Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorgiga25
    • CommentTimeSep 29th 2006
     permalink
    mam za to mądre ginekologiczne książki ale muszę powiedzieć, że czasami lepiej nie czytać bo tam o takich paskudztwach piszą, że przykro się robi... dlatego jestem tu, z wami - wy jesteście na czasie i łapiecie o co chodzi :thumbup:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    chyba ja ... ale ja zawsze durny kujon byłam i wszyscy potem brali ode mnie notatki, a na egzaminach miewali lepsze oceny ode mnie; ale nie żałuje - ktoś musi robić notatki, żeby inni mogli się wyspać i wyimprezować :jumping:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    oj tak, ja jak poszłam na studia to zerwałam się z rodzicielskiego łańcucha i balowałam aż miło, gdy się ocknęłam miałam dwa laczki w indeksie ( na trzy egzaminy , a z trzeciego pał nie wstawiali)to dopiero sie ocknęłam, pamiętam jak kiedyś po pijaku częstowałam ludzi kapustą kiszoną z wiadra w windzie oj jazda była że hej ! kapusta wprawdzie cała się rozeszła, ale kac - morderca dopadł mnie o 4 nad ranem, a że leniuch czasem jestem to wypiłam wodę z kwiatów w wazonie bo mi się stawać nie chciało :boogie:
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no nieźle zuza - ty to masz wspomnienia... wzorowy przykład studentki:crazy:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    oj o innych wygipasach nie wspomnę , młoda i głupiutka byłam...:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Noo ja to mam o różnych przykrych przypadkach medycznych na co dzień, ciążach poronionych, noworodkach z potworniakami (u młodych zdrowych rodziców :-( ), rakach, wstrzykiwaniu trucizn szczurom... i innych takich przyjemnościach...
    --
    •  
      CommentAuthorgiga25
    • CommentTimeSep 29th 2006 zmieniony
     permalink
    ale wyobraź sobie zuza - siedzisz w fotelu, otoczona gronem wnucząt, siwe włosy, laska i okularki i wprawiasz wnuczęta opowieściami nie z tej ziemi a one oczy coraz większe i buzia otwarta :tooth:
    •  
      CommentAuthorgiga25
    • CommentTimeSep 29th 2006 zmieniony
     permalink
    a ty Amazonko skąd masz taką tematykę???

