Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 4th 2012
     permalink
    Chyba się już trochę wstawiłam, więc napiszę Wam, a co tam. Normalnie cieszę się, że Was spotkałam (internetowo). Jesteście super. Wszystkie. Można mieć dobry, czy zły humor i będzie się zrozumianym. Ja nigdy udzielałam się na żadnym forum, nie czatowałam ani nic z tych rzeczy. Interent to tylko do pracy używałam. Ale poznałam Was. Tego się nie da opisać ile siły mi to daje, ile nadzieji. Myślałam, że jestem sama z tym. A tu mam Was.:grouphug:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    ooo ale sie zyciowo zrobilo:)
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    :winkkiss: ja tez Was lofciam :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    aj lof ju hahahaha aaaaahahahahaha aaaaahahahaha
    •  
      CommentAuthorAli_
    • CommentTimeOct 4th 2012 zmieniony
     permalink
    aj low ju tu hehe

żeby nie było piszemy o miłości ...Boże z każdym postem boje się,że zostanę zgłoszona do moda i dostanę Eeee hahahahah

wracając do tematu
    Sucharku nie pacz będzie dobrze .
    Dżasti też się cieszę ,że trafiłam na staraczki.
    poziomka już nie raz obiecywałaś mi miłość i dzieci z tego nie mamy :updown:

Jutro czekam na sukę ,aż przylezie i mnie dobije
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    lof, lof tu ju aj:bigsmile: Zaczynam robić sernik. Mam koło siebie miskę z wałkiem i te wszysti eskładniki. Ciekawe co z tego wyjdzie. Poi tylu drinkach...
    -- ,
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    wpadaj kochana bedziemy sie starac!!!
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    To i ja witam wieczorkiem, choć zaraz uciekam, bo chłopaki już śpią a ja muszę się zająć najstarszym:) Boli mnie lewy jajnik, w teście owu wyszła mi gruuba krecha więc zaraz biorę się za serducha:tongue:
    Ja tez się cieszę, że Was tutaj mam, choć na razie rzadko się odzywam, ale oswajam się:smile:

Treść doklejona: 04.10.12 21:08
    jeszcze chwilkę muszę zaczekać, gdyż mężowcowi zupki się zachciało:angry:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Zupka wzmoni mężula przed...
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    o matko ! hahaa zupki ,jak żonka w gotowości :wink:

