Dziewczyny. dziwna sytuacja.... strasznie źle sie poczułam. było mi słabo nie dobrze uderzenia gorąca. położyłam się przysnełam zrobiło mi się dobrze. ale postanowiłąm zmierzyc temperature. 37,6...
heheh :) moj gin zapytal mnie o test i zapytal kiedy go zrobilam powiedzialam mu ze po poludniu a on na to ze czesto jest tak ze rano wychodzi negatyw a po poludniu sie wszystko zmienia i juz jest pozytyw. Co do HCG powiedzial ze nie bedzie sprawdzal bo test powiedzial co mial powiedziec i sluzowka mowi sama za siebie ale po prostu za wczesnie zeby zobczyc pecherzyk
czego nie rozumiesz?? gruba sluzowka swiadczy o tym ze zarodek umiescil sie w macicy ale w 5 tc jest wielkosci ziarnka maku wiec nie widac go jeszcze. Kiedy dochodzi do ciazy pozamacicznej sluzowka jest normalnych rozmiarow. Rozumiesz??
Kacha po południu zawsze będziesz miała wysoką temperaturę,miarodajna jest tylko rano zaraz po przebudzeniu i o tej samej porze,po południowe mierzenie nic Ci nie powie.Poczekaj jeszcze a jak nie to tylko lekarz,lub zrób test za kilka dni chyba że wolisz bete to ok
smieszni ci wasi mezowie he he usmialam sie :) misje do spelnienia maja , ale wiecie co cos w tym jest bo moj na poczatku olewal ale jak po kilku miesiacach nic nie wychodzilo to sam wszedl na internet i poczytal...wyczytal na glownej stronie nhs ( to nasz slozba zdrowia ) ze najlepszy efekt osiagnie sie co dwa-3 dni wspolzyjac przez caly miesiac i teraz mnie meczy co 3 dni z zegarkiem w reku hehe...ale ja tydzien przed @ to z kijem nie podchodz...wszytko mnie boli... ale zauwazylam ze czasem tak sie spina ze z przejecia skonczyc nie moze ( mowi ze czuje taka presje ze go to blokuje ) biedacy, nie tylko my przezywamy
Ci mężczyźni... mój póki co całkiem wyluzowany jest. I ciągle mi powtarza, że i ja mam wyluzować. kacha84 jeśli chcesz czekać do poniedziałku to chyba faktycznie beta będzie lepszym rozwiązaniem, przynajmniej na 100% dowiesz się co i jak.
tak,jak nie masz aktywnego konta to chyba płacisz 23zł,ja mam zablokowane i przyznam że szkoda mi kasy,ale kiedyś muszę powiem szczerze że był monitoring i mam owulkę a śluzu zero,dlaczego? ma to wpływ że mam brak szyjki?
Mój już zapowiedział ,że jak będę kiedyś w ciąży ,to żebym się go nie spodziewała w domu .Bierze wolne z chłopakami i idzie w tango :) Zabronił mi wściekać się jak się schleje :P
hahahhahahahahaha, mój już ma od lat przygotowaną 5 l czy 3l butle jakiegoś alkoholu i powiedział że jak będę w ciąży to będzie po całym mieście chodził i ze wszystkimi pił i się chwalił... jakie to słodkie no nie? nie tylko my wyczekujemy ale oni tez
Treść doklejona: 29.09.12 20:50 sucharek sorki że się nie odniosłam to tego śluzu ale kurde nie wiem co ci napisać nie znam sie:(
tak wiem,ale szyjka ma duże znaczenie,jeszcze zobaczymy co wyjdzie po cytologi,czy nie mam przerzutów, dwie córeczki chciałam i miałam,nie miałam problemu z zajściem,na dobrą mete w listopadzie bedzie 2 lata jak się staramy,przedem nie mogłam zajść bo byłam chora a nie wiedziałam a teraz,po operacji to już całkiem nie wiem,chyba załapałam doła jakoś to do mnie doszło własnie
Ja cię Kochana nie straszę,ja już to przeszłam i mam świadomość że może nic z tego nie będzie A Ty kochana może już faktycznie jesteś w ciąży,wiec później będzie cię czekać to co mnie,pociesza mnie fakt jak patrzę na swoje dwa Aniołki i dziękuję Bogu że je mam
Treść doklejona: 29.09.12 21:14 lekarz był obiektywny,jak nie wyjdzie to nie wyjdzie bo nie ma pani szyjki może być ciężko choć cuda się zdarzają,a co ma być to będzie
Treść doklejona: 29.09.12 21:16 Uciekam Kochane,miłej nocki i owocnych starań
sucharku głowa do góry.Lekarz powiedział ,że mogę mieć trudności ,ale nie jest to nie wykonalne.Plemniki wiedzą gdzie mają trafić :) Gorzej może być z utrzymaniem ciązy,ale usłyszałam też ,że wtedy po prostu szybciej urodzę i będzie git :)
a gdzie robisz i co robisz jeśli to nie tajemnica ? Kurdę ja też na nocki się nachodziłam zmiany po tydzień miałam ,ale lubiłam ,bo była cisza i spokój .Tylka kilka dziewczyn i kierownik ,a w dzień mnóstwo ludzi kociąłi hałas
Czesc dziewczyny, dawno nie pisalam, chcialam odpoczac od forum i myslenia bez przerwy o ciazy. Ale same wiecie ze tak sie dlugo nie da :) Jestem obecnie w 24 dc i znow zaczynam sobie robic nadzieje ze moze w koncu sie udalo... W poniedzialek mam wizyte w swoim gp, ciekawe czy moja " wspaniala" pani doktor zleci nam jakies badania czy powie ze mamy jeszcze poczekac. Staramy sie 11 miesiecy ale czytalam na innym forum zeby mowic ze 2 lata, podobno wtedy wieksze prawdopodobienstwo ze wysle mnie od razu na badania
powyzej to nie wiem ile dokladnie :P a wiesz kiedy owu mialas ?bo ja mowie o ok 18 dc . Jak nie masz okresu,test na plus to chyba ciaza co ? Moj gin mi dal w trzecim miesiacu ciazy tabletki na wywolanie okresu bo wg niego w ciazy nie bylam :)
<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 29.09.12 23:11</span> ja pay palem place tez z ang prawie za wszystko :)
kami wpierw sie zamartwialas nie ciaza ,a teraz ciaza :) Bedzie dobrze !! A Ty ogarnij PP .Musisz ang karte powiazac z konten PP i bedzie Ci. schodzic kaska bezposrednio z banku.Szybko ,bezpiecznie i wygodnie :) Spadam spac ,bo oczy szczypia ze zmeczenia.Dobranoc