Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Takich suwaczków jest dużo :/ chcesz moje dane czy coś żebyś tak nie pisała?Bo teraz akurat mnie obrazasz !!
zajęła by się czymś pożytecznym :/
dopóki nie pojawią się jakieś fakty pozwalające na powiązanie tych nickówMyślę, że suwaczki i zawody niby mężów(kierowcy) dużo dają, do tego styl i isłownictwo. Zapewne gdyby zaczęło się wnikliwiej analizować wypowiedzi, to byołby tego znacznie więcej. Ja nie mam wątpliowści.
szkoda, że tego usg nie można mieć co dzień. Teraz akurat dobrze byłoby podejrzeć czy prawidłowo rośnie pęcherzyk to akurat jest weekend. Ja chodzę do przychodni i też muszę się dopasować do dni w których gin przyjmuje. Robię też testy paskowe owu. Mimo, że stostuję je już kilka miesięcy nie mam wyrobionego zdania na ich temat. Często wychodzą wątpliwe przez kilka dni, nie bardzo wiadomo, w którym dokładnie dniu jest ten PIK LH, innym razem wyraźny PIK utrzymuje się przez 2 nawet 4-5dni. Czasem też skorzystam z mikroskopu, dziś wyszły piękne paprotki ze śliny a testy paskowe dalej wątpliwe. Niemniej z mężęm się przytulam bo mamy jakoś ochotę
Dziś 13dc