Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
o inseminacji niestety nic nie powiem poniewaz sama nic o niej nie wiem ale dziewczyny na bank nam wytlumacza 
Raz wzięłam tabsy na pomniejszenie jajnika i nawet opakowania jednego nie skończyłam ,bo pier***lca po nich dostawałam.

Mam dosyc juz mierzenia temperatury, sprawdzania to i tak nic nie da skoro M nie ma. I strata calego cyklu a juz myslalam ze moze sie uda dodatkowo ten zblizajacy sie Sierpniowy stres w pracy wcale mnie nie pociesza ehhhhhh Sory dziewczyny ale musiala to z siebie wyrzucic
wchodzac do pracy odpalam poczte, pliki i ....28 dni
Dzieki Wam przetrwalam do konca tego cyklu.
czy mamy rozumiec ze takie zachowanie trzeba zaliczyc do nowych objawow ciazy

Bułeczki pięknie pachną mniam mniam 

Do pracy rowerem nie jeździłam z takiego względu ,że tutaj p[o chodnikach się nie jeździ ,tylko ulicą a nie jestem samobójczynią ,na zakupy też sobie jakoś tego nie wyobrażam

Oby zakończyło się szczęśliwie plusikiem.
) a jutro squash. Powiem Wam ze jak już się wie ze nic z tego nie będzie i choć szkoda cyklu jakoś tak psychika odpoczywa i nie główkuje jak się dany cykl zakończy. Taka regeneracja jest dla wszystkich wskazana hahaha
. Dzisiaj się dziwnie czuję w sumie co Wy powiecie o moich objawach:

jak mogla. Ja dzisiaj w ogole nie wiem o co chodzi. Dzisiaj jest 29 dc Przebudzilam sie dzisiaj o 6.40 zmierzylam temp i wyszla 36.7 ale poszlam dalej spac nie podnoszac sie z lozka wstalam o 13:P zmierzylam znowu temp i byla 37 od wczoraj nie wstajac z lozka. Caly dzien pobolewal mnie tak lekko brzuch jak na @ teraz chce mi sie spac masakra jakas. Czy ja sobie cos wymyslilam? :( Chyba niedlugo zaczne chodzic z kapciem jak suczka w urojonej ciazy :D