Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

wiele z nas miało dziwne objawy "pierwszy raz" w jakimś cyklu które nas zmylały ponieważ były czymś nowym. Dodatkowo widząc jeden z nich nakręcałyśmy się jeszcze bardziej doszukując się dodatkowych objawów. Prawda jest taka ze nasze ciało nie jest robotem i z każdym cyklem może dostarczać nam nowych objawów. Tak wiec najlepiej bądź dobrej myśli, naszykuj test, mierz temp i w dniu spodziewanej @ atakuj test
Oczywiście wynikiem końcowym podziel się z nami i w razie dwóch II ZARAŻAJ NAS

w 10dc ladne masz endometrium i pecherzyki super
nie wiem czy tak jest rzeczywiscie ale zalecane jest aby testy byly robione w kazdym dniu o tej samej porze. Slyszalam takze aby testow owulacyjnych nie robic z porannego moczu poniewaz wynik moze byc zaklamany. Najlepiej powtorz go w taje samej godzinie wieczornej co wczoraj. Patrzac na wykres temp wychodzi na to ze jest to okres plodny a owu przed Toba natomiast skupiajac sie na sluzie (ktory jest wazniejszy niz temp) wychodzi na to ze owu wlasnie sie odbyla. Mozliwe ze sluz dzisaij lub jutro jeszcze bedzie plodny wiec dla pewnosci dzialajcie dalej

Nie zrobili mi wypalanki pobrali wycinki do biopsji,zrobili kolposkopie i wyluzeczkowali,wiec lecialam w sumie na darmo.Za trzy tyg odbior wynikow i powiedza co dalej ale nie bede sie tu juz chyba tu juz specjalnie latac ewentualnie na laparo .Wkurzona jestem tak ogolnie bo nie wystarczyly im moje wyniki z anglii i powtorzyli te same badania
Polozna powiedziala mi nawer ze ta kartke co dalam to kazdy sobie mogl wydrukowac i tlumaczenie jej o co chodzi nic nie dalo.
laski przestalyscie sie starac?