Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
oczywiscie odkad wiemy o ciazy to narazie odpuscil,za to nerwowy jest

Do tego zawsze przed okresem jakoś tydzień wcześniej powinny mnie zacząć boleć piersi jak zawsze przed okresem, i powinny być nabrzmiałe... A w tym miesiącu, nic. Ale też czytałam, że kobieta na początku ciąży głównie odczuwa poprzez piersi. Lecz moje są "spokojne" i nie bolą, co mnie właśnie zadziwiło... Nie wiem czy to może być objaw? Dalej... Mam tak jakby bardzo dużo śliny w buzi, podbrzusze też mnie pobolewa ale lekko nie tak bardzo, ale głównie to jajniki tak punktowo, wczoraj miałam takie uderzenia gorąca, że myślałam że się przewrócę. Ale znowu nie chcę się tak nastawiać na ciążę bo potem znowu nic nie będzie 

Po raz kolejny spotykam się na forum z tym, ze ktoś stara się o dziecko i w momencie starań nie bierze żadnych leków, żeby nie zaszkodzić dziecku (które jest co najwyżej kilkudniową zygotą). Opamiętajcie się dziewczyny. Nie zaszkodzicie dziecku na tym etapie- nawet po implantacji dziecko przez kilka tygodni nie jest jeszcze z wami połączone pępowiną. Natomiast nie leczenie choroby, która się rozwija może spowodować, że organizm nie będąc w stanie samoistnie jej zwalczyć, pozbędzie się dodatkowego obciążenia w postaci ciąży.
Ja w fl byłam na urodzinach i ostro popiłam, a pomimo to ciąża się utrzymała i maluch urodził się zdrowy, a wcześniej też starałam się uważać w fl i poroniłam pierwszą ciążę, więc dziewczyny wrzucić na luz, serduszkować i będzie ciąża.
Dziewczyny złapało mnie zapalenie pęcherza :( U mnie zazwyczaj przebiega to dość gwałtownie, od razu krwiomocz. Na razie piję herbatę z brzozy i nagrzewam pęcherz. Czy można brać furagin? Jestem w pierwszym dniu wyższych temperatur. Na ulotce napisano, że nie ma badań dotyczących kobiet w ciąży.

.
[/url