Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ot taki żart lekarski
Dziewczyny u mnie 4 dzień po terminie @ żadnych objawów zbliżającego się okresu. tylko śluz dużo białego śluzu. Czy Waszym zdaniem mogło się udać? ja zaczynam w to bardzo powoli wierzyć, do tego doszły tak jakby mdłości jakby coś mnie w żołądku uciskało zwłaszcza po niektórych zapachach. Specjalnie stanęłam przy koleżance która paliła zobaczyć jak zareaguje przeszkadzał mi ten zapach sama zapaliłam dla sprawdzenia i w ogóle nie smakowały mi fajki wyrzuciłam prawie całego. A dodam że czasem popalam. I o mało co nie zwymiotowałam na zapach ryby i kapusty. Ale boje się że to urojenia moje. :(

wiem że ta wiosna da cudne owoce to dobry czas jestem z Wami 
karla84

Miałam komplet badań hormonalnych 2 tygodnie temu robionych.
Ja w 2dc miałam 28 (po śniadaniu), w 4dc 25 (naczczo). Zastanawia mnie za co ta prolaktyna jest tak naprawdę odpowiedzialna. Za owulację? Jeśli za owulację (przy wosokiej sie nie owuluję) to faktycznie nie mam się czym przejmować bo mam owulacje (monitoring). Jeśli ogólnie przeszkadza w zapłodnieniu i utrzymaniu ciąży to już może być problem. Na razie czekam
Kupiłam mastodynon (homeopatyczny odpowiednik castagnusa - ma trochę więcej składników), może delikatnie obniży.