekulturalną i narażać się na ostre komentarze ze strony dziewczyn uczestniczących w tej conajmniej "dziwnej" dyskusji!
no właśnie - dlatego ja też tego nie robię, ale chyba przestanę go czytać - szkoda mi mojego cennego czasu który mogę spożytkować rozmawiając np z wami!
własnie poczytałam nowe komentarze, dyskusja się rozwija. dodałam swój komentarz - wyraziłam własną opinie i na tym poprzestanę bo podobnie jak iwie szkoda mi czasu na zbedną dyskusję.
mam nadziję że nikogo nie uraziłam każdy może się wypowiadać ile chce i kiedy chce na dany temat. uważam tylko że ciągłe wałkowanie swojego zdania i tak nie zmieni podejścia innych osób, które poprosu uważają inaczej. a wiem z doświadczenia że czasami takie dyskusje dzielą tylko forumowiczki.
babyphat podczas emocji rzeczywiście cięzko jest ważyć słowa i dlatego raz napisany (nieprzemyślany) komentarz może wyrządzić więcej szkoday niżkorzyści. oczywiście jest to w pewnym sensie metoda na "sprawdzenie" poszczególnych osób jednak jesteśmy osobamy wirtualnymi, a w życieu rzeczywistym możemy wydawać się zupełnie komś innym. siedzimy prze kompem i naciskamy klawisze z literkami, a wiadomo że napisać można wszystko ale powiedzieć komuś prosto w oczy to juz zupełnie cos innego. zmieniam temat - więc co z tym zaproszeniem?
agna29 to 39dc a w ostatnich miesiącach miałam 31 a nie robie testu bo boje się rozczarowania ale dzisiaj powiedziałam mężowi ,że mi się spóźnia pokazałam mu wykres oczywiście ucieszył się
no to ja ciebie nie rozumiem -8 dni ci się spóźnia- ty rób ten test!!!! Jak jesteś w ciązy to wyjdzie ci już na bank w 8 dniu spóźnienia !!! Nie męczy cię to czekanie-sprawdzanie czy przyszła @ czy nie- nierozumiem cię !!!!
młoda_żonko - ja tez bym nie dała rady tak sie meczyć , no ale ja już nie jestem młodą żonką , tylko z ponad 9 letnim stażem . A u mnie dzisiaj miał być sądny dzień , a tempka znowu spadła tylko o 0,5 wczoraj też o 0,5 ja juz chyba nie mam nerwów . Niby spada wiec na @ ale ciagle we mnie tkli sie nadzieja że spada bardzo mało . Dziewczyny bedziecie mnie chyba musiały sprowadzić do pionu
ja tez podziwiam cie młoda_zonko za te nerwy :P ja bym juz pewnie po pierwszych dwoch dniach opoznienia biegała z testem nom ale i tak trzymam kciuki :)