Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorIWA
    • CommentTimeOct 2nd 2006
     permalink
    Asia77 - gratulacje :clap::cheer::crazy:
    Trzymam kciuki, żeby się udało! :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Asiu77 trzymam kciuki
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    asiu no to co tu robisz dzialaj :):crazy: no teraz to cie z oka nie spuscimy :cheer: zycze owocnego !?
    pamietaj tylko sie nie stresuj :tooth: mysl o zielonych migdalach :jumping:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    hahaha Rosa dobre sobie - myśl o zielonych migdałach , nawet jakby chciała myśleć o niebieskich , to nie tak łatwo nie mysleć o dziecku , kiedy własnie się o nie stara i idzie do łóżeczka z myslą o poczeciu . :wink:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    giga dziekuje za podpowiedz :) a filmy to napewno :devil:bardzo interesujace :wink: hihi scenariusz pisany przez namietnosc ;)
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    mona :shamed: ja wiem !? ale czasmi wlasnie takie myslenie przeszkadza w poczeciu ?? chyba wiesz o co mi chodzi !!:bigsmile: pozdrawiam i zmykam :) wszystkim zycze owocnych staranek :crush:
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    kobitki tak szczerze to ja nie mam czasu myslec o dziecku bo zaczelismy z mezem remont łazienki i kibelka i no biegamy od marketu do marketu bo co chwila czegos brakuje :bigsmile:
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    to w przerwach miedzy jednym marketem a drugim , czas na chwile relaksu :wink:
    -- gg 6155390
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no to Asiu si e wreszcie doczekałaś!!! :crazy: 3mam kciuki - w końcu byłaś grzeczną dziewczynką - ja mam nadzieję, że w końcu te dwie krechy na owu zobaczę...
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthoragnieszka_
     permalink
    Asiu- gratuluję! :cheer:
    i idź do męża- na forum będziesz jeszcze miała czas posiedzieć... :wink:
    • CommentAuthorNOWA
     permalink
    Cesc cos dziwnego sie ze mna dzieje niby 3 dni temu mialam owu a tu dzisiaj cyckimnie bola jak nigdy w zyciu i w dole brzucha mnie pobolewa
    •  
      CommentAuthorgiga25
     permalink
    no no - może mamy kolejną przyszłą mamusię, szwagierka też tak miała i dorobiła się bliźniaków :bigsmile:
    -- zesram się, ale się nie dam!!!!
    •  
      CommentAuthormonawmona
    • CommentTimeOct 2nd 2006 zmieniony
     permalink
    NOWA - to że piersi bolą to podwyższony progesteron , ja mam tak zawsze w drugiej fazie cyklu . Niektóre z dziewczyn dodatkowo brzuch pobolewa , mnie akurat nie.A mierzysz sobie temperature?
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorNOWA
     permalink
    Giga nie rob mi nadzieji bo jeszcze sie nastawie a tu nici z tego
    Mona mierze sobie temperaturke a czemu pytasz?
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    to jak aplikacja bedzie dostępna ogólnie , to załóż sobie wykresik , mierz nadal temperature , sprawdzaj śluz i jeszcze lepiej jak potrafisz dodatkowo szyjke . wtedy jest lepszy podglad co sie z organizmem dzieje.
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorNOWA
     permalink
    temperaturke to ja mierze i to dokladnie ale z tym sluzem to niezbyt boprawie go wcale niema a jak juz jest to jest bardzo gesty i leciutko naprawde leciutko rozciagliwy nigdy wczesniej mnie tak piersi nie bolaly moze to jest zwiazane z tymi torbielkami niemam pojecia?
  1.  permalink
    Blasku wlalas iskiere nadzieii we mnie . Wierze ze u Ciebie wszytsko skonczy sie bardzo dobrze. Asiu77 no to teraz czekamy na efekty pieknej pracy i pekmnietego pecherzyka. Nowa jakie ty torbielki wymyslasz. To progesteron rosnie a nie.:wink:
    --
    •  
      CommentAuthormonawmona
     permalink
    Nowa - piersi , to tak jak pisałam , wyższy progesteron takze powoduje bóle i powiększenie piersi. Jesli chodzi o torbielki , to juz wczesniej wg mnie to ból podbrzusza raczej dopasowałabym do torbielek. A kiedy masz nastepna wizytę u gina , zeby zobaczyc co z tymi torbielkami?
    -- gg 6155390
    • CommentAuthorNOWA
     permalink
    magdalenko dlaczego sadzisz ze cos wymyslam?????????????????????????????????????????
    mona wizyte mam 26 to jeszcez prawie miesiac na ostatnie wizycie powiedzialmi ze powinny sie wchlonac same a jesli nie to zobaczy co dalej jak je leczyc
  2.  permalink
    Nowa nie gniewaj sie myslam ze sobie cos wmawiwasz ze masz torbielki. Sorry :whorship: Ja tez mialam torbiele i czesto zdazalo mi sie ze byly a ich nie bylo.:winkkiss:I tak jak pisze Mona wlasnie na toorbielki to mnie raczej brzuch bolal a dokladnie jajnik ale raczej nie piersi wrecz przeciwnie piersi nawet napiete nie byly.
    --
    •  
      CommentAuthorstokrotka
     permalink
    mona - dzięki za słowa otuchy - mam nadzieję, że to nie jest początek nowych problemów (to opóznienie @) :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorstokrotka
     permalink
    trzymam za Was wszystkie kciuki dziewczyny!!!:thumbup:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nowa, Ty też możesz być w tabeli dla starających się.
    Wpisz się albo podaj swoje dane:
    - Nick forum,
    - Nick 28dni,
    - Imię,
    - Wiek,
    - Nr cyklu starań,
    - Datę kolejnej @,
    - Miasto.
