Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po raz kolejny spotykam się na forum z tym, ze ktoś stara się o dziecko i w momencie starań nie bierze żadnych leków, żeby nie zaszkodzić dziecku (które jest co najwyżej kilkudniową zygotą). Opamiętajcie się dziewczyny. Nie zaszkodzicie dziecku na tym etapie- nawet po implantacji dziecko przez kilka tygodni nie jest jeszcze z wami połączone pępowiną. Natomiast nie leczenie choroby, która się rozwija może spowodować, że organizm nie będąc w stanie samoistnie jej zwalczyć, pozbędzie się dodatkowego obciążenia w postaci ciąży.

Jak myślicie, mogę zrobić np. jutro rano test ciążowy?
. Musisz tylko wziąć poprawkę na to, że może być wynik fałszywie ujemny.
[/urlJak myślicie, mogę zrobić np. jutro rano test ciążowy? Słyszałam, że nawet kilka dni przed spodziewaną @ można zrobić i jak jest się w ciąży to wychodzi blada kreska-ale wychodzi jak coś...
Jutro odbieram wyniki badań i jestem bardzo ciekawa co tam wyszło.... Nurtują mnie dwie sparwy i może dzięki Wam uda mi się je zrozumieć. Otóż od 4 cykli w dzień, który ma pojawiać się @ mam brązowe plamienia. Po kilkunastu godzinach lub na drugi dzień jest @. Gdy @ ma się ku końcowi to znów pojawiają się brązowe plamienia. Mój lekarz stwierdził, że to nic złego i całkiem normalne. Kiedyś takich ,,wydzielin" nie miewałam. Drugą rzeczą, która mnie nurtuje jest to, że @ skrócił mi się do 2 dni + 1 dzień tego brązowego palmienia. Zawsze było 4-5 dni a tu nagle tak krótko. Nie powiem, że się nie cieszę bo mogę szybciej zacząć starania, ale jednak to jakaś nowość więc trochę się denerwuje. Gdyby któraś z Was miała jakieś wnioski albo rady dla mnie bardzo dziękuje:)

test był pozytywny ale to nie była taka gruba krecha tylko bledsza ale bardzo dobrze widoczna... Nie sądzę, żeby doszło do implantacji,
test był pozytywny ale to nie była taka gruba krecha tylko bledsza ale bardzo dobrze widoczna... Nie sądzę, żeby doszło do implantacji, bo tak miałam poprzednim razem