Czyli jeszcze zostały w najbliższym terminie AniaM i IWA które jutro mają testować.....i zobaczą dwie tłuste krechy na bank....intuicję to ja mam niezłą...
bardzo wam dziękuje kochane dziewczynki to jest bardzo ważne żeby nie być samym ze swoimi myslami często głupimi a mój małżonek powiedział tylko "to znaczy że będę tatą???" on to jest wylewny no ale co zrobić to tylko facet wiem że jak zobaczy maleństwo za jakiś czas na monitorze to wtedy sobie uświadomi co się dzieje
a wiecie co teraz siedze przed lapem i wpatruje się w ten test a wiecie jak to było wkropiłam te 3 krople i patrze............pojawiła się kreska testowa i nic więcej no to ja już załamka a tu nagle po ok minucie zaczyna się coś pojawiać i pojawiać jak dobry duszek i nagle jest jest naprawde są dwie kreski
Hej Magg, niestety nie wiadomo dalczego poroniłam, lekarz powiedział, że było za wcześnie (7tydz.) aby stwierdzić, prawdopodobnie wada genetyczna płodu, ale to tylko domysły... teraz czekam na małpę i od pazdziernika próbuję. Mam straszne obawy, nieraz śni mi się, że znów poroniłam....
stokrotko głowa do góry- nie myśl o tym !!!! skoro ci się sni to pewnie o tym cały czas myślisz- wyobrazam sobie twoje ierpienie gdy to sie stało....ale teraz głowa do góry- bedzie dobrze myśl o tym by zacząc od nowa !!!!
tyle pracy mam a tutaj takie ważne rzeczy się dzieją! GRATULACJE, GRATULACE młoda_żonka! Zdrówka ci życzę i dobrego samopoczucia i wogóle wszystkiego naj!
Dziewczyny mam nadzieję że macie rację z tą dobrą passą i jutro ja dostarczę wam dobrych wiadomości! Tylko że mam co do tego wątpliwości, ale może to normalne jak się czegoś tak bardzo chce...! Rano świeże informacje - obiecuję!!!
agna29 jesteś kochana - dzięki za dobre słowo, każdego dnia modlę się żeby nigdy więcej mnie to nie spotkało.... a jak z Twoim planowaniem są już jakieś rokowania pomyślne? trzymam za was wszstkie kciuki!!!
no IWA ty teraz nie możesz ciężarnej denerwować więc koniecznie jutro czekam na wieści bardzo wam dziękuje dziewczynki cieszę się że dostarczyłąm wam tylu pozytywnych uczuć a jesli chodzi o datę porodu to jak wyliczyłam sobie tą metodą od ost dnia @ to wyszło mi 20 maja a to fajna data bo 23maja moja mama ma urodzinki a 24 mój mąż i to są dwie wspaniałe osoby
no to troszke fluidków ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^tylko się nie przejedzcie
dziewczyny ratujcie- siedzę w pracy jak na szpilkach, strasznie się denerwuję! Powiedzcie, czy mogę zrobić test dzisiaj po powrocie z pracy czy raczej powinnam poczekać do jutra rano?
IWA- to samo pytania zadała wczoraj młoda_żonka . Wiec napisze moze tak jak wczoraj pisałysmy jej : kup moze dla pewności 2 testy , jeden zrób dzisiaj a drugi zostaw w razie czego na jutro rano . Ale myśle , ze po tylu dniach od spodziewanego terminu @ test powinien juz dzisiaj wykazać . Trzymam kciuki .