Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAli_
    • CommentTimeSep 28th 2012
     permalink
    wiem wiem :) Jak w tym cyklu tez nie eypali ,to w grudniu znow ruszam ze staraniami :)
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    a ja myślę że jesteś w ciąży nie wiem czemu ale jakąś mam czutkę:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    hahaha ja tez jej to powtarzam:):swingin:
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    jak zatestuje będą 2 grube krechy:rolling:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    pewnie pewnie ,nie przeliczcie sie czasami bo bedziecie musialy prezenty sla niemowlaka wysylac haha ..
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    to ja już kupię:):bigsmile:
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    kochana ja nawet osobiscie ci przywioze!!! kupe prezentow!!!!!!!:wink::wink::wink:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    wezcie nie prorokujcie mi tutaj !! Wrozenie ze sluzu jest niewiarygodne hsha

ale powiem wam ,ze suty to bym odciela jakbym mogla hehe.:devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    A kobiety maja szósty zmysł... więc jak i Sucharek i Poziomka mają takie przeczucia, to nie w kij dmuchał. No Alimama, będziemy bacznie czekać na te dwie krechy. Poproszę zdjęcie pozytywnego testu:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    właśnie śluz jest wiarygodny Kochana,jest biały,gęsty i masz wrażenie że dostałaś @,ale to nadal ten śluz bo jest go tak dużo
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Jeżeli Cie sutki bolą, to jak nic w ciąży jesteś. Dużo czytałam na różnych forach o wczesnych obskawach ciąży i jak już którąś bolały sutki, to była w CIĄŻY!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    alimama- kup sobie jakis krem...wiem, ze sa takie specjalne kremy i zele do pielegnacji sutkow ( o matko jak to brzmi hahaha) moze ci pomoga skoro tak masz wrazliwe i bolace.
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    takie szczypiace,palace i klujace. ale cycki flaki ,nie stercza mi haha

:sleepout:
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    hahahaha sily nie maja zeby sterczec haha!:devil:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Do sterczenia, to chyba mąż z masażem potrzebny:twosome:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    rece ktore lecza!!:wink: zalagodzi twoj bol:bigsmile::bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    tajski masaz chu**m po ryju. preferuje.
    dobra chcemy swintuchowac to pod wykres bo nam pojada Nowu za offa
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Alimama mnie tez bola :D

Treść doklejona: 28.09.12 17:19
    a odrzuca Cie od cebuli :P
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    niee ja uwielbiam cebule:wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 28.09.12 17:37</span>
    a cycki cie nie bolą?
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    pobolewaja co jakis czas ale suty to mam tak wrazliwe ze moj to dzisiaj prawie po lapach dostal :)
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    JA mam takie wrażenie jakby mi płonęły,choć pewnie to zupełnie zwyczajne w drugiej fazie cyklu .Cycki mnie bolą w obrębie sutków i prawa pierś w jednym tylko miejscu nieopodal pachy,ale jak dotykam jedynie i ból jakbym się uderzyła w to miejsce.:cry:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Ali jest w ciazy ;)
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    chyba jedzeniowej hahahahaha nie mów tak :P
    bo Ci zabraniam :fingersear::fingersear::fingersear::fingersear::fingersear:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    nie mozesz mi zabronic :)
    UWAGA UWAGA
    ALIMAMA jest w CIAZY :P
    •  
      CommentAuthortejsha
    • CommentTimeSep 28th 2012 zmieniony
     permalink
    alimama chętnie bym kupiła tak, tak! :wink:

pochwal się tymi wymarzonymi 2 krechami :cool:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    i Kacha tez :D :D :D
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    a jak nie będę to się niepotrzebnie rozczarujecie :P

