Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Dobranoc , tez ide spac :wink:
    •  
      CommentAuthor_kami_
    • CommentTimeSep 29th 2012
     permalink
    wczoraj moj wojtek o cos zwrocil mi uwage a ja sie tak rozryczalam jakby przynajmniej mi ktos umarl no masakra jakas
    •  
      CommentAuthorkacha84
    • CommentTimeSep 30th 2012 zmieniony
     permalink
    czesc dziewczyny, oczywiscie nie przestalam brac duphastonu wiec musialam wstac o 8. Temperatura zmierzona. 36,9 o jedna kreske w gore. Jutro moze moj Mariusz wroci ale juz tesknie za nim

Treść doklejona: 30.09.12 08:23
    kami to nie zle hormony ci juz szaleja:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAli_
    • CommentTimeSep 30th 2012
     permalink
    u mnie juz poleciala tempka.pieknie w dol.Tego sie moglam spodziewac :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    a u ciebie to przypadkiem w piątek dopiero owulacji nie było?
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    22 byla :)
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    :) aha:) u mnie dziś 34 dc i nadal nic
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    a jak dlugie masz cykle ?
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    bez leków 24 z lekami 28,29
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    mi sie najdluzej spoznial 10 dni.Moze pojdz do gina ?Chyba powinno sie pojsc ,jak nie masz 2 tyg
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    wiesz co dzwoniłam do niej w środe kazała mi czekać do soboty, zrobić test i zobaczyć co będzie dalej, ale w sobotę nie odbierała telefonu więc sama postanowiłam że nie przerwę duphastonu. w poniedziałek zrobię badanie z krwi i zadzwonię do niej i umówię się na badanie.
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Witam się niedzielnie:bigsmile:
    Kacha trzymam kciuki za pozytywną bete
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    no i dobrze idz i sprawdz. :)
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    kach ja też trzymam kciuki ... daj jutro znać
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Kacha, tylko konicznie już betę. Ja to już testów moczu w ogóle nie robię. Kiedyś robiłam już na kilka dni przed terminem @ i tak je znienawidziłam, że myśle, że mi jakiegoś pecha przynoszą, Przesądna nie jestem, ale mam jakieś takie natręctwo, że jak coś się nie tak dzieje, np w pracy to już tego ubrania, które w tym dniu miałam więcej nie założę, bo już to sprawdziłam, że zawsze wtedy znów coś jest nie tak. Tak samo z tymi testami. Tyle razy negatywne były, że boję się, że test mi pecha przynosi. Zryte mam wiem, ale co zrobić...:tongue:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    chciałabym zobaczyć Twoja szafe:)
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Witam i ja niedzielnie :) Kacha ja wciaz mysle ze Ty w ciazy jestes :) dzasti co do Twojej szafy - masz w niej jeszcze jakies ciuchy?? ;p:bigsmile:
  2.  permalink
    Hej dziewczyny. Jak myślicie czy kłucie i lekkie ciągnięcie w dole brzucha może coś oznaczać (trwa to już 4 dni) ? jestem w 25 dc a cykle mam przeważnie 28-30 dniowe. Nigdy wcześniej nie miałam żadnych dolegliwości ze strony brzucha na tyle dni przed @, dopiero kiedy już franca przyjdzie to zaczyna się ból. Do tego bolą mnie piersi i nie mogę się najeść jak zawsze przed @. Wiem że żadna z was tu wróżką nie jest ale was można o wszystko zapytać więc pytam :smile:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    nie wiem co to moze hyc.Ja powinnam doatac za dwa dni ,ale nie mam zadnych boli.Czasem zakluje albo poboli chwile @ i zaraz przechodzi.Moze kami cos poradzi jak jest w blogoslawionym stanie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    heheheh nie wiem :) i wcale nie mamy 100% pewnosci... poki nie zobacze nie uwierze... ja jak sw. Tomasz :P
  3.  permalink
    Oj kami przestan juz, dwie kreski by nie wyszly gdyby sie nie udalo ! :smile:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dokładnie , Strawberry ma rację :cool:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 1st 2012
     permalink
    Dziewczyny, no mam jeszcze coś tam w szafie, tak dużo mega złych dni w pracy nie miałam:) Choć jak każda kobieta rano nie mam, no po prostu nie mam się w co ubrać:bigsmile:

Kacha, czekamy dzis na wynik bety.

