Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMagg
    • CommentTimeSep 29th 2006
     permalink
    no chyba tak czekam z niecierpliwością dzisiaj będę wiedziała kiedy insema...uf ile stresu....
    PaulaC dzięki za wsparcie....:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    A kto testuje w najbliższych dniach????
    Z tego co pamiętam toi chyba blask gwiazdy, pszczolka, taga77 i madzik.....:bigsmile: kogos pominełam...??:shamed:
    -- Prosimy o glosy na Hipp nr 7809
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Oczekująca, sprawdź w tabeli, na kogo czas i popędź.
    --
    •  
      CommentAuthorPaulaC
     permalink
    Babyphat szybka jesteś bo coś nieśmiałe słoneczko już widzę :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    u mnie tez przygrzewa nieziemsko :)))
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    a u mnie nic , zachmurzone niebo na całego :angry:, dobrze że przynajmniej deszcz nie pada .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    ja już mam weekend :smile: nareszcie po pracy

Dzisiaj w pracy powiedzieli mi, że teraz na mnie kolej, bo siedzę między dwoma koleżankiami: jedna urodziła wczoraj śliczną córeczkę, a druga ma termin na listopad. A nie mają pojęcia, że ja się już staram i to jakiś czas... Ale mi się smutno zrobiło :sad:
  1.  permalink
    a u mnie cieplutko i słoneczko świeci jak oszalałe
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    to tak jak u mnie! :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Głowa do gory na nas też przyjdzie pora!
    Do mnie też dotarło słoneczko może się rozpogodzi..
    Lecę zaraz do doktorka oglądać jak rosna pęcherzyki...
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    będzie dobrze jesteśmy z tobą:thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Dzięki
    U mnie też wyszło słoneczko, aż miło się zrobiło :-)
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    napisz Mag co gin powiedział jak wrócisz
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    anus - tak to jest , jak inni z naszego otoczenia nie są w temacie i komentuje pewne sytuacje całkowicie nieświadomie . Moja i MM rodzina wiedziała że coś jest nie tak , jak 5 lat temu robiłam sobie badania w Klinice niepłodności . Od tego czasu moja mama nic nie pyta , tesciowa czasami głupio zagada , ale ona taka juz jest . A znajomi , wziełam sie na sposób i jak zaczynają nachalnie pytac kiedy w koncu dziecko , albo jeszczze posuwają sie dalej i mówią , ze mąż pewnie strzela ślepaka , to ja na odczepnego mówię : Jestem bezpłodna - wtedy to dopiero im głupio jest . A do głupich komentarzy juz nie wracają .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    U mnie też słoneczko....:bigsmile:
    No prosze sie nie ociągać bo w tabeli są już niektóre osoby po terminie @......:wink:
    I nie wiemy co to oznacza czy przyszła @ czy DWIE TŁUSTE KRECHY.....:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    Zuza napiszę napewno! Sama jestem strasznie ciekawa! To ja lecę do zobaczenia wieczorkiem!
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    babyphat - na forum starania dopiero sie przywitałam , moze i pisałam o tym ale jak już to na mamo-tato , bo na tamtym forum jestem dłuzej i co nieco napisałam juz postów. :wink:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    tam dopiero zaczynam i własnie nie wiem na jakie forum wejsc a nick : monawmona a Ty?
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    ja jeszcze nie, ale nie poiwiem zgłodniałam już! wprawdzie podjadam tu sobie owoce itd. ale zjadłabym coś konkretnego!:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    zaraz do domku na obiadek, potem zakupy w Tesco ( bo w lodówce juz tylko światło zostało) a wieczorkiem łyczek zimnego piwka :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    a ja wypiję wieczorkiem szklaneczkę soczku zrobionego przez męża np. z marchewki - i też będzie przepyszny!:bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthormaja28
     permalink
    :hungry:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    oj natrój piątkowy udzielił się już wszystkim :clap:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    ja wypije piwko dopiero w niedziele , wtedy MM ma wolne i pojedziemy jak zawsze do jego dziadków na wieś i tam odpoczywamy na swieżym powietrzu. :wink:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    oj sorki ale myślę już o paszy , bo mi w brzuchu głód wierci dziurę :cool:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    hahaha , dzieki babyphat , jesteś wielka , ja sobie zgodnie z tematyką forum dzidziusia wybrałam . :wink:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    fajny co? :wink:taką dzidzie chciałabym miec :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    no szkoda , ale i tak widać że milusi :bigsmile:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    http://www.cudzycia.friko.pl/ zajrzyjcie-NIESAMOWITE, odbiera mowę
