Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthortejsha
    • CommentTimeSep 29th 2012
     permalink
    no to fajny ten twój mąż :winkkiss: hehe :) poczytam, poczytam w razie czego będę pytać i prosić o poradę
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    Dziewczyny. dziwna sytuacja.... strasznie źle sie poczułam. było mi słabo nie dobrze uderzenia gorąca. położyłam się przysnełam zrobiło mi się dobrze. ale postanowiłąm zmierzyc temperature. 37,6...
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    kacha ale skok :wink: czyli szansa jest ... ?
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    kurde ja już sama nie wiem.. zgłupiałam na maksa. już nic nie wiem nic nie rozumie.
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    w ciąży jesteś jak nic ... zatestuj jeszcze :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    nie mam testu i nie mam siły isc do apteki słabo mi
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    heheh :) moj gin zapytal mnie o test i zapytal kiedy go zrobilam powiedzialam mu ze po poludniu a on na to ze czesto jest tak ze rano wychodzi negatyw a po poludniu sie wszystko zmienia i juz jest pozytyw. Co do HCG powiedzial ze nie bedzie sprawdzal bo test powiedzial co mial powiedziec i sluzowka mowi sama za siebie ale po prostu za wczesnie zeby zobczyc pecherzyk
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    śluzówka? czyli że co? jaką masz?
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    "gruba sluzowka swiadczaca o ciazy wewnatrzmacicznej" tak to okreslil moj gin
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    eeeeeeeeee:) nic nie rozumiem :confused: nie ważne.
    wiecie ja już nie chce testu poczekam do poniedziałku i pójdę na krew. :bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    czego nie rozumiesz?? gruba sluzowka swiadczy o tym ze zarodek umiescil sie w macicy ale w 5 tc jest wielkosci ziarnka maku wiec nie widac go jeszcze. Kiedy dochodzi do ciazy pozamacicznej sluzowka jest normalnych rozmiarow. Rozumiesz??:smile:
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    :) oki oki już rozumiem:bigsmile: poprostu jeszcze dużo sie uczę nie wszystko jest dla mnie jasne:wink:
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Kacha po południu zawsze będziesz miała wysoką temperaturę,miarodajna jest tylko rano zaraz po przebudzeniu i o tej samej porze,po południowe mierzenie nic Ci nie powie.Poczekaj jeszcze a jak nie to tylko lekarz,lub zrób test za kilka dni chyba że wolisz bete to ok
    • CommentAuthorRococo
     permalink
    smieszni ci wasi mezowie he he usmialam sie :)
    misje do spelnienia maja , ale wiecie co cos w tym jest bo moj na poczatku olewal ale jak po kilku miesiacach nic nie wychodzilo to sam wszedl na internet i poczytal...wyczytal na glownej stronie nhs ( to nasz slozba zdrowia ) ze najlepszy efekt osiagnie sie co dwa-3 dni wspolzyjac przez caly miesiac i teraz mnie meczy co 3 dni z zegarkiem w reku hehe...ale ja tydzien przed @ to z kijem nie podchodz...wszytko mnie boli...:angry: ale zauwazylam ze czasem tak sie spina ze z przejecia skonczyc nie moze ( mowi ze czuje taka presje ze go to blokuje ) biedacy, nie tylko my przezywamy :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    wiesz co wolę. bo te testy mnie tylko stresują. a badanie z krwi chyba jest 100% wiec albo jestem albo nie jestem:wink:
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    szkoda że nie masz wszystkiego naniesionego na wykresie,było by łatwiej interpretować
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    no właśnie chciałam zrobić wykres ale nie mogę:sad: muszę coś wykupić? nie wiem a może nie potrafię
    •  
      CommentAuthorem87
     permalink
    Ci mężczyźni... mój póki co całkiem wyluzowany jest. I ciągle mi powtarza, że i ja mam wyluzować.
    kacha84 jeśli chcesz czekać do poniedziałku to chyba faktycznie beta będzie lepszym rozwiązaniem, przynajmniej na 100% dowiesz się co i jak.
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
    • CommentTimeSep 29th 2012 zmieniony
     permalink
    tak,jak nie masz aktywnego konta to chyba płacisz 23zł,ja mam zablokowane i przyznam że szkoda mi kasy,ale kiedyś muszę:bigsmile:
    powiem szczerze że był monitoring i mam owulkę a śluzu zero,dlaczego? ma to wpływ że mam brak szyjki?
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Mój już zapowiedział ,że jak będę kiedyś w ciąży ,to żebym się go nie spodziewała w domu .Bierze wolne z chłopakami i idzie w tango :)
    Zabronił mi wściekać się jak się schleje :P
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    hahahhahahahahaha, mój już ma od lat przygotowaną 5 l czy 3l butle jakiegoś alkoholu i powiedział że jak będę w ciąży to będzie po całym mieście chodził i ze wszystkimi pił i się chwalił... jakie to słodkie no nie? nie tylko my wyczekujemy ale oni tez:rolling:

