Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teraz to już grzecznie poczekam do soboty
trzymam kciuki za wszystkie staraczki 

razem zawsze raźniej
trzymam kciuki, żeby nam jednak ta @ nie przypełzła. Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale mam jakieś takie dobre przeczucia, szkoda tylko, że jeszcze tyle dni trzeba czekać.

też na początku myślałam, że trochę świruję, ale później mój mąż powiedział, że jakoś inaczej wyglądam, że moje piersi są jakieś takie większe
no i te bóle brzucha - nigdy tyle dni przed okresem i przez tyle dni nie bolał mnie wcześniej, stąd moje podejrzenia. Poza tym to dziwne ale mam jakieś takie przeczucie, ale to już bardziej subiektywne
trzeba myśleć pozytywnie, wierzę w to, że jak zrobimy nasze teściki to piękniusie dwie kreseczki zobaczymy 

staramy się o dzidzię jeszcze bardzo krótko, więc jeszcze chyba pokory nie nabrałam
ale wiem, że po kilku razach z negatywnym testem jej nabiorę i może wtedy zmienię podejście
prawda jest taka, że nie sprawdzam każdego bólu brzucha na forach, wiem tylko, że ból brzucha jest realny, ponieważ bardzo intensywny, więc chyba moja podświadomość nie potrafiłaby tak mnie nastawić
innych objawów nie biorę póki co pod uwagę, nawet jeżeli mąż mi mówi, że jakoś inaczej wyglądam hihihi staram się cierpliwie czekać na sobotę, bo jak @ nie przypełznie to będę bardzo szczęśliwa 

przecież to miejsce jest właśnie po to, żeby móc się wygadać :) każda z nas ma czasami słabsze dni, zwłaszcza jak się czegoś bardzo pragnie. Ja Cię rozumiem, bo sama mam ochotę robić test codziennie i najlepiej, żeby wychodziły dwie krechy. Mój mąż cały czas mi mówi, że świruję, sama wiem, że trochę to tak wygląda, ale cóż tak to już jest z nami kobietkami
obie mamy podobny termin @, więc może razem cierpliwie poczekajmy do weekendu co Ty na to?

do weekendu z każdym dniem zostaje co raz mniej czasu - damy radę wytrzymać bez testów
a jak już się nie możesz doczekać to może pójdź na betę? będzie bardziej wiarygodna niż test domowy 

no to czekamy do weekendu
zrobimy testy domowe i wszystko będzie jasne
kami, nie martw się - na pewno się uda, jak nie teraz to następnym razem. Trzeba myśleć pozytywnie i starać się nie bzikować
następnym razem będziemy bogatsze o nowe doświadczenia 

zawsze dni uciekały mi przez palce a teraz się ciągną i ciągną hihihi tak jak zawsze chciałam, żeby @ był jak najpóźniej tak teraz nie mogę doczekać się weekendu - nie tyle samego @ co upewnienia się, że nie przyjdzie hihihihi kami - damy radę 

a gdyby jednak moje życzenia nie podziałały hihihihi to zmiana klimatu bardzo dobrze wpływa na powodzenie, zwłaszcza że można się tak naprawdę odprężyć, więc na pewno będzie dobrze 

uwazaj na siebie teraz!:)
tak jak już Tobie pisałam jutro idziemy na małą imprezkę, więc chyba zrobię teścik jutro. Mam nadzieję, że zobaczę chociaż cień cienia drugiej kreski. W sobotę ma przyjść @, więc jak jutro się nie uda to i tak poczekam na @. A Ty _kami_ czekaj do weekendu - cały czas trzymam kciuki za Twoje dwie kreseczki. Jak już będę po teście to na pewno dam znać 

dam od razu znać na forum, boję się tylko, że jak nie wyjdą dwie kresesczki to się trochę podłamię
_kami_ słońce na pewno dam jutro znać jeszcze przed 11