Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAli_
    • CommentTimeJun 20th 2012
     permalink
    buuu nie dobrze:kissing:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    chyba ze jeszcze za wczesnie ale mysle ze to jednak lipa
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    może za wcześnie kto wie :confused:
    A ja dzisiaj się kiepsko czuje ,bo się wczoraj zagadałam z taką jedną i jestem pół przytomna
    --
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    Alimama q-cze nie wiem co Ci poradzic sama bym nie wiedziala tez co robic.

kami_ wiec moze za szybko robilas :wink: cykl bedzie dluzszy i trzeba bedzie powtorzyc test...bo objawy ktore opisujesz wskazuja na II :smile: chyba ze tak jak ja potrafisz sobie je wmowic ja juz prawie w aucie wymiotowalam tak sie nakrecilam hahaha
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Dobrze ze tylko prawie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    hahha no tak ale wiesz okna pootiwreane wiatr we wlosach i klik pod nosem z zimna haha a M byl zmarzniety ale WNIEBOWZIETY :D
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    o fuuuu hhehehe tak pod wiatr to niebezpiecznie jest
    --
    • CommentAuthorjustyna883
     permalink
    Kami powtorz test tak za 2 dni. Ja robilam w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszla jedna kreska dwa dni pozniej juz takie wyrazne dwie krechy :D Trzymam kciuki :)
    -- . [url=http://www.suwaczki.com/][/u
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Wlasnie wstalam mmmmmmmm :) Powiem tak - lezalam sobie pozniej i myslalam wlasnie na ten temat. W pierwszej ciazy tez testy wychodzily mi negatywne dopiero w dzien matki jesli sie nie myle tydzien pozniej rano wyszla II ale blada. Zobaczymy, powiem tak, jesli jutro nie pojawi sie @ to bede juz raczej pewna ze sie udalo
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    kami ja z Z robiłam dwa i były negatywne i to dlugo po terminie miesiączki ;) Poszłam do gina i wypisał mi leki na wywołanie okresu ,po pierwszym opakowaniu odstawiłam ,bo wiedziałam że jest bejbik mimo że testy negatywne.Wtedy o becie nie miałam pojęcia nawet.Ja byłam w tedy w 3 miesiącu haha a te testy to zwykły pech
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    a teraz Wam cos powiem :) z glupiej ciekawosci spojrzalam na ten test na spokojnie i zobaczylam cieniutki zabarwienie tej drugiej kreski pokazalam ja mojemu miskowi i on oczywiscie sie nawet nie przygladal i od razu tam nic nie ma :D

Treść doklejona: 20.06.12 19:18
    chcialam wam wrzucic zdjecie ale na nim nic nie widac to lepiej widac majac go w reku

Treść doklejona: 20.06.12 19:24
    [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/215/p6205618.jpg/][IMG]http://img215.imageshack.us/img215/5632/p6205618.jpg[/IMG][/URL]
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 20.06.12 19:33</span>
    nie widziałam testu z niebieskimi kreskami :P Ta czarna krecha nad ta niebieską ? o to Ci chodzi ?
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    tu gdzie strzalka i przy niej przecina ja prostopadle, wydaje mi sie ze nie mam urojen
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    to w tym teście mają być ogólnie trzy kreski ? Ja mam takie na dwie hehe to się pytam bo się nie znam :P Cos tam jest ,ale czy to wiarygodne ? Niby do 5 minut się sprawdza
    :neutral: Jutro weź powtórz ,ale ja to nawet takiej kreski nie miałam

