Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po raz kolejny spotykam się na forum z tym, ze ktoś stara się o dziecko i w momencie starań nie bierze żadnych leków, żeby nie zaszkodzić dziecku (które jest co najwyżej kilkudniową zygotą). Opamiętajcie się dziewczyny. Nie zaszkodzicie dziecku na tym etapie- nawet po implantacji dziecko przez kilka tygodni nie jest jeszcze z wami połączone pępowiną. Natomiast nie leczenie choroby, która się rozwija może spowodować, że organizm nie będąc w stanie samoistnie jej zwalczyć, pozbędzie się dodatkowego obciążenia w postaci ciąży.
Jak myślicie, mogę zrobić np. jutro rano test ciążowy?
Jak myślicie, mogę zrobić np. jutro rano test ciążowy? Słyszałam, że nawet kilka dni przed spodziewaną @ można zrobić i jak jest się w ciąży to wychodzi blada kreska-ale wychodzi jak coś...
test był pozytywny ale to nie była taka gruba krecha tylko bledsza ale bardzo dobrze widoczna... Nie sądzę, żeby doszło do implantacji,
test był pozytywny ale to nie była taka gruba krecha tylko bledsza ale bardzo dobrze widoczna... Nie sądzę, żeby doszło do implantacji, bo tak miałam poprzednim razem