no to zmykam, bo się pusto zrobiło ale na odpowiedź czekam bo mnie intryguje, ciekawska jestem i tyle ale :shamed:jak już zaczęłaś to trza kontynuować, pa
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    zuza ja już ci kiedyś pisałam, że uwielbiam jak opowiadasz te twoje nieziemskie historie.
    Niestety nie założyłaś tematu o swoich wspomnieniach:sad:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    babyhat to nie są nieziemskie historie a właśnie nasze "ziemskie" i prawdziwe, kiedys pisałam do gazety artykuły o treści lekkiej, łatwej i przyjemnej i chyba mi to zostało, piszę z doskoku bo sączę piwko i drugim okiem patrzę na Shreka, MM ma ochotę na miłosne uściski a tu mała nie śpi :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    zuza
    i to jest właśnie w nich nieziemskie, i ty jesteś nieziemska :flowers:
    Masz podzielną uwagę,
    Życzę wam, żeby mała była zrobiła się natychmiast bardzo senna :wink:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Kiepsko widzę nasze temperaturki po takim sączeniu, ale co tam, raz na jakiś czas każdemu należy się chwila relaxu.
    Jak będziemy w ciąży, to koniec z tego typu relaxem :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorbabyphat
     permalink
    Amazonko gdzie się zgubiłaś? Wracaj:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorzuza
     permalink
    Julka buszuje , trunki się skończyły , amory przełożone na jutro ( nawet nogą bym nie ruszyła, nie mówiąc już o innych ekscesach erotico ) , pa pa do jutra czas na lulu lub aaa ( jak to określa moja córka) :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorMagg
     permalink
    no normalnie dobrze że tu zajrzałam przed snem! Tyle śmiechu to dawno nie miałam! Zuza jesteś boska a reszta babek Ci dorównuje! Dzięki wam będę spac spokojnie . dzięki :swingin:
    --
  1.  permalink
    wychodzi nato jak tu czytam ze jestem chyba najmłotrza na forum , coś trzeba zrobić aby dziewczyny młodsze się dowiedziały o takim cudownym forum i wiele rzeczy by się dowiedziały!!! :bigsmile::peace: ....... życze wszystkim dobrej nocy!!:swingin:
    --
    •  
      CommentAuthormyszorka
     permalink
    witam wszystkich w ten piękny poranek, ja już po śniadanku bo strasznie od rana jestem głodna będąc w ciąży, witam także wszystkie nowe
    babypath a widzę że jesteś z katowic, to zaraz koło mnie a gdzie dokładniej mieszkasz?
    --
  2.  permalink
    Witam w sobotni ranek.
    --
    •  
      CommentAuthornotes_
    • CommentTimeSep 30th 2006
     permalink
    Witam! :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorblask_gwiazdy
    • CommentTimeSep 30th 2006 zmieniony
     permalink
    pragnę poinformować że dziś wyniku mojego testu nie ujrzycie :) tempka sobie spadła a ja czekam sobie na @ lub na... :bigsmile:
  3.  permalink
    zainteresowane kibicowaniem i przegonieniem zbliżającej się u mnie paskudy zapraszam na mój wykresik
    jakoś jeszcze mam tą malutką nadzieję :wink:
  4.  permalink
    blask a ja zdazylam Ci napisac,ze moze @ jednak sie nei zjawi :bigsmile: I pamietaj poki @ nie ma jest nadzieja :bigsmile:
    --
    •  
     permalink
    no narazie to nie czuję żeby miała się zjawić,ale może mnie zaatakuje znienacka ;)
    bardzo ciekawa jestem jutrzejszego dnia :bigsmile:
  5.  permalink
    muszę przestać o tym myśleć bo zwariuję biorę się za porządki :smile:
    jak coś się dziś wydarzy to przybiegnę do kompa i wam napiszę
  6.  permalink
    wykresik udostępniłam dla wszystkich :) ale dodam Cię do przyjaciółek babyphat
    :wink: dla Ciebie wszystko
  7.  permalink
    blask to mi napisz wiadomosc bo jade dzis do tesciow i wroce jutro :smile: I zanim przeszukam forum to minie troche. a tak szybciej bede wiedziec co i jak :D
    --
  8.  permalink
    dobrze, napiszę :) życzę Ci pszczółko udanego weekendu,odpoczywaj :wink:
  9.  permalink
    oj nie wiem czy bedzie az tak udany u tesciow ale przynajmniej mam nadzieje,ze bez @ :wink: A tak wogule to dziekuje :bigsmile: I ja wam tez zycze milego i radosnego weekendu :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
     permalink
    babypath- wszyscy korzystają z pięknej pogody :wink:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    czesc wszystkim - jak tam dzisiejsze tempki po wczorajszym piwkowaniu ? :bigsmile:

U mnie dzisiaj też wspaniała pogoda , mam nadzieje że do jutra sie utrzyma , bo ja z MM i z Misiaką jedziemy jutro wypoczywac na swieżym powietrzu .
    Pozdrawiam i życze udanego weekendu.

blask - :hugging:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    haha - babyphat , nie moge cały czas siedzieć przed kompem . Byłam na spacerze z Misiaką a potem robiłam kwiatuszki szydełkiem . :wink:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Ano, poszłam się poprzytulać do wytęsknionego wybranka i spać.
    Agusiacze, działaj i popularyzuj NPR za pośrednictwem 28dni.
    Giga, taka tematyka u mnie, bo pracuję w czasopiśmie medycznym. Zwracam uwagę na styl, pisownię, język artykułów. Muszę każdy przeczytać co do joty...
    Dziś smutne przejście i smutek zapanuje w pracy. Zmarła starsza siostra szefowej. Były sobie b. bliskie. Obie paczka petów dziennie. Reprezentacja pracy uczestniczyła w pogrzebie.
    U siostry miesiąc po przejściu na emeryturę rok temu zdiagnozowano raka płuc w IV - ostatnim - stadium. Jak obie utrzymywały, przyczyną w żadnym wypadku nie było palenie...
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    witam dzis mialam znow usg i pecherzyk jest nadal i caly czas ma 21mm, ale bolal mnie dzis prawy jajnik wiec cos mi sie wydaje ze owu nadchodzi wielkimi krokami :bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    to się Amazonko naczytasz - ja tego typu czasopisma też miewam w ręku ale czytam jedynie to co się rzuci w oko ;-)
    atmosferę w pracy też masz nieciekawą, współczuję - patrząc z medycznego pt widzenia może lepiej, że odeszła, bo to ostatnie stadium było pewnie dla niej ciężkie... tak się niestety dzieje...