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 20.06.12 19:48</span>
    w tym ze strzałką ma być plus ? bo jak tak o ja widzę taki zarys :fingersear:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    tak w tym ze strzalka ma byc plus :) jutro nie bede sprawdzac dopiero w piatek albo sobote rano sprobuje jesli @ nie przyjdzie choc na ten moment jej nie ma i nie zapowiada sie
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    :jumping: no to super oby kami się nie zjawiła
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    czy ktoras z was tez cos tam widzi?? :)
    • CommentAuthorandzia222
     permalink
    ja widze:)
    •  
      CommentAuthorKasiek1234
     permalink
    _kami_ powtórz jutro i to rano. Test odczytuje się po 5 minutach od jego zrobienia. Ja też tak miałam tylko, że ja już 3 dni przed @ zrobiłam po południu i nie wyszło nic a następnego dnia rano była już druga kreska.
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    na moich testach ciazowych jest napisane: "NIE CZYTAC WYNIKU PO 15 MINUTACH BO MOZE OKAZAC SIE BLEDNY" :) wiec nie wiem, ja cos tam widze ale jak sprawdzilas pozniej niz 15min to moze byc nie prawdziwy:/ zrob sobie za 2 dni znowu :)
    zycze powodzonka!
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
    •  
      CommentAuthorKasiek1234
     permalink
    iza1988 a jak u ciebie starania?
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    aj jutro NARESZCIE ide do ginekologa po miesiecznym oczekiwaniu!!! haha mam straszne nadzieje i jestem PRZESZCZESLIWA ze cos wreszcie ruszy!:-) pewnie dostane clo i luteine na uregulowanie okresu i zaczne sie porzadnie starac i miec znowu nadzieje!:)

Treść doklejona: 20.06.12 20:45
    a jak ty sie czujesz??:)
    •  
      CommentAuthorKasiek1234
     permalink
    No to dobrze. Szybko ten czas minął, bo pamiętam jak oczekiwałaś tej wizyty. Mam nadzieję, że w końcu wszystkim się uda:wink:

Treść doklejona: 20.06.12 20:47
    Ja teraz bardzo dobrze. Na początki bardzo mnie mdliło, ale teraz wszystko przeszło, zostało tylko zmęczenie i senność.
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    No mi tez w miare szybko minal!:) juz zapomnialam jak to jest sie stresowac i czekac:)
    No to fajnie ze bez wiekszych komplikacji:-)

Treść doklejona: 20.06.12 20:51
    to ty juz w 10 tyg ciazy?:)
  1.  permalink
    Kami ja też widzę także nie masz urojeń:-) Powtórz teścik za dwa dni. Na pewno kreski będą bardziej widoczne. Trzymam kciuki za Ciebie i za resztę starających się koleżanek:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Widzisz dobrze zes meza wyslala po test .:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    no z @ nici :) wiec mysle ze juz nie przyjdzie :D
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    oby kami oby!:) trzymamy wszyscy kciuki:wink:
    •  
      CommentAuthorj_87
    • CommentTimeJun 21st 2012
     permalink
    kami nie odczytuje się testu po czasie, różne są przypadki ale mi kilka razy po czasie zapisanym na ulotce wychodziła II - ga kreska i się okazywało jednak, że o niczym ona nie świadczy, życzę Ci żeby oczywiście u Ciebie było inaczej
    •  
      CommentAuthorAgosa
     permalink
    kami, widzę cień cienia, ale tak jak piszą dziewczyny, po 15 min test może być mylny.
    Najlepiej kup taki z czułością 10, powinien już wyraźniej wskazać 2 kreski:smile:

Treść doklejona: 21.06.12 06:54
    ja mam jutro pierwszy monitoring :bigsmile:
    ale nie mogę się doczekać:bigsmile: mam tylko nadzieje, że clo cos dało i w tym miesiącu będzie choć jeden pokaźny pęcherzyk. Zastanawiam się tylko, czy już możemy rozpocząć starnka (dziś 9dc - śluz i szyjka nie wskazują na czas plodny....):shamed:
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    hej Laseczki :)
    jak tam w nowym dniu?? ja wczoraj @ nie dostalam tempka utrzymuje sie wciaz na poziomie 37, 37,1. zobaczymy czekamy dalej na brak @ :)
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    Kami oby nie nadszedl!:) jak nie masz objawow to moze jednak sie udalo:)
    Ja dzisiaj do ginekologa ide:) I chyba mi tez sie okres zbliza bo sutki to mnie tak bola ze dotknac niemoge:)
    •  
      CommentAuthorAgosa
     permalink
    iza1988, masz monitoring, czy tak kontrolnie wybierasz sie?
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    Mam dzisiaj pierwsza wizyte OCZEKIWANA JUZ WIEKI WIEKOW do gin w UK! Dzisiaj zbada mnie ponownie, zobaczy wyniki i da leki ( z tego co mi gp powiedziala to bedzie to clo i luteina na uregulowanie okresu) no ale zobaczymy!:) jestem pelna nadziei...spac niemoglam w nocy:) wizyte mam na 4!:)
    •  
      CommentAuthorAgosa
     permalink
    Iza, to zdaj relację z wizyty u gina:thumbup:
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    na pewno napisze:) znajac mnie to odrazu jak tylko wyjde:) hehe:tongue:
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    iza1988: pierwsza wizyte OCZEKIWANA JUZ WIEKI WIEKOW do gin w UK!