dżasti daj sernika ,bo uwielbiam.Ja niestety dysponuję zrujnowaną kuchenką która się nie domyka i pali wszystko co w nią wkładam ,więc zazwyczaj spalony zakalec wychodzi i muszę chodzić po znajomych i piec :)
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    później też będzie wesoło, to grochówka...:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Migotynka, o chryste, to Ty dziewczyno nos zatkaj:shocked:
    Alimama wyobraź sobie, że mój mąż jak bydował dom (jeszcze się wtedy nie znaliśmy) to nie zamontował piekarnika, bo niby po co, jest mikrofala. I ja tak się bujłam to z prodiżem od mamy, to jak się ten zepsuł, od koleżanki. Aż w końcu kpiłam swój prodiż. I piekę w nim!!! Normalnie jak za PRL:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    takie coś na prąd ? :wink: I jak Ty tam blachę wkładasz? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    nie wiesz ali co to prodziz??? ale z takimi rzeczami pod wykres- bo zaraz nas upomna:)
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Nie wkładam blachy. To jest taki sprzęcior, gdzie jest metalowa miska z górą, ktora grzeje i podstawką, która też grzeje. I właśnie w tej mosce bezpośrednio jest ciasto. Można ewentualnie tortowniecę wsadzić, ale nie ma sensu. Z tego wychodzą okrągłe ciasta o średnicy 24 cm. A biszkopt najlepszy z prodiża.
    -- ,
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Ale mi sie chce grochowki nooooooooooormalnie od 3 dni :(
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    to zapraszam Kami, jeszcze zostało a robiłam ją wczoraj więc najlepsza, taka przegryziona:bigsmile: z żeberkami i wędzoneczką, mniammm:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorHania89
     permalink
    jakby któraś z was chciała przepis na sernik to mam na kruchym cieście, wychodzi wysoki i puszysty jak bita śmietana, cała rodzina się w nim rozkochała :-)))
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    chyba sobie kupie w takim razie taki prodiż :middlefinger:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Dobra, dobra, już nie piszę o ciście! Bo jakby kto nie wiedział, to ja się o dziecko STARAM! No może nie dziś, bo @ i alkohol, ale generalnie!!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorHania89
     permalink
    ile można się starać, trzeba też żyć, żeby nie zwariować :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    ale widze ze tu o milosci :P to i ja Ich Liebe Dich :D:D:D:D
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    no to ja lecę te miłość pouprawiać:bigsmile: do jutra dziewczynki:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    dzisiaj na pewno wszystkie zajdziemy ,choć Sony wspominała o wczorajszym wieczorze :tooth: Kto wie ? Może wczoraj miałam owulację i mi się udało :swingin:
    Ale byłoby cudooownie ..Rozmarzyłam się...Już widzę jak biegnę boso łąką i pcham przed siebie Jedo Fyn 4DS ,rosa obmywa mi stopy a, kwiaty smyrają mnie po łydkach :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ja tamnie wiem co to jest Jedo Fyn cośtam, ale ta rosa mnie rozwaliła. Urzekła mnie do bólu. Już widzę siebie ( może być z tym Jedo)biegnącą po wśród łanów zboża, z rozwianym włosem, w powiewnej białej halkce, boso, z rozwianym włosem, spiewająca i z jabłkiem w dłoni...
    -- ,
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    tylko sie gdzies nie wypieprzcie bo sie pozabijacie i zeby powybijacie na tej rosie :D
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    jak z jabłkiem ,to czym chcesz go pchać ? hahaha A co śpiewasz ?
    Dziewczyny z wątku wózkowego mają Jedo i mi się skojarzyło :updown:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Alimamko, w jednym ręku jabłko, w drugin jedo, zręczna jestem:) a co ja mogę wśród znoża śpiewać? "Wiła wianki i rzecała je do wody, wiła wianki i rzucała je do falującej wody...."
    -- ,
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    ojoj, ale mnie ubawiłyście:crazy: usmialam sie do łez , a mój stary patrzy na mnie jak na wariatkę
    no, a ja jestem po pierwszym serduszku i lecę dalej do mężowca:rainbow:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    kuźwa hahaha migotynka w przerwie na reklamę :tooth:

Jedo podobno zręczny ,zwrotny i lekki ,to i pchać go możesz jedną ręką fakt :updown:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.10.12 22:25</span>
    Twoja zręczność mnie zaskakuje,na pewno masz bardzo operatywne i sprawne dłonie hahaha..
    Chyba zmienię nick na jakiś bardziej marzycielski "nimfa wśród traw" na przykład
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Nimfa, możesz być nimfa:bigsmile: Mogotynka, no nie moge z Ciebie. Dobre jesteś Hehehehe. Leć do męża. Ja czekam na reklamę w serialu przyjaciółki, żeby białka do sernika zmiksować.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorPandora1
     permalink
    żeście pojechały :D
    tak Ali, rusałeczka, tak to do Ciebie pasuje :P a Ty owulację miałaś w 11fl, nie no fajnie :)

ja w tym cyklu nie piłam siemienia i 15dc a śluzu brak.. w sumie mam długie cykle, więc na razie nie będę się martwić, ale w sumie trochę nadziei w tym cyklu pokładam..
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Pandzia nie ma sprawy ,ja Ci dam trochę ,choć i u mnie się nie przelewa hahaha :swingin:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.10.12 22:44</span>
    mam dzisiaj spaczone poczucie humoru :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    ja tez:) phi:shamed:
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    też spaczona jesteś ,czy śluz Ci się nie przelewa ? :P
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    i jedno i drugie w sumie hahahha:cheer::cheer::crazy:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ja poczucoia humaru dziś nie mam wcale. A tym bardziej śluzu!!!!