Strawberry witaj, chyba nie miałam okazji z Tobą się przywitać. Mężulek przyjechał w końcu w sobotę wieczorem, więc wczorajszy cały dzień już jemu poświęciłam.

Ja jeszcze 4 dni. Już trochę zaczynam myśleć. Dostanę @, nie dostanę? Ależ to ciężkie.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    I ja witam w poniedziałkowy poranek:) mój mężuś będzie dziś wieczorem już się go nie mogę doczekać.

u mnie dziś 35 dc temperatura bez zmian od wczoraj - 36.9
    idę nie długo na krew ale chyba bym się nie nastawiała, wczoraj na wieczór miałam takie minimalne plamienie więc pewnie @ dziś też będzie. Ja to zawsze mam takie "szczęście" że jak potwierdze na 100% że nie jestem w ciąży to lada chwila przychodzi @:devil:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Też tak zawsze u mnie było. Aż mój mąż mówi, żeby nie robiła testu, bo za 2 godziny @ dostanę. I zawsze tak jest.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    no więc właśnie. najchętniej to wogóle bym nie szła na tą bete:( ale już sama się martwie. jak na 100% wykluczę ciąże to będę mogła spokojnie odstawić duphaston a tak się boje....
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Witam :)
    Czytam ten wątek od jakiegoś czasu ... Mam nadzieję ze nie będziecie miały nic przeciwko jeżeli czasami napisze...
    Staram się z mężem od ponad roku jak na razie bez żadnych rezultatów... byłam u gin ale on twierdzi że to jeszcze za wcześnie żeby robić badania .... dziwne to trochę bo wszędzie gdzie czytam to po roku starań zaczyna się robić badania ... od tego cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę ale ten mój wykres jest dość płaski nie wiem co mogę o tym myśleć jeśli możecie spojrzeć i coś napisać bardzo bym była wam wdzięczna ...
    Pozdrawiam i życzę miłego dnia ! :bigsmile:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Cześć aslonko. Moja pierwsza gin tez nie chciała mi zlecić badań, kazała czekać aż minął 2 lata od starań, więc zmieniłam lekarza. Zerknęłam na wykres, no rzeczywiście taka sinusoida, ale ja nie jestem jeszcze tu ekspertem. Choć śluz masz rozciągliwy i przyrzysty 18 dc i wtedy też jest skok tempki i póki co się nie obniżyła. Może właśnie to była owu. A miałaś monitoring cyklu na usg, czy nic w ogóle lekarz z Tobą nie robił?
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    aslonko25 Witamy serdecznie
    masz rację z tymi badaniami,może zmień lekarza?

również witam się w poniedziałek z brzydką pogodą
    wczorajszy wieczór uważam za bardzo owocny,ale tym razem ja nie dałam rady i uciekłam z objęć męża(bo ile można )
    :crazy::crazy::crazy::jumping::jumping:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    kacha czekamy na wieści :)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Sucharek, nie można od mężusia uciekać:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    sucharek , haha :rolling: jesteś teraz w 20dc o ile dobrze pamiętam, tak ??? więc już po owulacji ???
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    w 17 dniu,byłam w trakcie,bo jak miałam usg to nie był pęknięty,w wczoraj tak mnie nawalał prawy jajnik że szok,dziś też o sobie przypomina
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    acha ... więc to pewnie ból owulacyjny miałaś ? oby wszystko fajnie poszło :wink: chodzisz na monitoring?
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    Właśnie wróciłam z krwi. Zrobiłam bete jak radziłyście wyniki dopiero jutro mają być po 16... więc znów oczekiwanie:confused:
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Kacha trzymam mocno kciuki,nie puszczam :bigsmile:
    tak,czasem chodze na monitoring,a wczoraj to był typowy ból owulacyjny
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    To jakoś późno ten wynik. W laboratorium, w którym robię zawsze wyniki rano idę na pobranie krwi a wynik jest już po 13 tego samego dnia. No to rzeczywiście przyciąga się to wysztko. A jak się Kacha czujesz?

