Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthor_MIA_
    • CommentTimeJan 30th 2012
     permalink
    Ja tez wczoraj wrocilam na start; no nic, nowy cykl, nowe nadzieje :)
    --
    •  
      CommentAuthorWinetka3
     permalink
    Ja juz dzisiaj drugi dzień mam @ i u gina już byłam. Ech znowu od początku.
    •  
      CommentAuthorbrylanty
     permalink
    ja czekam do 4 lutego, ale juz mnie cos pobolewa i nerwowa jestem wrr;)
  1.  permalink
    Cześć dziewczyny, obiecałam ostatnio że odpiszę co tam u mnie więc już mówie..

jak już pisałam ostatnio miałam dwa wyniki z moczu pozytywne i badanie krwi 10.10 bhcg. Ginekolog powiedział mi że jestem we wczesnej ciąży i umówił mnie na 10 lutego...
    Niestety od kilku dni pobolewał mnie lewy jajnik ostatniej nocy już ból był taki mocny że nie mogłam spać z rana zaczełam krwawić pojechałam do szpitala okazało się że poroniłam:cry::cry: lekarz powiedział że i tak beta mimo że 10,10 to był niski wynik.. nie chce straszyć dziewczyn bo przeciez kazda z nas jest inna

jednak mimo wszysko i tak wierzę w to że mojemu bąbelkowi poprostu nie spodobało się jego nowe "ciałko" i teraz gdzieś w górze czeka na nowe "ładniejsze" :)
    •  
      CommentAuthorWinetka3
    • CommentTimeJan 31st 2012
     permalink
    Czekoladko przykro mi:sad:
    • CommentAuthorMyszka15
     permalink
    Cześć Dziewczyny! Jestem nowa na forum, ale pragnę dołączyć do Waszego zacnego grona, aby móc dzielić się z Wami swoimi radościami i smutkami!!! Od 1,5 roku staramy się z mężem o dzidziusia, a od 1 roku leczymy się w Łodzi w Gamecie u p.dr. Banaszczyk. W środe 25.01 miałam pierwszą iui. Dzisiaj zrobiłam test i wyszedł negatyw. Jak myślicie jest szansa, że jednak coś z tego wyjdzie?!? Pozdrawiam Was Wszystkie!!!
    • CommentAuthorKafffka74
     permalink
    Myszka15, moim skromnym zdaniem za wcześnie.
    --
    • CommentAuthorMyszka15
     permalink
    A w piątek jak zrobię, to myślisz, że będzie to w miarę miarodajny wynik? Czytałam, że po 10 dniach można zrobić teścik. Ja po prostu siedzę jak na szpilkach i bardzo chciałabym wiedzieć co i jak!
  2.  permalink
    Czesc dziewczyny :) mam problem 26.12 dostałam ostatnia miesiaczke, ktora przyszła za wczesnie 4 dni (zawsze mam regularnie co 30-31 dni, ta @ dostalam 26dnia cyklu) teraz powinnam dostac miesiaczke 24.01 ale niestety do tej pory jej nie ma.. staramy sie o dzidzie to nasz pierwszy cykl :) robilam test w 30, 31 i 36 dniu cyklu ale kazdy wyszedl negatywny :( w zasadzie o tym nie mysle bo wiem ze to moze opoznic przyjscie @ dlatego staram sie zajmowac czyms zupelnie innym ;) gory spacery itp :) do dzisiaj kiedy powinna trwac @ rano pobolewal mnie brzuch i prawy jajnik delikatnie mialam wrazenie ze zaraz przyjdzie @ ale nic z tego :( na ciaze chyba nie ma co liczyc ? jak myslicie ? dzisiaj powinna skonczyc sie @ i jak reka odjal przestal bolec brzuch od czasu do czasu zakluje mnie jajnik, poza tym nic mi nie jest nic nie czuje :( zaczynam sie troche martwic czy nie przyplatało sie do mnie zadne chrobsko chociaz dwa mies temu bylam u gina mialam robione badania usg i cytologie wszystko jest dobrze.. prosze poradzcie mi cos
    •  
      CommentAuthorbrylanty
     permalink
    paulina90100 dosc dlugo nie masz okresu, moze zrob badanie krwii na bete hcg, ono powinno powiedziec czy jestes w ciazy czy nie?
  3.  permalink
    brylanty tez bardzo mnie to dziwi a najbardziej teraz to ze nie czuje zeby ta @ miala przyjsc.. myslisz ze jest szansa na ciaze ? na bete pojade w czwartek i do gina tez pojde
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    paulina z tego co pamietam to mialas zrobic bete w poniedzialek?:wink: czemu jeszcze nie leciesz,w koncu byloby jasne :wink:
  4.  permalink
    bonim bo postanowilam zrobic jeszcze jeden test z moczu ale niestety wyszedl neg. no i niestety nie mam mozliwosci poki co isc.. postaramy sie z P w tym tygodniu ale to wszystko takie nie pewne. troche sie zaczynam martwic czy nie mam jakis torbieli czy cos eh
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    no dziwne z okresem,beta chyba rozjasni wszystko,pozniej wizyta u lekarza,moze usg cos pokarze
    • CommentAuthorKajko
     permalink
