Dzisiaj w pracy powiedzieli mi, że teraz na mnie kolej, bo siedzę między dwoma koleżankiami: jedna urodziła wczoraj śliczną córeczkę, a druga ma termin na listopad. A nie mają pojęcia, że ja się już staram i to jakiś czas... Ale mi się smutno zrobiło
anus - tak to jest , jak inni z naszego otoczenia nie są w temacie i komentuje pewne sytuacje całkowicie nieświadomie . Moja i MM rodzina wiedziała że coś jest nie tak , jak 5 lat temu robiłam sobie badania w Klinice niepłodności . Od tego czasu moja mama nic nie pyta , tesciowa czasami głupio zagada , ale ona taka juz jest . A znajomi , wziełam sie na sposób i jak zaczynają nachalnie pytac kiedy w koncu dziecko , albo jeszczze posuwają sie dalej i mówią , ze mąż pewnie strzela ślepaka , to ja na odczepnego mówię : Jestem bezpłodna - wtedy to dopiero im głupio jest . A do głupich komentarzy juz nie wracają .
U mnie też słoneczko.... No prosze sie nie ociągać bo w tabeli są już niektóre osoby po terminie @...... I nie wiemy co to oznacza czy przyszła @ czy DWIE TŁUSTE KRECHY.....
babyphat - na forum starania dopiero sie przywitałam , moze i pisałam o tym ale jak już to na mamo-tato , bo na tamtym forum jestem dłuzej i co nieco napisałam juz postów.
Witam sie i ja U mnie dzis piekne sloneczko i humorek pozytwyny Oczekujaca pisalas o moim testowaniu tak wiec dzis nie testowalam bo bylam pewna ze tempka spadnie na lep na szyje ale nie poleciala. Poczekam jeszcze troche jak jutro bedzie nadal wysoko to jutro kupie test i zartestuje w poniedzialek albo w niedziele ale obawiam sie,ze @ mnie uprzedzi bo czuje juz ja na ramieniu mam wszystkie oznaki @ juz nie powiem o bolach brzuchach typowo @-wych
ja miałam testować jutro, ale sama nie wiem bo od dwóch dni plamię, tempka nadal wysoko ale brzucho na @ nie boli, i jakoś nie czuję narazie że przyjdzie, trochę to wszystko dziwne. No ale jeden oznak jest bo czuję coś w dole pleców ;) jeśli tempka jutro spadnie to raczej nie będę robiła testu
no ale u mnie ten ból plecków jak u Ciebie :) i ostatecznie dziś miałam dostać @ a tu tempka zrobiła mi psikusa i poszła znów do góry, sama już nie wiem. Pszczółko wiesz niektóre nasze przyszłe mamuśki też czuły się małpiasto a okazało się później że zaciążyły no jak nam się jeszcze uda to rzeczywiście będzie wrześniowy wysyp fasolek
blask ale u mnie moze byc inaczej niz u Ciebie (chodzi mi o bol plecow) a u mnie tempka spadla o 0,5* Zobacze jak bedzie jutro jak tempka nie spadnie to bede testowac a jak spadnie jeszcze nizej to testowac nie bede I jednak idziemy razem jednakowo bo ja tez powinnam dzis dostac @ :) Zycze Ci jak najlepiej a jak Tobie sie uda a mi nie to poprosze specjalna porcje fluidkow dla mnie
mona dziekuje ale wlasnie sprawdzalam szyjke i jest nisko rozpulchniona i otwarta wiec @ sie zjawi. Takze blask szykuj sie bo bedziesz mnie fluidkowac :)
wiesz, bardzo bym chciała bo znowu zaczęłam mieć nadzieję, moja kol. obejrzała moje wykresy i stwierdziła że ten jest inny niż wszystkie, może okaże się dla mnie szczęśliwy :)
babyyphat spadek narazie mam o 0,5 * czyli z 37.3 na 37.25 czyli nie wielki ale szyjka sie rozpulchnila i jest otwarta i nisko wiec jutro tempka pewnie spadnie i to duzo i jutro tez sie zjawi @ za to blask obiecala fluidki to sobie wezme kilka na nowy cykl
dziewuszki fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^****************************zapominam o was oj blasku ja tu czekam na jakieś fajne wieści
babyphat dzis nie ma spadku ale jutro bedzie :( No ale trudno tak mialo byc i juz. mloda)zonka jesli pozwolisz wezme kilka sobie fluidkow i przetrzymam je w kieszeniu i wyjme je w owulke
dziewczynki, dziewczynki jeszcze nic nie mówcie, ja też źle się czułam i byłam prawie pewna że przyjdzie @ , a tu dwie kreseczki! Tak więc nic nie wiadomo!