Treść doklejona: 01.10.12 10:36
    Sucharek, to jak miałaś ból owulacyjny, to trzeba było od męża nie uciekać tylko najpierw:dinner: a potem:hugging: Szkoda, że tych Twoich serduch nie widać na wykresie. Były w odpowiednim czasie? Bo wiesz, jak chcesz na synka to podobno najlepiej w dniu owulacji albo dzień po. Bo przed to podobno na dziewczynkę:bigsmile: My to "ćwiczymy"
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
    • CommentTimeOct 1st 2012 zmieniony
     permalink
    kochana ja uciekłam bo mój T oszalał,było 4 razy za 5 uciekłam:crazy::crazy::crazy:bo już padałam na pyszczek:rolling:
    włącznie zajęło to ok 2 godzin,miałam prawo paść
    śmiałam się że chyba coś wziął,często trwa to długo bo to długodystansowiec ,ale wczoraj przesadził:shocked::rolling::rolling::rolling:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    aaa to rzeczywiście zmienia postać rzeczy :shocked: sucharek w takim razie musiało się udać :wink:

kacha trzymam kciuki cały czas, ale wstrętne to czekanie :angry:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    tejsha

aaa to rzeczywiście zmienia postać rzeczy :shocked: sucharek w takim razie musiało się udać :

jak by co to mam dość do nastepnej owulki gdyby sie nie udało
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    hehe, domyślam się ... mam nadzieję, że będzie oki. ja jutro mam monitoring... sprawdzimy czy pęcherzyk pękł... i co tam się podziało.. mam nadzieję, że w końcu się czegoś dowiemy
    :confused:

dziewczyny Wy chodzicie do specjalistów w dziedzinie niepołodności, klinik itp...?
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Sucharek, podłączam się do wypowiedzi Tejshy. Zmienia to radykalnie postać rzeczy. 4 razy, to ja bym też nie wytrzymała:crazy: Rzeczywiście do nastepnej owulki można mieć dość. Choć był taki czas, że się nawet przebierałam w łazience, bo jak mnie mąż zobaczył w bieliźnie, to nie ważna było pora dnia ani nic innego. No, ale jakoś mu przeszło.
    Tejsha - no życzę Ci, żeby był juz pęknięty:) J anie chodzę do kliniki leczenia niepłodności, tylko do lekarza, które się tym zajmuje. Poleciła mi go koleżanka, która tez do niego chodziła.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ja jak narazie też nie chodzę do żadnej kliniki,mam dobrego lekarza który mnie prowadzi
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dziękuję, mam nadzieję, że faktycznie pęknięty i jest szansa ... :) dżasti może warto na nowo mu przypomnieć ...:wink: biegnij na zakupy po jakiś sexi komplecik bielizny i pokaż mu się niby przypadkiem .... :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Moj jest chyba psychicznie wykonczony.Juz od tygodnia nic nie bylo :)
    Przyznal sie ,ze bal sie wracac do domu jak mialam plodne :)
    --
    •  
      CommentAuthorkacha84
     permalink
    Hahahah z łózka uciekła:) ale ja się nie śmieje bo dziś to ja będę uciekać jak po tygodniu się dorwie do mnie:)
    Jak się czuje?.... kurde normalnie nic mi nie dolega nie boli cisza cisz i jeszcze raz cisza:surprised: ani piersi ani jajniki ani brzuch nic
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Mnie troche bolal wczoraj ,ale dzisiaj spokij.
    Ciekawa jestem tej bety
    Jakby u Nas tansza byla to moze tez bym chodzila :P
    :devil:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    A ile u Was Alimama ta beta kosztuje?
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Z tego co kojarze to 55 f .
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    O Chrystusie Panie:shocked: No to rzeczywiście. Nie ma jak nasze 23 zł.
    Ja kiedys też robiłam już betę przed dniem @, ale już teraz tak nie szaleję. szczególnie, że po pregnylu test pewnie wyszedłby pozytywnie.
    -- ,
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.