Treść doklejona: 04.10.12 23:01
    Cholerka, chyba mi się już litery przestawiają. Ale sernik upiekałam. Tzn, żeby się nie przypalił tylko!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    ale ja mam owulację jutro i mam zamiar to wykorzystać ! Jutro ostatnia szansa .Wcinam bigos..Czytałam na Onecie ,że działa jak afrodyzjak :middlefinger: No to się nażrem do syta ,żeby korzystac ,póki szansa jest jeszcze..

Dżasti reklama jest na Tvn-ie pewnie jajka teraz kręcisz co ? :sleepout:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.10.12 23:04</span>
    dzasti nie bądź świnia i daj mi Oooo
    :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    NIe Alimama, Ja oglądałam serial na polsacie. Skończył się, ale już porzełączam na tvn. Mój mąż już od jakiś dobrych 2 godzin chrapie, więc te jajka też ospadają:wink:

Treść doklejona: 04.10.12 23:07
    A co to jest to na tym tvn?Tu mi po niemiecku gadają? No wiecie co?Niemiecki mi się z jedym kojarzy..
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    aaa no Polsat ,pomyliłam kanały a teraz leci przebój telewizji Polsat "Pamiętniki wakacji "

"Byłem naprawdę zniesmaczony,jak Beata wzięła do ręki tą tłustą kiełbasę "

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.10.12 23:10</span>
    młodej damie nie przystoi przecież :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Alimama: ale ja mam owulację jutro
    zobaczyłam ten wpis i tak kurde nie to ze się czepiam ale skąd wiesz że jutro? może była dziś albo wczoraj? no kurde nurtuje mnie to skąd taka pewność że akurat jutro
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Nie no, pamiętniki z wakacji... wszystko w temacie:) A to co się kojarzy mi z jęsykiem niemieckim, to pod wykresem Twoim alimama:)
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    a bo ja wiem że jutro :wink: mój monitor mi pokaże

nigdy się nie myli ;)
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Alimama: a bo ja wiem że jutro :wink: mój monitor mi pokaże
    yy jaki monitor?
    Pytam z ciekawości cóż to za dokładne urządzenie znające się lepiej na ciele kobiety niż specjaliści którzy podają tylko przybliżony czas owulacji nawet przy monitoringu...
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Alimama moja droga. Czy mi się coś porypało, czy ja pijana jestem, czy to wysublimnowane żarty, których mój umył w obecnym stanie erudycji nie ogarnia? Ty masz mieć co najwyżej @ jutro, a nie owulację???:shocked:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    skoro zgrywa się z owulacją na monitoringu to chyba działa bez zarzutów.Poza tym nie łap za słówka ,bo nie ma czego :) Terminologia mnie dobija.Ktoś "Mam owulację" a wszystkie zaraz "A skąd wiesz" Bo to się wie ? Czuje ?

Ja mam własnego specjalistę i nazwa się monitor owulacji :wink:

Dziękuję za zainteresowanie postem i pozdrawiam serdecznie

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.10.12 23:25</span>
    dzasti no weź nooo cichoo haha co Ty wiesz o owulacji ? no co ? A może ja nie miałam jeszcze :P

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 04.10.12 23:25</span>
    i pijana jestes to na pewno :devil:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Tego co ja dziś piszę proszę na serio nie brać. Ja dziś dostałam okres, do tego się upiłam jak mops i ubijałam przez 1,5 godz. pianę do sernika. Ja dziś jestem z leksza n( an nawet mocno) niedysponowana
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    pij to Ci endomertrium urośnie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
    • CommentTimeOct 5th 2012
     permalink
    Ale tu wesoło było wczoraj hehe.
    Witam w piątkowy poranek ;)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 5th 2012
     permalink
    Ja równiez w piątkowy poranek witam. No wesoło Sony było:) Wesoło i procentowo:) Trzba jakoś odreagować ten cały miesiąc. I od dziś nowy początek. Nowe starania.
    -- ,
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.