Alimama q-cze nie wiem co Ci poradzic sama bym nie wiedziala tez co robic.
kami_ wiec moze za szybko robilas cykl bedzie dluzszy i trzeba bedzie powtorzyc test...bo objawy ktore opisujesz wskazuja na II chyba ze tak jak ja potrafisz sobie je wmowic ja juz prawie w aucie wymiotowalam tak sie nakrecilam hahaha
Kami powtorz test tak za 2 dni. Ja robilam w dniu spodziewanej miesiaczki i wyszla jedna kreska dwa dni pozniej juz takie wyrazne dwie krechy :D Trzymam kciuki :)
Wlasnie wstalam mmmmmmmm :) Powiem tak - lezalam sobie pozniej i myslalam wlasnie na ten temat. W pierwszej ciazy tez testy wychodzily mi negatywne dopiero w dzien matki jesli sie nie myle tydzien pozniej rano wyszla II ale blada. Zobaczymy, powiem tak, jesli jutro nie pojawi sie @ to bede juz raczej pewna ze sie udalo
kami ja z Z robiłam dwa i były negatywne i to dlugo po terminie miesiączki ;) Poszłam do gina i wypisał mi leki na wywołanie okresu ,po pierwszym opakowaniu odstawiłam ,bo wiedziałam że jest bejbik mimo że testy negatywne.Wtedy o becie nie miałam pojęcia nawet.Ja byłam w tedy w 3 miesiącu haha a te testy to zwykły pech
a teraz Wam cos powiem :) z glupiej ciekawosci spojrzalam na ten test na spokojnie i zobaczylam cieniutki zabarwienie tej drugiej kreski pokazalam ja mojemu miskowi i on oczywiscie sie nawet nie przygladal i od razu tam nic nie ma :D
Treść doklejona: 20.06.12 19:18 chcialam wam wrzucic zdjecie ale na nim nic nie widac to lepiej widac majac go w reku
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 20.06.12 19:33</span> nie widziałam testu z niebieskimi kreskami :P Ta czarna krecha nad ta niebieską ? o to Ci chodzi ?
to w tym teście mają być ogólnie trzy kreski ? Ja mam takie na dwie hehe to się pytam bo się nie znam :P Cos tam jest ,ale czy to wiarygodne ? Niby do 5 minut się sprawdza Jutro weź powtórz ,ale ja to nawet takiej kreski nie miałam
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 20.06.12 19:48</span> w tym ze strzałką ma być plus ? bo jak tak o ja widzę taki zarys
tak w tym ze strzalka ma byc plus :) jutro nie bede sprawdzac dopiero w piatek albo sobote rano sprobuje jesli @ nie przyjdzie choc na ten moment jej nie ma i nie zapowiada sie
_kami_ powtórz jutro i to rano. Test odczytuje się po 5 minutach od jego zrobienia. Ja też tak miałam tylko, że ja już 3 dni przed @ zrobiłam po południu i nie wyszło nic a następnego dnia rano była już druga kreska.
na moich testach ciazowych jest napisane: "NIE CZYTAC WYNIKU PO 15 MINUTACH BO MOZE OKAZAC SIE BLEDNY" :) wiec nie wiem, ja cos tam widze ale jak sprawdzilas pozniej niz 15min to moze byc nie prawdziwy:/ zrob sobie za 2 dni znowu :) zycze powodzonka!
aj jutro NARESZCIE ide do ginekologa po miesiecznym oczekiwaniu!!! haha mam straszne nadzieje i jestem PRZESZCZESLIWA ze cos wreszcie ruszy!:-) pewnie dostane clo i luteine na uregulowanie okresu i zaczne sie porzadnie starac i miec znowu nadzieje!:)
Treść doklejona: 20.06.12 20:45 a jak ty sie czujesz??:)
No to dobrze. Szybko ten czas minął, bo pamiętam jak oczekiwałaś tej wizyty. Mam nadzieję, że w końcu wszystkim się uda
Treść doklejona: 20.06.12 20:47 Ja teraz bardzo dobrze. Na początki bardzo mnie mdliło, ale teraz wszystko przeszło, zostało tylko zmęczenie i senność.
