Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

tylko nie wiem czy to dobra oznaka
Edzia503, właśnie o to chodzi że spadła poniżej linii podstawowej i przed chwilą rozpoczęło się normalne krwawienie. Dlatego zapraszam pod nowy cykl:)Może będzie bardziej owocny od poprzednich:)
Witam dziewczyny!
Dołączam się do trzymających kciuki dla wszystkich kobitek mających O dzisiaj!!!!-dużo owocnego przytulanka:)
Postanowiłam do was dołączyć bo od niedawna myślimy o naszym pierwszym bobo (ja 33 on 35)-jak widać pierwszej młodości już nie jesteśmy ale i tak będziemy dzielnie się starać-ostatnio miałam zrobione testy hormonalne i wyszło że mój tsh jest dość podwyższony dostałam tabletki i na razie musimy zaczekać od czterech miesięcy monitoruje temperaturę żeby się zapoznać i wiedzieć mniej więcej kiedy mam owulację-dzisiaj zaczął mi się kolejny cykl no5 więc przez ten miesiąc intensywnie wam pokibicuję a swój wykres na razie na papierku-potem dołączę czynnie do waszego grona jak mi się wyniki poprawią
- będę trzymać kciuki za was wszystkie :)
pozdrawiam aga

dzis robilam test owu. negatyw, czyli historia prawego jajnika sie powtarza
ciekawe czy jest na to medyczne wytlumaczenie
niby te walentynki niby zimno trza się rozgrzać, a u Nas dalej cisza......
to co teraz na Dzień Kobiet czekamy, ja u Siebie obstawiam na ten cykl, kusze się o zakup http://www.sensitest.nl/index.php?p=medismart-vruchtbaarheidstest-man-spermatest 
maglek powodzenia z tym terminem szybki i do dobrego lekarza
magdalenka2610
a ten że jakby tak było to byśmy Córcie nie mieli wiec mówię to było prawie 5 lat temu !!!!!!!!!!!!a ten zaś swoje
sama jestem ciekawa czy za mało serduszek( i nie trafionych w OW.) czy za mało witamin, czy moja nadżerka, czy mój M. ?
Widzę dziewczyny, że żadna nie miała doczynienia z orgametrilem bo moje pytanie pozostało bez odpowiedzi. Ale to nic. okres był ekstremalnie krótki, bo tylko 2 i pół dnia, a teraz zaczełam nowy cykl z clo. Monitoring w piątek w nowego włoskiego doktora. Pozdrawiam!
ale Ty nie dogaduj tak swojemu,bo to wrazliwy temat dla mezczyzny
musisz umiec go podejsc inaczej porozmawiac. Zarzucanie mezczyznie ,ze moze miec zle nasienie to tak jak zarzut,ze nie jest 100 procentowym mezczyzna
Dobrze,by bylo zeby sie przebadal ,bo to jest prostrze niz szukanie przyczyn u Ciebie.Moze powiedz mu,ze prawdopodobnie jest wszystko ok z nim,ale chcesz wykluczyc taka ewentualnosc, gdyz na sprawdzenie Ciebie potrzeba wiecej czasu,koszty itp no i lekarzowi bedzie latwiej szukac przyczyn gdy bedzie wiedziec ,ze z Twoim M jest wszystko ok
, no zobaczymy M. obiecał dużo serduszek wiec w tym cyklu działamy i to na całego, bo obserwacyjny poprawny to 3, a działamy od sierpnia tylko wcześniej myślałam bez zabezp. to pewnie się uda jeśli trafimy w płodnych no ale dalej NIC nawet obserwując się
Tu w Nl nie jest takie proste, tzn, jest jak się zna hol, jak tylko angielski specjalnie chyba robią ci problemy. do tego jeszcze brak czasu pilnuje dzieci i jak by nie ugryźć to i tak dupa a poza tym najpierw lek. rodzinny oce3nia czy jest potrzeba do gina czy nie a prywatnie chyba była bym bankrutemW jakim Ty języku piszesz? Już któryś raz nie mogę zrozumieć sensu tego co piszesz.