Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Edzia503, właśnie o to chodzi że spadła poniżej linii podstawowej i przed chwilą rozpoczęło się normalne krwawienie. Dlatego zapraszam pod nowy cykl:)Może będzie bardziej owocny od poprzednich:)
Witam dziewczyny!
Dołączam się do trzymających kciuki dla wszystkich kobitek mających O dzisiaj!!!!-dużo owocnego przytulanka:)
Postanowiłam do was dołączyć bo od niedawna myślimy o naszym pierwszym bobo (ja 33 on 35)-jak widać pierwszej młodości już nie jesteśmy ale i tak będziemy dzielnie się starać-ostatnio miałam zrobione testy hormonalne i wyszło że mój tsh jest dość podwyższony dostałam tabletki i na razie musimy zaczekać od czterech miesięcy monitoruje temperaturę żeby się zapoznać i wiedzieć mniej więcej kiedy mam owulację-dzisiaj zaczął mi się kolejny cykl no5 więc przez ten miesiąc intensywnie wam pokibicuję a swój wykres na razie na papierku-potem dołączę czynnie do waszego grona jak mi się wyniki poprawią
- będę trzymać kciuki za was wszystkie :)
pozdrawiam aga
magdalenka2610
Widzę dziewczyny, że żadna nie miała doczynienia z orgametrilem bo moje pytanie pozostało bez odpowiedzi. Ale to nic. okres był ekstremalnie krótki, bo tylko 2 i pół dnia, a teraz zaczełam nowy cykl z clo. Monitoring w piątek w nowego włoskiego doktora. Pozdrawiam!
W jakim Ty języku piszesz? Już któryś raz nie mogę zrozumieć sensu tego co piszesz. Tu w Nl nie jest takie proste, tzn, jest jak się zna hol, jak tylko angielski specjalnie chyba robią ci problemy. do tego jeszcze brak czasu pilnuje dzieci i jak by nie ugryźć to i tak dupa a poza tym najpierw lek. rodzinny oce3nia czy jest potrzeba do gina czy nie a prywatnie chyba była bym bankrutem