    Chciałabym sie zwrócić do was z prośbą o spojrzenie na mój wykres. Czy miałam owulację w tym cyklu?. Temp mi bardzo skacze. Może to przez termometr, mierzy tylko z jednym miejscem po przecinku. Dodam że jestem po poronieniu (27.10.11)i jest to drugi cykl po nim. Moje cykle są bardzo długie ,ok 45 dniowe. Dziękuję.
  5.  permalink
    bonim bardzo dziwne.. najgorsze to jest to ze brzuch delikatnie pobolewa z jajnikiem piersi nic kompletnie.. bardzo burczy mi w brzuchu az wstyd troche bo wszyscy sie juz smieja ze ja ciagle glodna.. no i czulam ze juz napewno @ przyjdzie w niedziele a tu nic cisza.. zauwazylam ze pobolewa mnie brzuch jak cos robie.. jak leze spokojnie odpoczywam to nic nie czuje.. sluz mam taki bialy jakby grudkowaty lepki i dosc gesty jest go niewiele.. szyjka nisko i zamknieta
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    paulina,ja tez mam gesty sluz,napewno nie grudkowaty jak przy grzybicy,ale ma jakies takie nitki czy cos,szyjke mam nisko zamknietą,tez mi bulgotalo w brzuchu ,tam na dole, ja bym jak najszybciej zrobila bete
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    kajko,nie widze twojego wykresu,musze dodac cie do przyjaciol
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    widac dzisiaj spodek tempki, chociarz ja mialam tez chwilowy spadek a zaraz pozniej skok,nie wiem co doradzic,zobaczysz jutro tempke
  6.  permalink
    nie jest to sluz taki jak przy grzybicy.. to sa takie jakby klaczki.. eh ciezko mi to powiedziec.. nic mnie nie swedzi nie piecze i sluz tez brzydko nie pachnie..
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    to ja mam takie klaczki, TY :shocked: moze to jednak ciąza:cool:
  7.  permalink
    ah nie chce robic sobie nadziei.. wydaje mi sie ze test by wykazal.. robilam wczoraj rano z pierwszego moczu.. juz mam rozne mysli w glowie choroby ciaze normalna zdrowa i pozamaciczna eh :( ale tak w glebi serca czuje ze powinnam uwazac ze nie jestem juz sama tak mowi mi intuicja ciekawe czy nie zawiedzie..
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    paulina nie wiem co ci doradzic,ja wlasnie wrocilam z bety ,i chyba bedzie po ciązy:cry:
  8.  permalink
    dlaczego po ciazy ? ile wynosi teraz beta ?
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    z 33dc 232,54
    34dc 243,63
  9.  permalink
    maly przyrost ale nie denerwuj sie.. moim zdaniem za bardzo sie martwisz.. idz do gina i duzo odpoczywaj a przede wszystkim nie martw sie! ja ciagle trzymam kciuki
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    ale jak sie nie martwic kiedy 8 miesiecy temu poronilam,tez beta slabo przyrastala na tym samym poziomie 4-5tygodnia ciazy
  10.  permalink
    aj bo teraz to tylko mozemy czekac.. :(
  11.  permalink
    no wiec ja zaczynam kolejny cykl ;] wlasnie @ przyszla.. eh
  12.  permalink
    Mam zagrożoną ciążę ;(
    --
    •  
      CommentAuthorlivvia
     permalink
    Paulinko przykro mi, kolejny cykl i się uda!!:-)
    bonim ja bym poszła jak najszybciej do gin, niech on się wypowie, bo sama to się zamartwisz jakimiś domysłami:(
    sasetka czemu Twoja ciąża jest zagrożona:(
    jakoś niewesoło się zrobiło:((
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Sesetka, co Ty gadasz? :/ Dlaczego zagrożoną? Co się dzieje???
    bonim... badź dobrej myśli :*
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    sesetka, co sie dzieje u Ciebie?
    katka, u mnie przyrost nagle ciulowy:sad:
    paulinka,przynajmniej wiesz na czym stoisz
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    dziewczyny, sasetka juz nie istnieje na forum; Odniescie sie do wypowiedzi sprzed kilku dni na temat jej osoby.
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    sesetka chyba usunęła profil... szkoda...
    --
  13.  permalink
    no faktycznie zaczelo sie nie ciekawie :( ja faktycznie bonim wiem na czym stoje i kolejny cykl moze bedzie bardziej owocny :)
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    ciekawe jak bedzie u mnie,kiedy poronie,(bo wątpie ,ze przy takiej becie bedzie dobrze)
    •  
      CommentAuthorbrylanty
     permalink
    bonim badz dobrej mysli, nie mozesz sie martwic, musisz wysylac pozytywne fluidy! wszystko bedzie dobrze!
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    moya212: dziewczyny, sasetka juz nie istnieje na forum; Odniescie sie do wypowiedzi sprzed kilku dni na temat jej osoby

A gdzie to jest ???

