Magg to chyba dlatego że nie ma kolejnej niespodzianki w postaci następnej mamusi! Taka cisz dzisiaj! Jak będę miała chwilkę czasu to pooglądam wasze wykresiki, żadna się przedemną nie ukryje! Muszę wiedzieć która następna testuje! Ja dzisiaj wcześniej wychodzę z pracy, idę kupić prezencik dla mojego kochanego mężusia i muszę mu oznajmić tę wspaniałą nowinkę! O niczym innym nie myślę tylko o tym jak to powiedzieć ....!
Zapakowałam teścik w pudełeczko i dużo papieru także rozwijałi rozwijał...kupiłam szmpana... jak zobaczył teścik łzy mu poleciały .. był taki szczęśliwy..szampana wypił sam ja piłam już soczek marchewkowy....
Tygodnie ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Tak liczą lekarze, na podstawie ostatniej @ oblicza się termin porodu. A jeśli zna się termin poczęcia to wtedy liczy się faktyczny wiek ciąży od zapłodnienia. W ten sposób można mieć dwa terminy porodu, a jak do tego dochodzi termin z USG to są już 3 terminy no chyba, że się pokrywają.
Ja liczyłam tygodnie ciąży od ostatniej miesiączki, USG potwierdzało przeze mnie zaobserwowaną datę poczęcia. Synek urodził się w terminie.
babyphat ja się chyba też rozkleję... tak miło usłyszeć, że innym się udało a z drugiej strony przychodzi myśl: czemu to nie jestem ja???? ale IWA i żonko nie gniewajcie się, 3mam kciuki a to powyższe zdanie to tylko normalna, zdrowa (chyba) mała zazdrość (zazdroseńka?)
Mnie się pewnie tym razem też nie udało(nie mówię hop), ale dołączam do Was twarde babki, które chcę się wpisać na listę przyszłych mam. Kiedyś nam się uda!
witam.Ja co prawda jestem mamusią 2 chłopców ale ostatnio zachorowałam na córeczkę.Też czekam na owoce naszej ciężkiej pracy.W sobote robie testMam nadzieje że pozytywny.Miałam dużo obaw co do tego czy w tym m-cu wystąpiła owu ale ngl dała mi dużo nadzieji na to że wszystko było ok
no nie no co za owocny tydzień gratuluje serdecznie a wiecie że jak powiedziałam mojemu MM że to już prawie 6 tydz to mnie wyśmiał (niezabardzo wie o co chodzi) a jak myslcie mogę już isc do gina?
Witajcie :) Chcialabym i ja dolaczyc do starajacych sie babeczek :) Niestety jutro dostane @ a wiem bo wszystkie oznaki na niebie i ziemi na to wskazuja a dokladnie mam typowe dolegliwosci zwiazane z @ Wiec teoretycznie starac sie bede za kilka dni po @ Zycze wszystkim babeczkom powodzenia :D I trzymam kciuki za pozytywne tesciki
czesc Wam byłam dziś u gina, jest to 6-7 tydzień, wyniki zrobione dzis są w porządku, oczekujaca czy mozesz mi wpisac termin na 03.05.07 bede wdzieczna jak dzidzius się urodzi 01.05.07 bedzie fajnie bo to moje urodzinki wszystkie nowe witam i przesyłam fluidki
nick forum-pszczolka232 nick 28- pszczolka232 imie -Sylwia wiek strasznie mloda najmlodsza 23latka cykl staran - od poronienia pierwszego 3 lata od drugiego 5 cykl kolejna @ -jutro miasto -Bełchatów
o pszczółko - widzę, że swoje przeszłaś; ale jak już tu trafiłaś to zobaczysz, że tu co jakiś czas cud poczęcia sie udaje (albo jest nawet epidemia jak obecnie ) i razem łatwiej przez wszystko przechodzić; ja jestem też w 5 cyklu od poronienia i oczywiście mam nadzieję, że to TEN cykl; może nam sie uda razem...
giga dziekuje za slowa otuchy i trzymam za Ciebie kciuki aby ten cykl byl Twoim ostatnim jako starajacej sie a jak sie uda razem to beda podwujne fluidki dla reszty a dowiem czy sie udalo dokladnie jutro
kfiatuszek nie liczy sie wiek ale dojrzalosc emocjonalna i zycze Ci abys dlugo starac sie nie musiala
AAA wogóle do dentystki chodzę już trzeci miesiąc- zabarałam się za porządne leczenie i wyniane starych blomb.... a ona dzisiaj przed podaniem znieczulenia - poraz pierwszy, odkąd do niech chodzę -wyskoczyła z pytaniem: " jest pani w ciązy???"
Uśmiechnełam się i powiedziałam : " nie wiem" No i dała mi łagodniejsze niż zawsze znieczulenie !!! Dobre sobie !;-)