Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Agosa i tak tez postanowiłam zrobić , zadzwoniłam do swojego gina i umowilam sie na wizyte po czym moj rycerz po powrocie do domu wręczył mi test ... mówie do niego nie ma sensu bo niedawno robiłam(21 maj) , zresztą brzuch mnie boli wiec @ tuż tuż a po trzecie umowiłam sie do ginekologa, upierał sie dalej przy swoim i dla swietego spokoju poszłam i zrobiłam test ... jak zobaczyłam dwie kreski myslałam ze zemdleje !!!!! kompletnie sie na to nie nastawiałam , myslalam ze w tym cyklu już sie nie uda .....

Wcześniej się tak nie angażował,po prostu robiliśmy swoje i liczyliśmy ,że być może będzie z tego dzidzia,a teraz i On zaczyna odczuwać presję szczególnie ze strony rodziny (teściowie,bracia)

W tamtym miesiącu miałam w 17dc już 36,9 a w tym ani drgnie cholera...3 dni po owulacji coś chyba powinno skoczyć.Jakiś ten cykl beznadziejny całkiem.Nie wiem jak mam wyznaczyć fl ,ani poziomy temperatur, zupełnie się już pogubiłam.Wiem już ze ten cykl jest stracony bo mam typowy PMS ,ale chciałabym wiedzieć o co kaman 
Mi też coś szaleją raz 25 raz 33 niby to w normie ,a jednak jeśli spodziewasz się za 28 dni to masz psikusa
Fl dalej nie wiem jak mam zaznaczyć ,czy od wczorajszego wzrostu czy od owulacji ..
to byl nasz 3 cykl staran