Treść doklejona: 29.09.12 20:50
    sucharek sorki że się nie odniosłam to tego śluzu ale kurde nie wiem co ci napisać nie znam sie:(
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    nie wiem,ale mam jakieś przeczucia że nie uda mi się naturalnie zajść w ciążę ze względu na moją szyjkę:cry::cry::cry::cry:
    załamię się:(
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    Uda się kochana!!:bigsmile: Wszystkie będziemy się cieszyć!
    Wierz w to i nie trać nadziei. wiara czyni cuda:) :wink:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    no kiedyś musi :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    tak wiem,ale szyjka ma duże znaczenie,jeszcze zobaczymy co wyjdzie po cytologi,czy nie mam przerzutów,
    dwie córeczki chciałam i miałam,nie miałam problemu z zajściem,na dobrą mete w listopadzie bedzie 2 lata jak się staramy,przedem nie mogłam zajść bo byłam chora a nie wiedziałam a teraz,po operacji to już całkiem nie wiem,chyba załapałam doła:cry: jakoś to do mnie doszło własnie
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    weź ,bo mnie też to czeka.Proszę się ogarnąć ,przestać mnie straszyć w tej chwili !! :fierce:
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    a co lekarz mówi? gdyby wiedział że nie ma nadziei to by ci jej nie dawał... trzymaj się będzie dobrze zobaczysz
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Ja cię Kochana nie straszę,ja już to przeszłam i mam świadomość że może nic z tego nie będzie
    A Ty kochana może już faktycznie jesteś w ciąży,wiec później będzie cię czekać to co mnie,pociesza mnie fakt jak patrzę na swoje dwa Aniołki i dziękuję Bogu że je mam:heartbounce:

Treść doklejona: 29.09.12 21:14
    lekarz był obiektywny,jak nie wyjdzie to nie wyjdzie bo nie ma pani szyjki może być ciężko choć cuda się zdarzają,a co ma być to będzie

Treść doklejona: 29.09.12 21:16
    Uciekam Kochane,miłej nocki i owocnych starań
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    Dobranoc miłych snów ci życzę:) bądz dobrej myśli

Treść doklejona: 29.09.12 21:24
    Ja też idę spać... wszystkim życzę miłych snów:wink:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    sucharku głowa do góry.Lekarz powiedział ,że mogę mieć trudności ,ale nie jest to nie wykonalne.Plemniki wiedzą gdzie mają trafić :)
    Gorzej może być z utrzymaniem ciązy,ale usłyszałam też ,że wtedy po prostu szybciej urodzę i będzie git :)

