Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ja dochodzę do wniosku że problem musi leżeć gdzieś głębiej ,bo skoro się staram i nic nie wynika z tego ,tak samo kiedy zupełnie o tym nie myślałam ,ani nie unikałam dni płodnych.Zawsze kochaliśmy się wtedy kiedy była na to ochota.Lekarz sugeruje niedrożność jajowodów być może po pierwszym porodzie.
a Ona mówi " możecie zaadoptować przecież "
Mimo że wychowuje ją od małego i jesteśmy rodziną to nie czujemy się w komplecie..
ja też jestem po jednym poronieniu ,ale dobrze się stało bo była ciąża ektopowa nie zdążyłam się zbyt długo nacieszyć...A czy wiesz jakie mogą być przyczyny ? Po ilu poronieniach lekarze zaczynają się interesować ?

W ogóle się tym nie przejmuje po takim czasie.Usg jest ok i hormony jak na razie też.Dzisiaj dostane wyniki z prg i prl,ale powinny być ok.Może na każdego przychodzi odpowiedni czas ;) Twoja córa pewnie zadowolona z rodzeństwa co ?

Moja córka nie bawi się lalkami hehe..w jej wieku to siara już Ona to bierze do siebie tym bardziej,że niestety na czas wizyty u lekarza nie mam jej z kim zostawić i ciągam ją wszędzie ze sobą no i słyszy jak nie raz gadamy o dzieciach i niczego w sumie przed nią nie ukrywaliśmy nigdy.
oby tak dalej

Wydaje mi się,że jest zbyt zębaty ten wykres i nic już z niego nie będzie.Jakoś ta temperatura nie idzie regularnie do przodu ,tylko skacze sobie jak chce
Kiedy planowo miala by byc @?
Bóle brzucha ustały już 5 dni temu i nie wiem czy to dobrze czy nie ?? Zawsze miałam od owu do @ przez te 2 tygodnie a teraz nic :P Jedynie czasem mnie zakuje w pachwinie i czasami jakby w drogach moczowych nie wiem jak to nazwać hehe.Cyce jedynie bez zmian ,ale nie mam jakiś zmian koloru czy coś.W sumie czuje się jak przed @ jestem osłabiona i drżą mi nieraz ręce kiedy mam zawroty głowy,ale akurat tego nie przypisywałabym do ciąży,prędzej z niewyspania ,bo mam ostatnio problemy z zaśnięciem