Dziewczyny bedzie dobrze :)
    Przedewszystkim ,niewiem moze zle to zabrzmi ,ale po jaka cholere co chwilke sprawdzacie ta bete...
    Jezeli cos bedzie nie tak lekarz Wam powie ,a tak stresujecie sie niepotrzebnie i wkrecacie sobie bog wie co....
    Z moja mala lekarz stwierdzil ciaze i test z moczu ,nierobilam bety ....zeby wlasnie niepatrzec jak przysrasta...

Cieszcie sie i wypoczywajcie :)
    --
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    LLenkaa: A gdzie to jest ???

watek : kryzysy, problemy, rozstania, str 15
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Juz widzialm wczesniej ,mysam ze cos jeszcze jest....
    --
    •  
      CommentAuthorHappy_mum
     permalink
    Jezeli to taka osoba ,to zaraz sie pojawi pod innym nickiem...
    --
    •  
      CommentAuthorWinetka3
     permalink
    Wiedziałam ze to ściema zresztą już się wypowiedziałam.
  14.  permalink
    Witam, od jakiegoś czasu czytam to forum. Wiem jak ciężko zajść w ciążę i rozumiem starające się kobiety o upragnionego bobasa. Nie lubię jednak, gdy ktoś wkręca innych. Może się mylę, ale zastanawia mnie jak to możliwe, że z 12 stycznia jest wpis o obumarłej ciąży u Blubis na wątku "starające się o dzidzię". "Na wątku Która z Was poroniła..." wpis z 16 stycznia poronienie samoistne 13.01.2012, str.26. Natomiast na str 466 wątku "starające się o dzidzię" Blubis jest na początku 5 tygodnia ciąży, dzisiaj pisze, że to 34 dc. Dziwna ta historia.
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    brylanty- dzieki,ale chyba dobrze nie bedzie..
    •  
      CommentAuthorlivvia
     permalink
    Bonim nie pisz sobie sama czarnych scenariuszy:( tylko spokojnie, wiem,ze łatwo mówić,ale .. Chętnie bym Cię uściskała, będzie dobrze
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    bonim: z 33dc 232,54
    34dc 243,63

:sad: Powiem Ci Kochana - prawie 5 lat temu nawet nie wiedziałam o takim badaniu wiedziałam że robi się badanie na potwierdzenie ciąży,ale nie wiedziałam że cokolwiek przyrasta lub nie, o tym dowiedziałam się parę tyg, temu tu na forum:shamed:
    Za czasów mojej 1 ciąży od początku plamienie,jestem otyła co pewnie też się dołożyło od początku się odklejało coś każdy msc nowe zmagania nadciśnienie przez ostatnie 4 msc. donosiłam idealnie do terminu córcia zdrowa 4580 i 62 cm (kawał baby)
    Wiem jak to jest każdy dzień, nowe kłopoty, Ty nawet nie zdążyłaś nie przyzwyczaić do nowego życia pod serduszkiem i coś się dzieje, najbardziej przeraża mnie to tutaj że wszystkie dziewczyny do testowania(przed @) się nakręcają do Robienie bety i porównywania.
    Moim skromnym zdaniem musisz czekać może po wizycie lekarz przepisze ci jakieś leki może fasolka jednak postanowi zagościć się na te 9 msc, nie mów nie udało się jeszcze nie teraz!!!!
    Bądź dzielna i spokojna (w miarę możliwości ) 3-mam kciuki za Wasze zdrówko
    --
    • CommentAuthoredzia503
     permalink
    paulina90100: no wiec ja zaczynam kolejny cykl ;] wlasnie @ przyszla.. eh

Przynajmniej o czasie??? ale jak to dziewczyny mnie tu nauczyły nowy cykl nowe nadzieje :]]] Powodzenia dużo owocnych serduchów
    --
  15.  permalink
    edzia503 no nie tak do konca o czasie:) heh powinnam dostac 24.01 ;) hmm.. ja znikam na jakis czas a wy trzymajcie kciuki za mnie moze ten cykl bedzi trafny :P a jesli nie to dobrze ze te staranka sa takie przyjemne hehe :D
    •  
      CommentAuthorbonim
    • CommentTimeFeb 1st 2012
     permalink
    livia ,edzia, nie chce czarnego scenariusza,ale...
    opisalam to w temacie,,: Która z was poroniła? Kiedy znów zaszła w ciażę? Czy się leczyła?''
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.