Także nie martw się już :grouphug::grouphug:

kolorowych snów
    --
    • CommentAuthorRococo
     permalink
    ale wam dobrze ja do roboty wlasnie - calal noc ble:neutral:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    a gdzie robisz i co robisz jeśli to nie tajemnica ? Kurdę ja też na nocki się nachodziłam zmiany po tydzień miałam ,ale lubiłam ,bo była cisza i spokój .Tylka kilka dziewczyn i kierownik ,a w dzień mnóstwo ludzi kociąłi hałas
    --
  1.  permalink
    Czesc dziewczyny, dawno nie pisalam, chcialam odpoczac od forum i myslenia bez przerwy o ciazy. Ale same wiecie ze tak sie dlugo nie da :) Jestem obecnie w 24 dc i znow zaczynam sobie robic nadzieje ze moze w koncu sie udalo... W poniedzialek mam wizyte w swoim gp, ciekawe czy moja " wspaniala" pani doktor zleci nam jakies badania czy powie ze mamy jeszcze poczekac. Staramy sie 11 miesiecy ale czytalam na innym forum zeby mowic ze 2 lata, podobno wtedy wieksze prawdopodobienstwo ze wysle mnie od razu na badania
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    witaj ;) A My sie zastanawialysmy gdzie Cie wcielo.Chyba z miesiac sie nie odzywalas :P
    --
  2.  permalink
    Potrzebowalam przerwy ale juz jestem i trzymam za was wszystkie kciuki :)
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    no truskaweczko nareszcieeeee juz myslalysmy ze nas calkowicie olalas i znalazlas sobie nowe forum :P
  3.  permalink
    Kami gratuluje, widzialam Twoje piekne dwie kreski :) ale musisz sie cieszyc, zazdroszcze... A co do forum, nie ma lepszego niz 28dni :tongue:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    tylko nie znikaj.Mysmy sie na Naszym watku zastanawialy ,co sie dzieje .
    Mize w tym cyklu Ci sie uda:wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Dzieki truskaweczko ale wciaz sie nie ciesze bo nie widzialam jeszcze pecherzyka wiec nie wierze jeszcze w cudo :)
  4.  permalink
    A ja nie moglam nawet na ten watek wejsc ani napisac do zadnej z was:shocked:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    why ???Nie wiedzialam nawet
    Teraz miabys do nadrobienia z tysiac postow :fingersear:
    Kami przy pozniejszej owu to pecherzyk widac powyzej czwartego tygodnia
    --
  5.  permalink
    Kami test i lekarz potwierdzil wiec teraz juz tylko czekac az brzuszek zacznie rosnac :)
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    no to wychodzi lipa??? Bo wg kalendarza wychodzil mi 5 tydzien i nic nie widac bylo
  6.  permalink
    Pewnie dlatego ze mam nie oplacone konto. Nie wiem jak to zrobic z angielskiej karty, duzo roboty z tym a mnie cos takiego od razu zniecheca :shamed:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    powyzej to nie wiem ile dokladnie :P
    a wiesz kiedy owu mialas ?bo ja mowie o ok 18 dc .
    Jak nie masz okresu,test na plus to chyba ciaza co ? Moj gin mi dal w trzecim miesiacu ciazy tabletki na wywolanie okresu bo wg niego w ciazy nie bylam :)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 29.09.12 23:11</span>
    ja pay palem place tez z ang prawie za wszystko :)
    --
  7.  permalink
    Nie mam pay pala, moj mozg nie obejmuje jak to dziala:cool: ale poczytam co i jak
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    no niby zakonczyl wizyte slowami dobra nasza nasi gora :D
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    kami wpierw sie zamartwialas nie ciaza ,a teraz ciaza :) Bedzie dobrze !!
    A Ty ogarnij PP .Musisz ang karte powiazac z konten PP i bedzie Ci. schodzic kaska bezposrednio z banku.Szybko ,bezpiecznie i wygodnie :)
    Spadam spac ,bo oczy szczypia ze zmeczenia.Dobranoc :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    moze ja mam po prostu zryty beret?? nieee ja sie po prostu boje rozczarowac nuuuuuuuuuuu
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    uuu uuuu uuuu przestac wymyslac juz hehe Pewnie horminy Cie opanowaly :-P
    Narka
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.