A kobiety maja szósty zmysł... więc jak i Sucharek i Poziomka mają takie przeczucia, to nie w kij dmuchał. No Alimama, będziemy bacznie czekać na te dwie krechy. Poproszę zdjęcie pozytywnego testu
Jeżeli Cie sutki bolą, to jak nic w ciąży jesteś. Dużo czytałam na różnych forach o wczesnych obskawach ciąży i jak już którąś bolały sutki, to była w CIĄŻY!!!
alimama- kup sobie jakis krem...wiem, ze sa takie specjalne kremy i zele do pielegnacji sutkow ( o matko jak to brzmi hahaha) moze ci pomoga skoro tak masz wrazliwe i bolace.
JA mam takie wrażenie jakby mi płonęły,choć pewnie to zupełnie zwyczajne w drugiej fazie cyklu .Cycki mnie bolą w obrębie sutków i prawa pierś w jednym tylko miejscu nieopodal pachy,ale jak dotykam jedynie i ból jakbym się uderzyła w to miejsce.
No włąsnie czytam to wszystko co pisałyście jak mnie nie było:) żałuje że musiałąm wyjść:) tak tu wesoło sie zrobiło. ja jutro testuje, ciekawe. a Tobie Alimama życzę powodzenia:) i trzymam mocno kciuki... wkońcu każdej z nas się uda:)
nie:) chce do jutra zaczekać:) jutro rano wam napisze ok? A wracając do waszych wypowiedzi... to ja mam teraz tylko was!! niestety mężo mi wyjechał może w poniedziałek wróci. ale znów wyjedzie:( i to daleko daleko... do Moskwy na miesiąc... więc jak teraz sie nie uda to będziecie wy się męczyć z moimi smutkami;)
co ty taka pewna jesteś? nie bolą mnie aż tak sutki, w sumie raczej nie mam żadnych objawów. Pije starsznie dużo i sisiusiam ale to wynik tego że dużo pije. i spię dużo w dzien to tylko bym spała...a i śluz no własnie zawsze przed okresem miałam sucho a teraz tak jakby woda... boje się zrobić dziś. boje się rozczarowania... chce poczekać do jutra
ale co to zmieni??? a czemu taka pewna jestem?? bo to co piszesz mowi samo za siebie... a jutro rano nie bedzie nas razem a dzisiaj bedziemy wszystkieee
kami Nam tu prorokuje. ,a mi sie wydaje ,ze moze w tym cyklu co innego mnie dopadlo.Nie mam bolu brzucha ,nic mi sie nie rozciaga :P Z reszta tydzien jeszcze i sie zobaczy.Kami a co na to mlody ?Cieszy sie ,ze bedzie mial rodzenstwo?
Dobrze że nam prorokuje:) to dobry znak że akurat ona to robi... napewno wie co pisze. wie jak się czuje wie że jest w ciązy i wie jak my się czujemy:) dzięki niej pojawia mi się uśmiech na buzi:) bo po pierwszym teście było mi smutno. Dzięki kami:) kochana jesteś:)
Treść doklejona: 28.09.12 18:59 Jasne o wyniku to własnie wy pierwsze będziecie wiedzieć czy to pozytywnym czy negatywnym.. nie mam się z kim dzielić tym.. nawet męzowi nie będę mogła powiedziec jak by był pozytywny... bo co smsa mu napisac że będzie tatą? troche nie bardzo. jak będzie pozytyw to poczekam jak wróci
Treść doklejona: 28.09.12 19:00 tejsha dzięki wielkie:) ja za Ciebie również trzymam
No,ale emocje!!!!!Ile nam się ciąż szykuje!!!! Kami pierwsza a nie wiadomo kto jeszcze.. (nie będę pisała, bo alimama zabroniła) Kacha, jutro dawaj koniecznie znać. Będę Cię od rana wypatrywać.
pewnie dzasti tez ;P poziomka ,kami z trojaczkami.Ide sie zdzemnac. w sensie juz leze ,ale opuszczam telefon ,bo niedlugo mi sie palce z klawiatura zrosna :)
Widać tu wróżą z fusów:) Wszystkie jesteśmy i już. A co z tego, że Ty Poziomka przed owu, Ty też już zaocznie jesteś w ciąży Kami trojaczki to już wiemy.
A ja mialam w tym cyklu dwa pęcherzyki, więc i czworaczki mogą być (jak się dwa podzielą po dwa). A co tam!!!
Ja mialam w poprzednim az 3 hahaha...a jest tu jedna dziewczyna na 28 dni ktora przez clo zaszla w ciaze i juz niedlugo rodzi czworaczki.....kami cwana bo jest w ciazy i kazdemu tak mowi:):):):):)
A, o basikb słyszałam. Ostatnio jak była ta akcja w TV z tą babką co cztery dziewuchy urodziła, to się dziewczyny na wątki z CLO rozpisały. Ja z chęcią bym bliźniaki miała.