Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 3rd 2012
     permalink
    Po prostu tutaj mogą się wypowiadać wszyscy, a pod wykresami tylko przyjaciółki i czasami ktos wpadnie. Ja tu co prawda jestem krótko, ale mi jeszcze się nie zdażyło, żeby ktoś był niemiły.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    Przewroccie sobie kilka stron to zobaczycie:):) dziennie ile osob tutaj pisalo....no ale patrze, ze znowu ruszylo i bardzo dobrze:)
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ja raz miałam zatarg z jedną z przyjaciółek,ale mi to zwisa twierdziła że kłamię na temat operacji,takie laski to mam głęboko gdzieś
    jest mi tu dobrze z Wami bo mnie wspieracie mam z kim pogadać,podzielić się smutkami jak i radosnymi chwilami,to jest dla mnie ważne,a jak ktoś udaje że jest mądrzejszy to tak na prawde jest głupszy,nie nawidzę jak toś się wywyższa trafia mnie wtedy,ok za dużo mocnych słow jak kogoś uraziłam to sorki
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    Moze powiem w skrocie: to jest watek konkretny: dla starajacych sie....jesli temat sie zmieni to jest sie upomnianym i tp.
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Taa kiedys bylo goraco :devil:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Właśnie to zrobiłam i poczytałam sobie:)
    -- ,
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    Ja nie wiem czy tego co pisalysmy do innego watku nie przeniesli
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ale nie natrafiłam na jakiś upomnienie. A szkoda, lubie zadymy:cool:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    na innych wątkach tez pytają albo piszą nie na temat,wiele dziewczyn może pomóc bo np coś tam miały a ty np masz to teraz i pytasz i rozwija się temat
    ja nie poznałam wiele dziewczyn z moją choroba oprócz Alimama
    ,która też się stara o dzidzię
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Zartuję oczywiście. Ale są ludzie i ludziska

Treść doklejona: 03.10.12 20:09
    I mnie sucharku i mnie!!! Ja też z tym walczyłam.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Ole !
    Znacie sposob na bolace piersi ,oprocz masazu malzenskimi dlonmi ??:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    mnie jak bolal zab to wyrwalam :D
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Kiedyś coś słyszałam o mrożonej białej kapuście, ale to chyba na bolące piersi po porodzie. No ale bolące piersi to bolące piersi, czy ma znaczenie po czym?
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
    • CommentTimeOct 3rd 2012 zmieniony
     permalink
    No wiesz co:fingersear:

Dzasti mam tylko kiszona haha
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Przepraszam i Ciebie też Kochana Ty mojA
    Alimama zrób sobie okład pomoże Ci namocz szmatkę,letnią wodą nie zimną bo możesz dostać zapalenia węzłów
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Mnie trochę boleć przestały, zaczął za to trochę brzuch. Ja mężowego masażu dziś nie uradzę, bo mąż w delegacji znów. A sąsiadów zaatrakcyjnych nie mam. Nie nadają się...
    -- ,
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    No więc napisze coś na temat..żeby nie było. Staram się staram i cały czas staram....hihi.

Treść doklejona: 03.10.12 20:19
    A ta kapusta to chyba na zapalenie piersi ;)
    _kami_ z tym zębem to dobre
    :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    To ja podniosę. Ojojojoj jak ja się staram. O dziecko oczywiście!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Sony85 wiesz nawet nie wiem co Ci odpowiedzieć,ale chyba Cie to bawi
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    A co do dziewczyn starających się. To też tak z ciekawości weszłam na wykresy i rzeczywiście dziewczyn w kategorii starających się jest cała masa.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Bawi mnie to czepianie się tematu. Nie chciałam nikogo urazić. Nawiązałam do dyskusji odnośnie tego że sie wcześniej dziewczyny czepiały ze nie na temat. Więc zaczęłam na temat , żeby nie było. ;)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    No, ale tak jak to chyba POziomka napisała, nie każda musi chcieć tu pisać.

Sucharku, Sony chyba chodziło o to, że w tym wątku trzeba pisać,że sie staramy, żeby nie prznieśli wpisów, więc i ja napisał coś strikte odpowiadającego wątkowi.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    W temacie starań to właśnie cyckam tabletkę luteiny w oczekiwaniu na @ i następny cykl żeby się starać wreszcie z monitoringiem.
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    No może i tak,ale wiecie że ja mam dziś napięcie,więc prosze mi wybaczyć:shamed:
    wiecie co pojawił się dziś śluz u mnie,myślicie że to dobry znak,od operacji nie miałam,więc jakaś mała nadzieja we mnie wstąpiła

ale co mamy pisać cały czas staram sie,staram sie staram się,to bez sensu moim zdaniem:devil:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Nie nerwuj się tak kochana, bo znów na zakupy będziesz musiała iść:bigsmile: A czasem ja Ci powiem już to wszystko powoduje, że czasem dobry humor potrafi bardzo pomóc. Ale ja broń boże nie robię sobie z nikogo kto się stara, z wiadomego względu.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Kiedys raz wzielam tabletke ale ja polknelam :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Sony85 patrzyłam na Twój wykres masz bezowulacyjny?
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    A mi nawet zaczęły smakować hehe. Trzeba się przyzwyczaić bo chyba będę musiała sie z nimi zaprzyjaźnić na dłużej.
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Sucharku, ja tam będę pisać co akurat mam do napisania, a jak się to komuś nie spodoba - trudno.
    Co do śluzu, to u mnie po tym zabiegu też sucho. To co zauważyam w tym m-cu to jedynie to, co sobie w środku wypatrzyłam. Ale i tego prawie niec. Jeżeli Ci się pojawił, to ja myślę, że to dobry znak. Ja też niby cośtam wczoraj zauważyłam, ale to był taki jeden dzień. A jaki ten Twój śluz jest?
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ile jeszcze chemii musimy zeżreć żeby było dobrze,kurde uświadomiłam sobie że w listopadzie bedzie 2 lata jak sie staram :shocked::shocked:
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Tak. Ginka mi kazała go przeczekać (brałam antybiotyki na początku). Mam PCOS i owulacje raz na parę miesięcy. Następny zaczynam z Clo i kontrolami co tam sie będzie działo.
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    jest biały i grutkowaty,ale jest go mało bardzo mało