a tak z innej rury - czy któraś z was kiedyś słyszała, że jajeczko z późnego zapłodnienia tzn. po 18dc ma jakieś mniejsze szanse albo cus???
    bo ginekolog tak się jakoś wyraziła, że teraz, kiedy faktycznie jeszcze nie mam owy to zaczynam się denerwować :cry:

do tego już 3 dzień z rzędu mam drugą krechę na owu bladziutką i też mnie to martwi... to normalne czy odbiegam od normy??????
  10.  permalink
    dziś mam 3 dzień plamienie,nic z tego nie rozumiem,czy ktoś coś wie na temat plamień przed miesiączką lub w czasie ciąży?
  11.  permalink
    zawsze miałam najwięcej 2 dni plamienia i @ przyjechała, to trochę dla mnie nietypowe
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    blasku to dobry znak , ja jednak jak sie plamienia utrzymaja do poniedziałku , to w poniedziałek poszła do gina po duphaston .
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Witajcie wieczorkiem :smile:
    Wpadłąm tylko na chwilkę, poczytać :bigsmile:
    Dzisiaj był piękny dzień, więc byłam na wycieczce - spacer i relaks, był fajnie

blask_gwiazdy, oby i to plamienie ustąpiło - trzymam mocno kciuki!
    Ja od jutra zaczynam stosować testy owulacyjne, bo czas zacząć kolejne staranka:smile:

A teraz uciekam do MM, bo już pewnie przysypia sam w łóżeczku. Dobranoc
  12.  permalink
    moniu ale cały dzień nic nie było dopiero pojawiło się o 21.30, trochę to dziwne, nie wiedziałam czy zaznaczyć :shocked:
  13.  permalink
    anus życzę powodzenia w teścikach i starankach :grouphug:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    zaznacz , sama dla siebie i dopisz w notatkach o której sie pojawiło . Pamietaj że ten wykresik ma służyć przede wszystkim Tobie .
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorAsia77
    • CommentTimeOct 1st 2006
     permalink
    giga25, jesli chodzi o owu to nie martw sie na zapas wiem co mówie :bigsmile: u mnie wczoraj byl 22dc i owu jeszcze nie bylo, wiem bo mam robiony monitoring i pecherzyk nadal byl, no i testy tez są jeszcze wątpiliwe, tak wiec testuj dalej a zobaczysz że beda II krechy na tescie owu :bigsmile:
    • CommentAuthorduszyczka
     permalink
    Witajcie jestem tu nowa i pragne dolaczyc do tych wszystkich ktore staraja sie o upragnione malenstwo.Pragniemy go bardzo z mezem .staramy sie juz przeszlo pol roku i niestety nie wychodzi mam nadzieje ze sie uda.Razem z wami pragne prowadzic obserwacje.Wierze ze bedziecie mi pomocne i razem bedziemy sie wspierać
    • CommentAuthorduszyczka
     permalink
    Blask gwiazdy
    Takie plamienia jesli malpa dalej sie nie pojawia moga byc poczatkiem ciąży
    •  
    • CommentTimeOct 1st 2006 zmieniony
     permalink
    duszyczko serdecznie witamy Cię w naszym gronie :bigsmile:
    odnośnie plamień to mnie troszkę pocieszyłaś, wielkie dzięki :kissing:
    • CommentAuthorduszyczka
     permalink
    Ciesze sie ze kogos moge pocieszyc w ten niedzielny poranek,ale jakby plamieniaduzej sie utzymywaly @ nie nadchodzila to pedz do lekarza
    • CommentAuthorduszyczka
     permalink
    Gdzie ti mozna podejrzec te wasze wykresiki?
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    blask gwiazdy, to prawda plamienia moga świadczyc o poczatku ciąży ja tak miałam zanim nie poroniłam
  14.  permalink
    duszyczko musisz być zalogowana, spróbuj napisać do Damazego o hasło w wątku >28dni zaprosi dziś 28 osób< mój wykres ale z programu FF jest w profilu, klikasz na mój login i wyświetla się profil :wink:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    dziewczyny mam pytanie odnosnie mierzenia temp. jesli np wstaje godzine wczesniej to do mierzonej temp.trzeba dodac 1st czy odjąć?? gdzies o tym czytalam ale nie pamietam gdzie :sad:
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.