Asiu to powinno być gdzieś w wątku o porze mierzenia tempki, ja np robię tak że wpisuję tempkę normalnie jak jest a zaznaczam że zakłócona i w komentarzu piszę że mierzyłam godz. wcześniej lub później, jak tam wypadło
Asiu dzięki za pocieszenie, co do tempki to jeśli wstajesz po normalnej godzinie mierzenia to odejmujesz 1 za każdą spóźnioną godzinę, jak wstajesz wcześniej to dodajesz; ja według tego działam, bo normalnie wstaję o 8 a w dwa dni o 5.45 więc trudno, że bym codziennie mierzyła o tej 5.45 (dzisiaj zresztą spałam aż do 11
Notes, zmarła siostra była w IV stadium, ale, co ciekawe, 2 tygodnie przed śmiercią była na badaniach w Wawie (chyba ponownie PET) i nie wykryto u niej komórek rakowych. Prawdopodobnie zmarła z powodu powikłań leczenia, zawał, skrzep. Cisplatyna nadwerężyła serce.
Witam :) ja mam pytanko do was :) w sumie powinnam to napisac w temacie obserwacje sluzu ale tam chyba juz nikt nie zaglada bo jest na kolejnej stronie :) co do tego sluzu płodnego rozciagliwego to on musi byc cały dzien?? bo ja dzisiaj mialam tylko jakis czas taki sluz baaaaardzo rozciagliwy a teraz juz go nie mam no i byl spadek tempki i wogole ale w sumie zastanawiam sie czy to bylo to bo hmmm dzisiaj jest moj 12 dc i czy przypadkiem to nie jest za wczesnie a cykle mam zazywczaj 31 dniowe
śluz faktycznie zmienia się w ciągu dnia dlatego zgadzam się z bladykotem/bladymkotem (?), że zaznaczamy ten najbardziej płodny; ja jednak nie mam czasu i warunków na kontrolowanie go w ciągu dnia dlatego ograniczam się do wieczora... dzięki temu nie mam tego problemu;
kfiatuszku - na wykresach i innych dziewczyn widziałam, że też miały rozciągliwy śluz w innej fazie cyklu i jest to podobno normalne; przypuszczam, że może być wtedy innego koloru albo kwaśności ale specjalistą od tego nie jestem
witam dziewczyny! Tak jak napisała mona - obserwować należy cały dzień, jak jesteście w toalecie to zajmuje sekundkę, wpisuje się ten najbardziej płodny, jeśli jest różny o różnych porach dnia to zapiszcie to w notatkach i będzie ok!
dziekuje dziewczyny :)) bo ja dzis wlasnie mialam po poludniu ten taki rozciagliwy a teraz to cały czas mam normalny taki jakby nie plodny :P ale jak juz pisałam czekam co przyniosą kolejne dni i temperaturki :)
chyba wszystkie odpoczywają - właściwie ja też powinnam już się położyć z uwagi na maleństwo, ale jeszcze troszkę czytam o ciąży - sposobie odżywiania, higieny, i wogóle postępowania żeby nie zaszkodzić sobie i mojemu dzidziusiowi!
Witajcie.Wrzesien nas rozpiescił piekna pogoda to narzekamy.W pazdzierniku tez napewnoslloneczko nas nie opusci.Dziekuje za przyjecie do wszego grona.Blask gwiazdy dzieki za informacje
OCZEKUJACA POWODZENIA I 3MAM KCIUKI :) od dzis nowa wersja a ja niemam dostepu do swojego konta:( wogole mam dola @ przyszla dwa dni szybciej :( pozdarawiam goraco !?
rosa nikt nie ma dostępu - trwa aktualizaja. @ przylazła, oj niedobrze, a myślałam że już dlugo jej nie zobaczysz. niestety nie mamy na to wpływu - cóż.......
Ufff, nie było mnie kilka dni a tu ponad 500 wiadomości i nowe ciężarówki Wszystkiego najlepszego IWA i Młoda_żonka, aby Wasze maleństwa były zdrowymi bobaskami Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, bo niestety nie dałam rady przeczytać wszystkiego od deski do deski. Witam też wszystkie nowe dziewczyny
U mnie po staremu, praca, dom, praca i tak na okrągło, a na dodatek dziś jestem 'pociągająca' albo jak kto woli 'smarkata' Zrobiłam badanie progesteronu i niestety jest troszkę poniżej normy tzn. norma=[15- 57] a ja mam 13,1
wlasciwie to nie jestem pewna czy mam go zmieniac kolezankapowiedziala mi ze ten lekarz jest do bani bo ona miala taki sam problem jak ja i jak zmienila lekarza to po miesiacu zaszla moze to przypadek sama nie wiem
witam wszystkich :) jeszcze mam drobinkę nadziei, byłam u gina dzisiaj jak monia mi radziła (dziękuję moniu ) nie czuję się zbyt dobrze, kłuje coś z lewej strony i mam ataki mdłości, no i pojawiło się krwawienie. Lekarz jeszcze niestety nic nie stwierdził, mam brać duphaston i nospę, odpoczywać w domciu, poleżeć i idę za tydz. na usg. Mój mówi że będzie dobrze, wszystko jakoś trzeba przeżyć. Buziaczki ślę dla wszystkich co się o mnie martwili, wszystkich staraczek i mamusiek Niestety muszę iść poleżeć.
Będzie dobrze !!! Głowa do góry- nie oglądać się za siebie i do przopdu !!! Ja mam wszystkie objawy zbliżającej się @ - więc już mnie smuci ten fakt -ale dam radę !!!
cześć dziewczyny, już niedługo do Was dołączę z obserwacjami - teraz czekam na @... coś mi się spóżnia już 4dni... Czekam na nią z utęsknieniem, bo muszę się odpowiednio przygotować... bo staranka zaczynam... Agna29 nie martw się - trzeba mieć nadzieję - może małpa nie przyjdzie - objawy przed są podobne (przynajmniej u mnie tak było)
a ja sobie chyba zafunduje seans filmowy :na poprawe humoru !? hmm moze mozecie mi doradzic chce kupic aparat cyfrowy !! ale niewiem jaki jest dobry ?? moze ktoras z was mi doradzi bede wdziennczna pozdrawiam goraco
blasku- leź , odpoczywaj , duży całus dla Ciebie stokrotka- witaj , a moze staranka już nie będą potrzebne , jak @ 4 dni sie spóźnia? rosa - ja niestety nie znam sie na aparatach , może po prostu zapytać w sklepie, powinni doradzić . agna- ja też sie nie mogę doczekać , bo chce poogladać wykresiki dziewczyn , dzisiaj jeszcze nie zdązyłam. nowa - trzymam kciuki za powodzenie w staraniach .
myśmy ostatnio kupili sobie canona a530 i muszę powiedzieć, że spisał się rewelacyjnie - zdjęcia dobrej jakości, łatwy w obsłudze a do tego można sobie nagrać filmiki ....hmmmm.....całkiem apetyczne - polecam!!!! (i filmiki i aparat)