no pamietam pamietam jak sie denerwowalas, ze wizyta dopiero za miesiac :tongue:
    a to juz dzis :devil:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Alimama co sie z Toba dzieje kochana?? co dzisiaj taka cichutka?? To samo nowa!! gdzie jestescie kochane ;(
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    noo nawet szybko minelo!:) az sama jestem zaskoczona- w sumie to bardzo dobrze bo chyba bym sie zalamala jak bym codziennie dni odmierzala i zaznacala w kalendarzu:)
    obym sie tylko nie rozczarowala:)
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    kami jestem ,ale jakoś nic mi się nie chce dzisiaj :( Mam w głowie mętlik i jakiś taki dzień d**y
    A jak Twoje samopoczucie ??
    --
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    Czesc Dziewczyny, Kami mam to samo co Alimama :sad: jakas totalna zalamka dzisiaj nic mi sie nie chce nie mam sily ruszyc reka a w pracy sajgon... dodatkowo ostatnio pisalalm ze w tym cyklu nawet nie bedzie prob i jakos przyjmuje to do wiadomosci ale chyba nie do konca w kazdy dzien sie wkurzam ze przepadnie 1 cykl starana moze to by byl ten szczesliwy...:cry:

Kami trzymam caly czas za Ciebie kciuki, jestem dobrej mysli :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Hej Myszki :) u mnie ciagle to samo :) ciagle mnie mdli temp. 37 - 37,1 lekko dalej mnie pobolewaja plecy a tak to jest ok :)
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    Juz nie moge sie doczekac Twojego kolejnego testu :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    myslisz ze sie udalo?
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    hihihhi mysle ze TAK :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    <strong>nowa</strong> nie jesteś sama ,ja w tym cyklu też stopuję ,jakoś nawet nie chce mi się myśleć o bzykaniu..Czasami się zastanawiam czy tak naprawdę tego chce :) Przecież mam już odchowana córkę pójdzie do 3 klasy ,po co mi się znów w to bawić ? Teraz jestem w ciemnej dupie muszę iść na leczenie i chciałabym to zrobić jak najszybciej ,ale wtedy będę musiała słono zabulić a ciężko kilka dni kasę wytrzasnąć no i ciężko z dnia na dzień od tak nieplanowanie się stąd wyrwać ..A jeśli będę czekać na państwowe skierowania to może za 1,5 roku wrócę na ten wątek i jakoś ciężko mi myśleć dzisiaj pozytywnie o czymkolwiek:angry:
    --
    •  
      CommentAuthornowa2012
     permalink
    Alimama :grouphug: ale w przyszlym miesiacu dzialasz?:whorship:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    jesli się uda wybrać do Polandii to przez te 2 na pewno nie ,a jak Bóg da i zrobią laparo to przez 3 miechy wypadam z obiegu

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 21.06.12 16:05</span>
    niedługo wrócę to się poużalam jeszcze trochę ,obalę butelkę wina i będzie dobrze
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    Hej laski! Wlasnie wrocilam! Gorzej wkurzona niz bylam chyba miesiac temu! Nie dosc ze mieli opoznienie to sie okazalo ze caly miesiac czekalam zeby jakis stary pryk mi powiedzial ze nie produkuje jajeczek(jakbym o tym nie wiedziala!!) Ale ze przed daniem mi clo musze jeszcze zrobic badanie krwi na niedroznosc jajnikow czy jakos tak!! Jeszcze recepcja kurde byla zamknieta I niemoglam sie umowic na kolejna wizyte -znajac moje szczescie na za miesiac!!!!!! :cry::angry: a jak dostane niedlugo okresu (bo cos tak czuje) to w ogole bedzie zajebiscie I bede czekac 3miesiace na kolejny zeby zaczac brac clo!!!!!!! :sad: zalamka
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    oj oj oj alez tutaj dzisiaj wesolo normalnie uwaga bo wasz optymizm ogromny jest zarazliwy. Kochane blagam Was nie denerwujcie sie tak blagaaaaaaaaaam ja was kocham :) lepiej? :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.