Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
niby wyszła ta druga kreseczka ale jest mega słaba - taki cień cienia jak to piszą dziewczyny. Boję się, że nawet jeżeli jestem w ciąży to jest ona bardzo słaba i i tak dostanę jutro @. Poczekam cierpliwie, jak @ nie przylezie to w niedzielę powtórzę test. @ mam tak regularne, że nawet po stresach się nie spóźniały, wiec jak jutro jej nie zobaczę to będę prawie pewna. _kami_ kochana dziękuję Tobie za wsparcie, to naprawdę pomaga
Ty też się nie przejmuj, zrobisz test w poniedziałek a ja cały czas trzymam kciukasy za Ciebie 

ja tez nie mam doswiadczenia w byciu matka,(wciaz staramy sie o dzidziusia) ale jak bym miala szanse zeby urodzic drugie to nie zastanawialabym sie..poza tym ponoc lepiej jest dla dziecka jak ma rodzenstwo..nawet w pozniejszych czasach jak bedzie dorosly:)

wiem, że jestem głuptas, ale naprawdę tak krótko się staramy, że aż trudno mi w to uwierzyć
oczywiście przekazuję pozytywne fluidki i życzę Wam wszystkim upragnionych fasoleczek :) powtórzę test w niedzielę jeżeli jutro nie pojawi się @. Mimo, że ta druga kreseczka to cień cienia hihihi to ja ją widziałam, a mój mąż powiedział, że świruję - dopiero parę minut później była już bardziej widoczna, choć nadal jest bardzo słabiutka. Jak powtórzę test to na pewno dam Wam znać :)

oswajam się powoli z myślą, że to prawda
Wieczorem jedziemy do znajomych i cały wieczór będę siedziała z rogalem na buzi 

poprostu zrobilas za wczesnie i temu taka slaba kreseczka, za 2 dni zrobisz i bedziesz miala mocna czerwona kreske i wtedy twoj maz bedzie swirowal razem z toba
dobrze ze masz dobry humor na weekend
no ale nadzieje miec trzeba jeszcze wszystko przed nami!

Zanim przyjęli mnie na izbie minęło już tyle czasu ,że nie było czego oglądać.Miałam w tą noc okropny sen i wiedziałam co się stanie i dosłownie godzinę później już lała się krew.A swoją drogą ,ciekawe ile lat jest taka dokumentacja przechowywana,bo kiedyś nie dawali zdjęć z usg :)