Kami ja też widzę także nie masz urojeń:-) Powtórz teścik za dwa dni. Na pewno kreski będą bardziej widoczne. Trzymam kciuki za Ciebie i za resztę starających się koleżanek
kami nie odczytuje się testu po czasie, różne są przypadki ale mi kilka razy po czasie zapisanym na ulotce wychodziła II - ga kreska i się okazywało jednak, że o niczym ona nie świadczy, życzę Ci żeby oczywiście u Ciebie było inaczej
kami, widzę cień cienia, ale tak jak piszą dziewczyny, po 15 min test może być mylny. Najlepiej kup taki z czułością 10, powinien już wyraźniej wskazać 2 kreski
Treść doklejona: 21.06.12 06:54 ja mam jutro pierwszy monitoring ale nie mogę się doczekać mam tylko nadzieje, że clo cos dało i w tym miesiącu będzie choć jeden pokaźny pęcherzyk. Zastanawiam się tylko, czy już możemy rozpocząć starnka (dziś 9dc - śluz i szyjka nie wskazują na czas plodny....)
Kami oby nie nadszedl!:) jak nie masz objawow to moze jednak sie udalo:) Ja dzisiaj do ginekologa ide:) I chyba mi tez sie okres zbliza bo sutki to mnie tak bola ze dotknac niemoge:)
Mam dzisiaj pierwsza wizyte OCZEKIWANA JUZ WIEKI WIEKOW do gin w UK! Dzisiaj zbada mnie ponownie, zobaczy wyniki i da leki ( z tego co mi gp powiedziala to bedzie to clo i luteina na uregulowanie okresu) no ale zobaczymy!:) jestem pelna nadziei...spac niemoglam w nocy:) wizyte mam na 4!:)
noo nawet szybko minelo!:) az sama jestem zaskoczona- w sumie to bardzo dobrze bo chyba bym sie zalamala jak bym codziennie dni odmierzala i zaznacala w kalendarzu:) obym sie tylko nie rozczarowala:)
Czesc Dziewczyny, Kami mam to samo co Alimama jakas totalna zalamka dzisiaj nic mi sie nie chce nie mam sily ruszyc reka a w pracy sajgon... dodatkowo ostatnio pisalalm ze w tym cyklu nawet nie bedzie prob i jakos przyjmuje to do wiadomosci ale chyba nie do konca w kazdy dzien sie wkurzam ze przepadnie 1 cykl starana moze to by byl ten szczesliwy...
Kami trzymam caly czas za Ciebie kciuki, jestem dobrej mysli
<strong>nowa</strong> nie jesteś sama ,ja w tym cyklu też stopuję ,jakoś nawet nie chce mi się myśleć o bzykaniu..Czasami się zastanawiam czy tak naprawdę tego chce :) Przecież mam już odchowana córkę pójdzie do 3 klasy ,po co mi się znów w to bawić ? Teraz jestem w ciemnej dupie muszę iść na leczenie i chciałabym to zrobić jak najszybciej ,ale wtedy będę musiała słono zabulić a ciężko kilka dni kasę wytrzasnąć no i ciężko z dnia na dzień od tak nieplanowanie się stąd wyrwać ..A jeśli będę czekać na państwowe skierowania to może za 1,5 roku wrócę na ten wątek i jakoś ciężko mi myśleć dzisiaj pozytywnie o czymkolwiek
jesli się uda wybrać do Polandii to przez te 2 na pewno nie ,a jak Bóg da i zrobią laparo to przez 3 miechy wypadam z obiegu
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 21.06.12 16:05</span> niedługo wrócę to się poużalam jeszcze trochę ,obalę butelkę wina i będzie dobrze
Hej laski! Wlasnie wrocilam! Gorzej wkurzona niz bylam chyba miesiac temu! Nie dosc ze mieli opoznienie to sie okazalo ze caly miesiac czekalam zeby jakis stary pryk mi powiedzial ze nie produkuje jajeczek(jakbym o tym nie wiedziala!!) Ale ze przed daniem mi clo musze jeszcze zrobic badanie krwi na niedroznosc jajnikow czy jakos tak!! Jeszcze recepcja kurde byla zamknieta I niemoglam sie umowic na kolejna wizyte -znajac moje szczescie na za miesiac!!!!!! a jak dostane niedlugo okresu (bo cos tak czuje) to w ogole bedzie zajebiscie I bede czekac 3miesiace na kolejny zeby zaczac brac clo!!!!!!! zalamka
oj oj oj alez tutaj dzisiaj wesolo normalnie uwaga bo wasz optymizm ogromny jest zarazliwy. Kochane blagam Was nie denerwujcie sie tak blagaaaaaaaaaam ja was kocham :) lepiej? :)