Tejsha, głowka nie boli. Nic a nic, co mnie właśnie samą zdziwiło. Spałam 5 godzin a jestem jak nowo narodzona. Chyba po prostu było mi to potrzebne. A jak tam u Ciebie?
a to fajnie... czasem dobrze jest tak odreagować :) zbieraj siły kochana nowy cykl, nowe nadzieje u mnie tydzień oczekiwać do terminu @... przyjdzie nie przyjdzie.... we wtorek byłam na monitoringu owu była wszystko w porządku, serduszka były (mam nadzieję, że w odpowiednim czasie) lekarz powiedział, że są szanse na fasolkę.... mam mała nadzieję, chociaż wolę się nie nastawić bo rozczarowanie boli... jeśli się nie uda to po @ hsg...
dżasti , w każdym cyklu tak myślałam a ta wstręciucha i tak nadchodziła.... już powoli się przyzwyczaiłam ... ale miło byłoby się zdziwić że w końcu jej nie ma !!! ha, kiedyś ją przechytrzę
hej dziewczyny, po 2 poronieniach, w 8 cyklu bezowocnych starań, 1 cyklu z Clo, ujrzałam wczoraj w dniu spodziewanej @ 2 kreseczki, dziś powtórzyłam test (innej firmy) i druga kreseczka jeszcze bardziej wyraźna, teraz czekam na wynik bety - ma być o 14.Nie nastawiam się jeszcze pozytywnie, bo nie chcę zapeszać, ale cieszy mnie fakt, że choćby udało mi się zajść, bo moja gin już wysyłała mnie do kliniki leczenia niepłodności.Mam nadzieję, że do trzech razy sztuka i tym razem się uda!
Pytanie do dziewczyn starajacych sie : Po jakim czasie od rozpoczecia staran zdecydowalyscie sie na laparo ? i w jakich przypadkach zalecana jest ta interwencja ? Mi minal juz 2 rok staran i powoli zaczynam o tym myslec. Na razie ginka nic nie wspominala o laparo. Moze sama powinnam podjac inicjatywe i zaproponowac laparo ? Jak u was to wygladalo ? Dzieki
moya u mnie 3 lata i lekarz zasugerował ,że czas najwyższy.Tak więc chyba nie ma na co czekać.Ja pluje sobie w brodę ,że się wcześniej nie zdecydowałam.Będę miała w lutym przyszłego roku.
Alimama dzieki, czyli w sumie po dwoch latach juz powinnam cos zrobic w tym kierunku ? Moze na nastepnej wizycie podpytam ja o to i tez sobie zaplanuje na poczatek przyszlego roku.
Ja laparo nie miałam, tylko HSG, ale ja po 2,5 roku starań. Tylko pierwszy rok, to bym wyjęła, ponieważ chodziłam do takiej ginki, która mnie totalnie olała.
Andzia, gratulki Wiecie co, cos jest nie tak ze mną. Wczoraj miałam 11 dc i zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny, dzisiaj też zrobiłam, przed chwilą i wyszedł raczej negatywny? Czy to możliwe, abym juz była po owulce? w 12 dc? Zerknijcie na mój wykresik, chcoć nie bardzo chyba cos na nim widać:(
migotynka, testy owu nie gwarantują, że owulka była. pokazują tylko wzrost LH i takie jakby podejście organizmy do owulacji. więc nie wiadomo, możliwe, że była, a może jeszcze będzie i znów na testach będą plusy. ja w zeszłym cyklu tasiemcowym miałam ze trzy razy pozytywne i dopiero za trzecim razem była owulka.
jeszcze nie będę dziękować, bo to za wcześnie, beta 255,62.Próbuję właśnie się do ginki dodzwonić, bo kazała jak tylko będę miała podejrzenie.Strasznie boli mnie brzuch, nie wiem czy tak powinno być.
moya jeśli miałaś hsg i nic po tym nie wyszło ,to wydaje mi się ,że możesz się zacząć podpytywać o laparo :) Mi hsg odradzili,bo na mnie to niby za mało będę miała od razu z chromotubacją. Ja nigdy nie stosowałam antykoncepcji i nie uważałam jakoś specjalnie i miałam szereg różnych chorób ,bóle ,zapalenia itp.Tak więc profesor podejrzewa endometriozę i chcą to sprawdzić . Nie mogę się już doczekać Liczę że po zabiegu w końcu się uda
Alimama, moja kuzynka 5 lat o dzidzię się starała. Zaczęli jak miła 29 lat. I nic, a po udrażnianiu w pierwszym cyklu po zaszła. I teraz Antoś od 2 m-cy jest na świecie. A juz sie bała, że nie zajdzie, bo latka już leciały jej.
czy biorąc jedną tabletkę luteiny dziennie jeśli nie udało mi się zajść w ciążę w tym cyklu to okres przyjdzie czy nie? OD 3 dni biorę luteinę a okres powinnam mieć we wtorek-środę i nie wiem..
Dobra, bo już sie pytałam, ale nie pamiętam i odpowedzi nie moge znaleźć. Ile brać tabletek tego oleju z wiesiołka dziennie? Ja mam firmy oeparol. Bo ostatnio to brałam 2 dziennie i śluzu nie było wcale.
Dżasti kochana, ja biorę ok 6 dziennie( też oeparol) i generalnie nigdy tego śluzu nie mialam za dużo teraz też, ale jest go znacznie więcej niż bez oeparolu.
W tym cyklu nie bralam wiesiolka i w koncu mialam sluz.Najwyrazniej nie zawsze dziala w odpowiefnia strone.Odstawilam wszystkie tabsy a sluz to mnie zalewal.Wiecie do czego bylam zdolna
Przywitalam sie niedawno z @ w tym cyklu znow punkt dla niej ale jeszcze wyrownam rachunki.
No widzę że mamy jedna szczęśliwą Panią od wczoraj. Gratuluję ;) Mnie chyba już jutro nawiedzi @. Jestem od 7 rano do 21 poza domem więc napewnio @ będzie złośliwa i właśnie wtedy przyjdzie ;(
Treść doklejona: 05.10.12 19:02 Ale z drugiej strony szybciej będzie nowy cykl ;)