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 28.09.12 18:28</span>
    a nie będę ,bo niee i już ! Ważne że Ty jesteś
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    No włąsnie czytam to wszystko co pisałyście jak mnie nie było:) żałuje że musiałąm wyjść:) tak tu wesoło sie zrobiło. ja jutro testuje, ciekawe.
    a Tobie Alimama życzę powodzenia:) i trzymam mocno kciuki... wkońcu każdej z nas się uda:)
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Kacha zatestujteraz juz jeden dzien Cie nie zbawi :) czekamy niecierpliwieeeee pliiiiiiiiiiis :)
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    nie:) chce do jutra zaczekać:) jutro rano wam napisze ok?
    A wracając do waszych wypowiedzi... to ja mam teraz tylko was!! niestety mężo mi wyjechał może w poniedziałek wróci. ale znów wyjedzie:( i to daleko daleko... do Moskwy na miesiąc... więc jak teraz sie nie uda to będziecie wy się męczyć z moimi smutkami;) :rolling:
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    no dawaj dzisiaj nic juz nie zmieni sie :) a ja i tak Ci mowie ze beda II krechyyyy :)
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    :smile: co ty taka pewna jesteś? nie bolą mnie aż tak sutki, w sumie raczej nie mam żadnych objawów. Pije starsznie dużo i sisiusiam ale to wynik tego że dużo pije. i spię dużo w dzien to tylko bym spała...a i śluz no własnie zawsze przed okresem miałam sucho a teraz tak jakby woda... boje się zrobić dziś. boje się rozczarowania... chce poczekać do jutra
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    ale co to zmieni??? a czemu taka pewna jestem?? bo to co piszesz mowi samo za siebie... a jutro rano nie bedzie nas razem a dzisiaj bedziemy wszystkieee
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    kami Nam tu prorokuje. ,a mi sie wydaje ,ze moze w tym cyklu co innego mnie dopadlo.Nie mam bolu brzucha ,nic mi sie nie rozciaga :P Z reszta tydzien jeszcze i sie zobaczy.Kami a co na to mlody ?Cieszy sie ,ze bedzie mial rodzenstwo?
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    tylko że teraz akurat mi się nie chce... no wiesz siku:shamed: a nie długo znów muszę wyjść i będę późno wieczorem:wink: jutro napisze ... nie namówisz mnie dzis:bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    jestes okropna :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    kacha bardzo mocno trzymam kciuki za 2 grube, piękne kreski .... pochwal się nam od razu koniecznie :) będziemy cieszyły się z Tobą :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
    • CommentTimeSep 28th 2012 zmieniony
     permalink
    Dobrze że nam prorokuje:) to dobry znak że akurat ona to robi... napewno wie co pisze. wie jak się czuje wie że jest w ciązy i wie jak my się czujemy:) dzięki niej pojawia mi się uśmiech na buzi:) bo po pierwszym teście było mi smutno. Dzięki kami:) kochana jesteś:)

Treść doklejona: 28.09.12 18:59
    Jasne o wyniku to własnie wy pierwsze będziecie wiedzieć czy to pozytywnym czy negatywnym.. nie mam się z kim dzielić tym.. nawet męzowi nie będę mogła powiedziec jak by był pozytywny... bo co smsa mu napisac że będzie tatą? troche nie bardzo. jak będzie pozytyw to poczekam jak wróci

Treść doklejona: 28.09.12 19:00
    tejsha dzięki wielkie:) ja za Ciebie również trzymam:peace:
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    ja swojemu powiedzialam ze jestem w ciazy jak malowal sufit :D biedactwo myslalam ze sie polamie :D
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    :rolling::rolling::clap::clap: ja cię:):) dobra jesteś:) ja własnie nie chce smsem tez z tego względu żeby zobaczyc jego reakcję pierwszą nie przemyślaną:)
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    zrobilas w koncu ten test??
    :devil:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    No,ale emocje!!!!!Ile nam się ciąż szykuje!!!! Kami pierwsza a nie wiadomo kto jeszcze.. (nie będę pisała, bo alimama zabroniła:wink:) Kacha, jutro dawaj koniecznie znać. Będę Cię od rana wypatrywać.
    -- ,
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    kacha teraz ma zrobic bo ja nie moge sie doczekac :)
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    pewnie dzasti tez ;P
    poziomka ,kami z trojaczkami.Ide sie zdzemnac. w sensie juz leze ,ale opuszczam telefon ,bo niedlugo mi sie palce z klawiatura zrosna :)
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    ja Ci dam trojaczki!!! :P Poziomka jest w ciazy???? i ja nic nie wiem!!!!:shocked::shocked::shocked::shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    Prosze mnie tutaj jie obgadywac! :) ja w ciazy nie moge byc bo jestem przed owulacja....a wiec zostalo nam :hugging::crush:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Widać tu wróżą z fusów:) Wszystkie jesteśmy i już. A co z tego, że Ty Poziomka przed owu, Ty też już zaocznie jesteś w ciąży:bigsmile: Kami trojaczki to już wiemy.

A ja mialam w tym cyklu dwa pęcherzyki, więc i czworaczki mogą być (jak się dwa podzielą po dwa). A co tam!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    Ja mialam w poprzednim az 3 hahaha...a jest tu jedna dziewczyna na 28 dni ktora przez clo zaszla w ciaze i juz niedlugo rodzi czworaczki.....kami cwana bo jest w ciazy i kazdemu tak mowi:):):):):)
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    A, o basikb słyszałam. Ostatnio jak była ta akcja w TV z tą babką co cztery dziewuchy urodziła, to się dziewczyny na wątki z CLO rozpisały. Ja z chęcią bym bliźniaki miała.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    No to ta:)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.