ehhh ostatnio sie nakrecilam i juz nie chce wiecej bo to przykre jest :( a boje sie ze ten lekki bol brzucha ktory mialam prawie caly dzien to przepowiednia @ zastanawia mnie tylko ta temp. choc juz sama nie wiem o co chodzi ale coz taka glupia chyba po prostu jestem
no tak jest że nie możesz doczekać się jak zaczniesz mierzyć a potem kiedy skończysz :D Ja tam mogę posiedzieć jeszcze trochę na tym wątku fajnie się gawędzi
no a Ty piekna gdzies sie wybierasz?? nie puszcze Cie stad dopuki nie zaciazysz. Wiedzmy takie sa :D nie daruje Ci :P ale pewnie bedzie tak ze wy wszystkie pierwsze sie zalegniecie a na koncu ja jesli w ogole sie uda
nie wiem czy pisałaś ,ale ile się już starasz ? Ja planuje i kalkuluje mój wyjazd do Polski może mi się uda jak najwięcej badań porobić i wtedy te moje serduszka oprócz przyjemności coś jeszcze wniosą ,bo na razie marnie to widzę. subiektywna wróci z tej Chorwacji i będzie zafasolkowana na pewno może i mi się uda na urlopie w PL tylko że ja męża nie zabieram hahaha ,muszę jakiegoś grzyba poderwać na dancingu
hehehe tylko uwazaj zeby nie byl czarny bo jak sie urodzi inne kolorowe to bedzie lipa w domu :D ile sie staram? 5 miesiac 3 z lekami i teraz jest drugi cykl bez lekow.
Cześć Dziewczyny, mam do Was takie pytanie: zaczęłam w tym cyklu pomiary temparatury. Codziennie rano po wstaniu ją mierzyłam i wiecie co, jak tak sobie patrzę na ten mój wykres temperatury, to od 10 do 16 czerwca miałam temp. w granicach 36,40 - 36,45, w niedzielę 17 temp. 36,77 a od poniedziałku temp. jest w okolicach 36,22...Ten wzrost temperatury wypadał akurat wtedy, kiedy mogłam mieć owulacje, ale później temp. nie powinna przecież spadać... To może tej owulacji wogóle nie było? Kurde, jakie to wszystko skomplikowane... A kiedyś jak młodsza byłam tak się wpadki bałam...:-)
podpytalam o mierzenie temperatury. Na co ona mowi ze jest to jej zdanie ale raczej jest to skierowane do kobiet ktore nie pracuja i maja stabilne zycie w sensie zadnych stresow w pracy itd bo kazdy najmniejszy stres, kazda godzina mniej snu itd ma wplyw na temperature. Dlatego wg niej nie ma to sensu...
Niezły dowcip. Naprawdę sądzisz, że użytkowniczki NPR na 28dni nie pracują i nie mają stresów? ;-) Nie studiują, nie mają dzieci, nie podróżują itd.? Naprawdę w to wierzysz? Gin powinna się dokształcić z podstaw rozpoznawania płodności i nie siać zamętu u pacjentek.
Amazonka zapytalam ja bo chcialam zasiegnac jej opinii. U niej bylam tylko na USG a prowadzi mnie inna dr ktora poprosila abym na nastepna wizyte przyniosla swoje wszytskie wydrukowane cykle. Dlatego ciesze sie ze moja jest konkretna babka ktora sprawdza kazda informacje o pacjencie i nie wysmiewa Cie z powodu pomiaru temperatury tak jak ta.
Podłączam się do pytania lidianny. Wszystko ok, ładny śluz, wzrost na 3 dni i nagle spadek i utrzymywanie się na niskim poziomie. Brak owulacji? Problem z progesteronem?
Ja tam dziewczyny nie czekam na cud wybieram się do Polski na laparoskopie może tam leży przyczyna ,tak sądzą uczeni ze szpitala, a więc posłucham ich .Mam zamiar zrobić to jeszcze w sierpniu ....
hej kochane :) dzisiaj jest moj niby pierwszy dzien kolejnego cyklu dzis powinnam dostac @ czekam wiec co z tego bedzie. Rano mierzylam temp. 37 po 3 rano obudzilo mnie gonienie do WC tak mi sie siku chcialo ale testowac sie boje
Kami jeden test w cyklu musi byc obowiazkowo wykonany hahah wiec uciekaj po niego i pisz pisz .... nam jaki wynik mam nadzieje ze Ty przeciw @ to bedzie 1:0 hahaha
heheh dobrze bede pozniej w sklepie i kupie obiecuje :) ale zrobie go chyba jutro z rana bo na wieczor bez sensu chyba ze jeszcze przed wyjsciem @ nadejdzie
musimy kochane wytrzymac. ja ciagle latam do lazienki zobaczyc czy @ przyszla. Teraz gotuje rosolek dla synusia ale jak cebula sie przypiekala to ledwo wytrzymalam. Dziwna ta cebula dzisiaj. W ogole tak mi dziwnie a z testem szczerze mowiac nie chce sie nakrecac boje sie ze sie znowu rozczaruje
a jak bedzie zla??? to bede ryczec szczegolnie dlatego sie obawiam ze w zeszlym miesiacu tez dostalam @ ale wieczorem to po pierwsze a po drugie lekko pobolewa mnie brzuch i krzyz
nie jedną tutaj w krzyżu łupało A jak będzie zła ,to zapłaczesz ,rzucisz tą cebulą i znów będziem miały tematy na cały miesiąc ,chcesz żeby wątek gdzieś zaginął ?? Ciekawe jak u subiektywnej ,pewnie opala gdzieś swoje 4 litery :D
ja też hehehehe .Mi tempka nie spadła w dzień @ Mój lekarz się mnie właśnie zapytał czy nie jestem chora ,albo nie mam wirusa jakiego,ale nie mam co prawda kicham dzisiaj cały dzień ,ale to chyba coś pyli ,nie wiem czy uczulenie ma wpływ jakiś .. Ja mam dylemat cholera ,bo w szpitalu chcą bym zrobiła laparoskopię z chromotubacją ,a ginekolog uważa że powinnam zrobić sono hsg bo mniej inwazyjne jest a laparo jak wykaże zrosty to musiałabym mieć możliwość leczenia ich. Dziewczyny sama nie wiem Mam się spierać z profesorkiem ? Laparo jest dość drogie a,ale nawet o to nie chodzi tylko o to ,że jeśli zrobię hsg i będę musiała i tak laparoskopię robić ,albo okaże się że ta laparoskopia było zupełnie nie potrzebna ?