Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
najprawdopodobniej to WIOSNA
TESTU CIĄZOWEGO JUZ NIE TYKAM!!!
Ginekolog miesiąc temu na wizycie powiedziała mi, aby jeszcze przez pół roku się starać, a jak nadal nic z tego nie będzie to będziemy sie badać. Mój mąż również bardzo chce dziecka, ale najgorsze jest to, że zawsze gdy test wychodzi negatywny słyszę od niego takie słowa "... bo ty za bardzo chcesz i nabijasz sobie to wszystko do głowy i masz blokadę psychiczną...". Ale jak sobie nie nabijac do głowy i nie myśleć o tym, chyba się nie da. Od tego cyklu zaczęłam stosować testy owulacyjne. Mam regularne cykle co 26 dni, ostatnia miesiączka od 12kwietnia, czyli dziś 24 powinnam mieć owulację, ale wyniki testu są dziwne. Pierwszy zrobiłam 21.04 wynik obszar C, 22.04. wynik obszar C i jasny T, 23.04 wynik obszar C i jasny T, a dziś przed chwilą zrobiłam i wynik obszar C. I już nie wiem co o tym myśleć??? Jestem trochę przeziębiona, więc może mieć to wpływ na owulację. Co o tym myślicie???
ja w naszym udanym cyklu użyłam pree-sed (lubrykant dla starających się)uzywalam przez pol roku i nie dziala

z mikroskopu korzystam miesiac jak narazie, obserwuje sie juz 4 miesiac tak dokladnie, ale to wszystko to pewnie na nic bo mam nieregularne cykle
a organizm od ciala hmmm chyba zle sie wyrazilam
na mikroskopie wychodzi ze nie mam dni plodnych , mam sucho jak na pustyni ale za to wydaje mi sie ze niedlugo okresu dostane...2 tygodnie temu mnie tak piersi bolaly i sie powiekszyly bolal mnie brzuch jak przed okresem ale niedostalam, juz sama nie wiem kiedy mam kiedy nie:( grunt to sie starac i czekac na wyniki