Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Szczególnie, że był to nowotwór narządu płciowego. Po chemioterapii płodność zanika i jest to stan trwały bądź przejściowy.
: Badanie oczywiście płatne - bez tragedii 100 zl,
ostatni @ miałam 15 stycznia, @ powinnam dostać ok 11 lutego, a mamy już 7 marca. Do tej pory cykle miałam ok 35-40 dniowe
Skoro testy z moczu i krwi były negatywne to lekarz nie mógł nic widzieć na usg, nawet nie mógł mieć podejrzeń. Nie obserwujesz się, nie wiesz kiedy byłaś płodna więc nie wiesz też, czy beta nie była za wcześnie. Moim zdaniem jeśli testy i beta negatywne to w ciąży nie jesteś. Z tego co piszesz na usg lekarz nie widział pęcherzyków czyli oznak zbliżającej się owulacji, a więc po wizycie raczej możliwości zajścia w ciążę też nie było, zresztą na Duphastonie owulacja jest raczej niemożliwa. A może po prostu było za wcześnie żeby mi pozytywnie hcg wyszło? Bo na usg gin sma nie był pewien czy sie udało czy nie. Jeśli możecie mi pomóc to byłabym wdzięczna.
Po co Ci mierzenie długości cykli? Przeczytaj sobie blog 28 dni i tam się wszystkiego dowiesz. ak nigdy bardzo nie mierzyłam długości cyklu ale od tego miesiąca muszę zacząć bo inaczej do niczego sensownego nie dojdę :(