A co do sąsiadek zachodzących, czy niezachodzących w ciążę. U mnie jak grzyby po deszczu. Mam chyba z 5 w ciąży i już nie wiem ile z dopiero co urodzonymi. Jak tylko mój mąż zauważał, że jakaś sąsiadka jest w ciąży, to tak starał mi się to łagodnie mi przekazać, żebym się nie denerwowała i nie smuciła.
tejsha... na 100%. USG to potwierdziło. Mam łańcuszek pęcherzyków na każdym jajniku i jeszcze kilka innych objawów typowych dla PCOS.
Herbatki z malinami to ja litrami pije. Staram sie jak mogę żeby mnie żadne przeziębienie nie złapało ale tu jak na złość. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale zawsze jestem chora przed okresem albo w czasie.
uhh, wstrętne cholerstwo to PCOS.. kiedy mi lekarz przekazał taką diagnozę, dużo się naczytałam... i pocieszające jest to, że odpowiednie leczenie i dziewczyny zachodzą w ciąże szybciutko... ale to już pewnie wiesz.... :)
Treść doklejona: 03.10.12 21:02 a to powoli rosną pannice i jakie ładne imiona wybrałaś
Treść doklejona: 03.10.12 21:04 sony w takim razie tul się do męża z herbatką w ręce, teraz jesienne wieczory sprzyjają :)
Panny mi rosną,czas na synka tak mocno go pragnę,jak jestem w sklepie i widzę te ciuszki to mam ochote się rozpłakać,czytam tu przyszłe mamusie,i jak widzę że jakaś urodziła mam łezki w oczach
Sony, to termofor sobie kup, bardzo pomaga i rozgrzewa jak męża brak. Bo jakby mąż na noc był, to bym radziła na waleta spać. Zawsze nagie ciała się lepiej rozgrzeją
ja pierwsze dziecko urodziłam jak miałam 19,kazdy po mnie jechał,a ja jestem z tego dumna,mam zdrowe dziewczyny i wcalę nie żałuję że tak je wcześnie miałam,bo je teraz MAM. A Wy KOchane już niedługo będziecie tulić swoje maleństwa Kurde będę e-ciotką,trzeba już kupować prezenty
hehe, sucharek nie szalej z tymi prezentami bo nas tutaj trochę dużawo ...:) fajnie właśnie, ze taka młodziutka mama z ciebie... pewnie jak dziewczyny trochę podrosną to będziesz wyglądać na ich starszą siostrę a nie mamę :)
Treść doklejona: 03.10.12 21:37 dziewczyny zmykam do męża bo juz zasypia beze mnie ... trzymajcie się kochane
witam Cię sucharze .U mnie tez spadła troszkę. Obudziłam się o 6 i miałam zaledwie 36.77 i już myślałam ,że wszystko stracone.Dobrze ,że to nie była moja godzina
Witam wszystkie nowe dziewczyny,fajnie że jesteście Hania89 Strawberry_90 będziemy się wzajemnie wspierać w naszych staraniach
Treść doklejona: 04.10.12 14:42 mnie dzisiaj strasznie ale to strasznie kluje lewy jajnik,taki ból pulsacyjny,owulka na pewno była z prawego to dlaczego boli lewy
No, przyszedł @. Dziś chyba se whisky z Colą (zero) wypiję.
Treść doklejona: 04.10.12 15:18 Alimamo, wróżko tak jak mówiłaś. Ale przynajmniej nie jestem rozżalona. Bo już od rana wiedziałam, jak t atempka spadła. Tylko, że ten brzuch boli jak nie wiem co. Oh, Whisky mi pomoże.
Witam. U mnie dziś gorzej niż wczoraj ledwo oddycham przez ten katar. Pewnie mam teraz już gorączkę ale nawet mi sie mierzyć nie chce. Idę jutro do lekarza i na L4 mam to gdzieś.
Witam dziewczyny wieczorkiem! Ja jak zapowiadałam whisky z colą. Jedak jak się okazało whisky było tylko na jednego drinka - wyparowało jakoś Ale była jeszcze normalna, czysta, więc a co tam. Drink to drink. I mniej boli!!!
Też się witam wieczorkiem,zaczyna coś mnie brać boli mnie gardło i dostałam kataru miałam dziś dziwną sytuację,miałam straszną ochotę na zupkę chińską no więc poszłam i kupiłam sobie zobaczyłam że jest kiełbaska drobiowa również kupiłam,przyszłam zjadłam i nagle pociągło mnie na wymioty,muliło mnie przez godzinę,ale przeszło,co do piersi są fajne bo ogromniaste,ale nie wolno ich dotykać bo bolą jak poparzone
jakaś masakra,nie dość że się staram o maleństwo,to ciąglę mam coś,jak nie operacja,to od piatku biorę czopki na hemoroidy i jakąś maść,to teraz choroba,jak ja jestem chora to już pójdzie sznurkiem niech to szlag noooooo!!!!!!!!