Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny mam taki problem rok czasu niemialam miesiaczki zaczelam brac castagnus i po miesiacu zrobilam sobie beta hcg i na dzien dzisiejszy wychodzi ze jestem w 9 tygodniu ciazy a gin powiedzial ze to niemozliwe jesli niemialam miesiaczki i przy badaniu stwierdzil brak ciazy !!! O co chodzi jestem zalamana czy to mozliwe zebym niebyla przy wysokim beta hcg ??
ja jestem 10dpo i temperatura nadzwyczaj wysoka jeszcze takiej nie miałam w żadnym z 6 obserwowanych cykli-nawet po powrocie z pracy o 18 tak z ciekawości zmierzyłam i 37,65!!! objawów staram się nie doszukiwać- piersi na pewno powiększone a bolą jak je dotykam koło pachwiny (ale chyba dlatego, że tak często sprawdzałam czy bolą
)
-życzę wszystkim dużego mocnego +++++++!
ale sledze Wasze wypowiedzi systematycznie>>Na początek gratulacje zafasolkowanym
A teraz po co tu jestem...A mianowcie staramy sie o dziecko z moim partnerem od jakiegos czasu,nie sa to moze jakies bardzo czeste starania, ale nie mamy nic przeciwko jezeli nam sie uda...W zeszlym miesiacu mielismy przytulanko w 10 i 11 dniu cyklu...przy cyklach 27 dniowych\\OKres mi sie zpoznil o ok 4 dni i byl bardzo skąpy w zasadzie 3 dni ale takie ze gdyby nie higienia to chyba mozna by bylo z jedna podpaska latac
potem zrobilam testy ciazowe..pierwszy z clearblue byl bardzo dziwny,po paru min pojawilasie delikatna linia ale widoczna na poczatku pod swiatlo a potem normalnie ale wciaz slaba slabiusienka,nastepnego dnia zrobilam kolejny test negatywny nic sie nie pokazalo nawet na drugi dzien...mam dziwne objawy ..mianowicie co jakis czas wylazą mi zylki na jednej brodawce..raz sa raz ich nie ma...sa takie wypukle i widoczne..i z tej tez strony pobolewa mnie pod pacha..no pobolewa za duzo powiedziane kluje od czasu do czasu.pare dni temuu mialam uczucie parcia na pecherz ,mimo ze nic nie pilam latalam cala noc do kibelka a i rano obudzilam sie z bolem plecow i pelnym pecherzem...a nie napisalam najwazniejszego.podczas tego slabego okresu bylo tez przytulanko...temperature dzis rano mialam 37,1 a normalnie 36,8 w ten dzien cyklu..w ciagu dnia wczoraj nawet 37,9 co mnie zdziwilo..do okresu jeszcze pare dni,jestem w 23 dniu cyklu...mialyscie tak?a zwlaszcza te dziwne zylki na brodawce pojawiajace sie niewiadomo skad?? pozdrawiam wszytskich i soryy ze sie tak rozpisalam
aaa i jeszcze jedno w tym cyklu zaraz po miesiaczce dotkliwiebolay mnie jajniki non stop,i uczucie jakby cos mnie po prawym laskotalo...
na tescik jeszcze za wczesnie..moze w przyszlym tyg..

dodam jeszcze ze to byl jeden jedyny stosunek w tamtym miesiacu i to przerywany
sama nie wiem co myslec wyskoczyla prawie niewidzialna druga kreseczka,po kilku minutach,ale chyba sie zmiescialm w tych 10min a moze ciutke wiecej,jest tak slaba ze malo oczu nie wypatrzylam nie wiecie dziewczyny czy na testach strumieniowych jest widoczny zarys drugiej kreseczki?czy jej nie ma?moze to to tylko, ale definitywnie cos tam jest...ehhhhi i po co mi to bylo
>
a po jakim czasie u Ciebie wyskoczyla? 3 tyg od stosunku chyba by byla wyrazniejsza...

ja juz nie wiem o co chodzi ztymi testami,dlaczego daja wynik pozytywny potem negatywny...przebarwienia czy co..ale rozumiem po 2 godzinach ale po 10 min?..dziwne to wszystko..ale juz jasne ze w ciazy nie jestem,,,moze kolejny cykl zaowocuje
raczej juz nie testuje,niech sie dzieje co chce