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    witam, juz to kiedys widzialam - cudowne

ja tez znalazłam taki mały obrazek, a co
  2.  permalink
    Witam sie i ja :bigsmile:
    U mnie dzis piekne sloneczko i humorek pozytwyny:bigsmile:
    Oczekujaca pisalas o moim testowaniu tak wiec dzis nie testowalam bo bylam pewna ze tempka spadnie na lep na szyje ale nie poleciala. Poczekam jeszcze troche jak jutro bedzie nadal wysoko to jutro kupie test i zartestuje w poniedzialek albo w niedziele ale obawiam sie,ze @ mnie uprzedzi bo czuje juz ja na ramieniu :confused: mam wszystkie oznaki @ juz nie powiem o bolach brzuchach typowo @-wych :confused:
    --
  3.  permalink
    ja miałam testować jutro, ale sama nie wiem bo od dwóch dni plamię, tempka nadal wysoko ale brzucho na @ nie boli, i jakoś nie czuję narazie że przyjdzie, trochę to wszystko dziwne. No ale jeden oznak jest bo czuję coś w dole pleców ;) jeśli tempka jutro spadnie to raczej nie będę robiła testu :bigsmile:
  4.  permalink
    blask to widze,ze my prawie jednakowo idziemy :smile: tylko,ze ja czuje sie @-piasto a Ty nie :) Zycze Ci abys zatestowala i ujzala II krechy :D
    --
  5.  permalink
    no ale u mnie ten ból plecków jak u Ciebie :) i ostatecznie dziś miałam dostać @ a tu tempka zrobiła mi psikusa i poszła znów do góry, sama już nie wiem. Pszczółko wiesz niektóre nasze przyszłe mamuśki też czuły się małpiasto a okazało się później że zaciążyły :bigsmile: no jak nam się jeszcze uda to rzeczywiście będzie wrześniowy wysyp fasolek :cheer:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    blasku - trzymam mocniutko kciuki za Ciebie :crush::hugging:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorblask_gwiazdy
    • CommentTimeSep 29th 2006 zmieniony
     permalink
    pszczółko ja Ci życzę żebyś jednak musiała kupić ten test i żeby Cię szczęśliwie zaskoczył jego wynik :bigsmile:
  6.  permalink
    blask ale u mnie moze byc inaczej niz u Ciebie (chodzi mi o bol plecow) a u mnie tempka spadla o 0,5* Zobacze jak bedzie jutro jak tempka nie spadnie to bede testowac a jak spadnie jeszcze nizej to testowac nie bede :smile: I jednak idziemy razem jednakowo bo ja tez powinnam dzis dostac @ :) Zycze Ci jak najlepiej :bigsmile: a jak Tobie sie uda a mi nie to poprosze specjalna porcje fluidkow dla mnie :bigsmile:
    --
  7.  permalink
    dziękuję dziewczyny za wsparcie :) wszyscy liczymy na moją jutrzejszą tempkę, :wink: hi hi
  8.  permalink
    jasne, jasne będziecie z monią pierwsze w kolejce :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    dzieki blask , pszczółeczka za Ciebie też trzymamy kciuki .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    jutro dzien chłopaka , świetny prezent dla waszych partnerów :wink:
    -- gg 6155390
  9.  permalink
    mona dziekuje ale wlasnie sprawdzalam szyjke i jest nisko rozpulchniona i otwarta wiec @ sie zjawi. Takze blask szykuj sie bo bedziesz mnie fluidkowac :)
    --
  10.  permalink
    wiesz, bardzo bym chciała bo znowu zaczęłam mieć nadzieję, moja kol. obejrzała moje wykresy i stwierdziła że ten jest inny niż wszystkie, może okaże się dla mnie szczęśliwy :)
  11.  permalink
    program FF pisze mi w interpretacji że prawdopodobnie od 27dc jestem w trzeciej fazie cyklu, no ale to tylko program i tylko przypuszczenia ;)
  12.  permalink
    oczywiście że zjawię się z fluidkami dla wszystkich :) ale to jutro o ile się uda :bigsmile:
    narazie zmykam bo już oczka bolą
  13.  permalink
    babyyphat spadek narazie mam o 0,5 * czyli z 37.3 na 37.25 czyli nie wielki ale szyjka sie rozpulchnila i jest otwarta i nisko wiec jutro tempka pewnie spadnie i to duzo :sad: i jutro tez sie zjawi @:sad: za to blask obiecala fluidki to sobie wezme kilka na nowy cykl :bigsmile:
    --
  14.  permalink
    dziewuszki fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^****************************zapominam o was oj blasku ja tu czekam na jakieś fajne wieści
  15.  permalink
    babyphat dzis nie ma spadku ale jutro bedzie :( No ale trudno tak mialo byc i juz.
    mloda)zonka jesli pozwolisz wezme kilka sobie fluidkow i przetrzymam je w kieszeniu i wyjme je w owulke :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorIWA
     permalink
    dziewczynki, dziewczynki jeszcze nic nie mówcie, ja też źle się czułam i byłam prawie pewna że przyjdzie @ , a tu dwie kreseczki! Tak więc nic nie wiadomo!:bigsmile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.