Treść doklejona: 03.10.12 20:35
    Sony85 kurczę wspólczuję,przekichana sprawa,pamiętam że moja koleżanka brała jakieś tabletki na to żeby mieć "jajeczka"
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Sony, to może CLO zadziała, ja tam wierze w ten lek.
    Sucharek, to taki dobry ten śluz. Z tego co się orientuję to on ma być grudkowaty.
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    ciężka sprawa z tymi naszymi starankami... ale powiem wam, że miło jak któraś w końcu pisze, ze jej się udało... to tak na duchu podnosi i daje nadzieję...(przynajmniej ja mam takie odczucia) Długo się tutaj nie udzielam ale uważam tak jak dżasti po to jest to forum żeby wyrażać swoje opinie... a że czasem temat zboczy na chwilę z toru to nic złego , przecież za chwilę i tak znowu piszemy o staraniach ... :)
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Dobrze że jest tu więcej dziewczyn z tym problemem bo możemy sie wspierać i konsultować. Chociaż nie trzeba daleko szukać u mnie na ulicy - sąsiadka po lewej ma problemy z zajściem sąsiadka po prawej też. Oczywiście lepiej rozmawia sie o takich sprawach tu na forum. Nie wyobrażam sobie siedzieć z sąsiadką przy kawie i dyskutować o śluzie itp. hehe ;)
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    tejsha no właśnie o to mi chodziło,chcę się cieszyć z czyjegoś szczęścia jak mi się np nie uda,ja już mam dzieci i jak nie wyjdzie to trudno,ale Was zawszę będę wspierać,czekając na wieści od Kachy mało jajka nie zniosłam
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    dżasti - ja sie boje że to Clo nic nieda. Brałam go już jeden cylk wcześniej i nic nie dał żadnego rosnącego pęcherzyka tylko kupa małych policystycznych. Jedyna nadzieja we mnie to że lekarka przy tych monitoringach dojdzie do czegoś konstruktywnego co mi pomoże.
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Tu w jakiś sposób jestem anonimowa,ale już wiele dziewczyn ma do mnie numer tel,aby np się wygadać albo po prostu popisać,ja wolę mieć więcej przyjaciół niż wrogów,płaczę razem z Wami i razem z Wami się śmieję
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Sucharek ja tez sie wciągnęłam jeśli chodzi o to testowanie Kachy, mino tego ze sie nie udzielałam pisemnie.
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Sony a jakie już badania przeszłaś?
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    no właśnie tak twarzą w twarz na pewno byłoby trudniej gadać o tym wszystkim o czym tutaj sobie gaworzymy.... na klawiaturze jakoś łatwiej wystukać wszystkie żale i niepowodzenia i cieszyć się szczęściem innych tak jak było z kami... nie udawało się aż tu w końcu proszę piękne 2 kreski na teście.... Jej się udało więc dlaczego nam miało by się nie udać? po prostu musimy jeszcze troszkę poczekać ....ja wychodzę z takiego założenia...
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    I takie moje pytanie jak nie uda mi się zajść,bo nie mam szyjki to co mnie czeka in vitro?strasznie mnie to nurtuje
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Chyab w Kachę się każdy wciągnął, to trochę tak jakby się w tym testowaniu uczestniczyło i jakby to był osobisty sukces ciąża i osobisty smutek z jej braku.
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Sony monitoring to fajna sprawa a jak się za to zabierze i konkretny lekarz,,, to w końcu będzie wiadomo o co chodzi tym twoim jajnikom ;):wink:
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Robiłam hormonalne w styczniu i w tym cyklu powtórzyłam. Mój tez robił badanie nasienia. Właśnie z badań wyszło że mam PCOS ;(
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    sucharek a inseminacja???
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Sucharek - chyba brak szyjki nie przeszkadza w zajściu, tylko w ewentualnym donoszeniu. A co do invitro to mi lekarz powiedział, że jeżeli 6 cykli z CLO nie dadzą rezultatu, to wtedy inseminacja - kilka razy i jak nie wyjdzie to wtedy invitro.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Ujawnie się jak wyglądam a co i pokaże Wam moje Skarby u mnie
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    sony, tak na 100% masz te policystyczne jajniki zdiagnozowane??? mnie kiedyś lekarz też tym nastraszył ale okazało się że jednak nie mam ...

Treść doklejona: 03.10.12 20:56
    no właśnie in vitro to już chyba ostateczność??? najpierw inseminację proponują....
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    No właśnie mam nadzieje że trafiłam na dobrego. Zaproponowała mi to już na 1 wizycie więc może coś z tego będzie. Jestem pozytywnie nastawiona. Pod warunkiem że znowu nie dostane zapalenia gardła i nie będę musiała brać antybiotyku bo będzie kolejny cykl na straty ;(
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.