Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Po prostu weszłam, zobaczyłam i zachorowałam. Ale pewnie jak juz przyjdzie co do czego to będę się zagłębiać w tematykę, będę na pewno radzić się Was i wtedy pewnie się okaże, że cos innego, bardziej praktycznego wybiorę. Jakbym miała już teraz szukać, to chyba bym zwoariowała, że wszystko dla dziecka mam, a dziecka brak! Tak jak w chłopaki nie płaczą;"trudno teraz jest o dobrą nienię do dziecka, ale jeszcze trudniej o dobre dziecko"

aj szkoda słów

sama nie wiem czy sie cieszyc czy plakac
) zaczelam dzis diete, wczesniej sie balam zeby wrazie co nie zaszkodzic maluszkowi 

...rozwiodlam sie jakies 6 lat temu i tez sama wychowywalam wlasciwie mojego "malego " - juz niestety nie taki maly i pyskowac ostro zaczyna he he
Ale zrobię jak lubię jeść. Ja też jeszcze w miare dobrą tą wagę mam, ale boczki i brzuch duże. Mam 170 cm i ważę teraz 57 kg. No i muszę zejść do 55 - 54 kg , ale to jest dla mnie trudniejsze niż myślałam. To niby tylko 3 kg, ale to jakaś masakra.

, ale no proszę Cię nigdy bym 20 lat mieć teraz nie chciała. Nawet gdyby ktoś mi dał tamtą skórę naciągniętą na twarzy, brzuchy i wszędzie indziej. A, nigdy. Dopiero teraz zaczynam czuć, że zaczyna się fajny czas.
karmiłam ją 2 lata cyckiem,bo nie chciała nic innego nie mówiąc o smoczku

zaraz w tyłek dostaniesz jak tak będziesz gadać
każda z nas jest piękna,nie ma brzydkich kobiet!!!!!

zbieraj siły na następne staranka ....