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Witajcie, nareszcie wieczorny odpoczynek :smile:
    Mam pytanko, cykl powinno się liczyć od dnia plamienia, czy krwawienia, bo się pogubiłam :neutral:
    I teraz nie wiem, czy to 11 czy 13 dzień
    A zaczęłam testy owulacyjne i tą drugą kreskę to chyba muszę sobie wyobrazić...

A tu artykuł dla przyszłych mam, natrafiłam dzisiaj na niego. O szkodliwych substancjach w wózkach...
    http://kobieta.interia.pl/news?inf=795889
  3.  permalink
    wiecie co laski moja siostra tez miała stwierdzone torbiele az w końcu inny lekarz zapytał"a ma pani moze zaparcia?"
    a ona na to ze zawsze!!!
    no i to były te torbiele:bigsmile:
  4.  permalink
    asienko trzymam kciuki tym razem się uda:thumbup:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    witajcie witajcie :) qrka qrka wykresiki nadal nie działają :sad: a u mnie według moich obserwacji tesh byla owulka :P troszku dziwnie wczesnie no ale cosh zdaza sie co nie ??:) tylko hmmm mnie nigdy piersi nie bola :P nie wiemczy taka jush moja natura czy nie :P a dziewczynki powiedzcie mi cz to jest normalne ze po stosunku w czasie owu mam plamienia?? bo odkad zaczelismy sie starac i nie stosowac zadnych zabezpieczen to tak wlasnie mam i nie wiem czy to tak jest czy jak ... :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    Kfiatuszek, mnie lekarz powiedział, że to normalne :smile: I mamy się tym nie przejmować
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    to mnie pocieszyłas :P bo ja ostatnio pisalam na innym forum i mnie postraszyli tak ze wogole sie zdolowałam ze jush umieram :P
    --
  5.  permalink
    może sie zdazyc że w czasie owu są plamienia przynajmniej mój lekarz mnie o tym zapewniał
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no ale gdybym sie nie przytulała z mezem to plamien bym nie miała :P tylko wtedy i zawsze po :) w tym miesiacu były duzo mniej intensywne:)oby to był dobry znak :)
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    kfiatusze - jeśli można :confused: to z jakiej części Zabrza jesteś? I gdzie chodzisz do gina?
    Jeśli nie chcesz pisać oficjalnie na forum, to odp w mailu :smile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    no tak anus ale narazie meile nie działają :P jestem z zaborza :P
    --
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    a ty?
    --
    •  
      CommentAuthoranus
     permalink
    ja mieszkam w okolicach 3 Maja, a na Zaborzu pracuję :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkfiatuszek
     permalink
    gdzie??:>
    --
  6.  permalink
    Nowa nie przejmuj sie torbielami w piersiach ja tez je mam. Najpierw chodzilam na USG co dwa miesiace sprawdzac czy jaka kolwiek jest poprawa bralam bromergon bo u mnie torbiele powstaly od hiperprolaktynemi. I jak narazie sie wchlaniaja. Nie jest to zawrotne tempo ale zawsze cos i przynajmniej uniknlema biopsji :bigsmile: Takie torbiele najczesciej wchlaniaja sie same :bigsmile:
    Pozdrawiam.
    --
    • CommentAuthorAsia77
     permalink
    tez robilam sobie usg piersi w ubiegłym tyg i okazalo sie ze są male torbieliki o srednicy 5mm lekarka powiedziala ze to nic groznego i ze moge odczuwac wyraźny bol piersi przed miesiaczka i to jest akurat prawda bo przed @ strasznie bolą piersi a tak nie mam sie czym przejmowac i za 6 m-cy mam isc do kontroli :bigsmile:
    • CommentAuthorNOWA
    • CommentTimeOct 3rd 2006
     permalink
    Witam wszystkie dziewczyny w taki pochmorny dzionek nic sie nie chce tylko spac chyba ze u was inna pogoda bo w Pile do bani.
    Pszczolko niedokladnie czytasz albo ja niezrozumiale napisalam mam torbielki nie piersi tylko jajnika.
    Amazonko nie wiem jak dodac sie do tabeli wiec pisze tutaj
    • CommentAuthorNOWA
     permalink
    NOWA
    28 DNI
    24 lata
    Kamila
    9 cykl
    12 pazdziernik mam nadzieje ze nie przyjdzie
    Piła
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nowa, gotowe, jesteś na dole tabeli dla starających się. Sprawdź.
    --
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    :cry:a ja niepotyrafie sie zalogowac na 28 chyba cos szwankuje ??
    dobrze ze chciaz forum dziala
    • CommentAuthorNOWA
     permalink
    Amazonko wielkie dzieki ale jeszcze napisz prosze gdzie jest aktualna tabela:clap:
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Nowa, widzisz link do Wiki28dni? Góra strony, po lewej od Dyskusje. Zatem klik.
    --
    • CommentAuthorNOWA
    • CommentTimeOct 3rd 2006 zmieniony
     permalink
    DZIEKUJE wszystkim co mi pomogli jestescie kochani pozrawiam
    Amazonko znalazlam, te podziekowania to przedewszystkim dla ciebie
    :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    no a tak sie cieszylam na oficjalana :( a tu taki zawod :confused: dobrze ze nieczekalam do nocy ;)
    •  
      CommentAuthorRosa
     permalink
    witam nowa :cheer:
    •  
      CommentAuthormala_mi
    • CommentTimeOct 3rd 2006 zmieniony
     permalink
    Witam po przerwie :bigsmile:
    Komputer niestety mi zaniemógł, ale już jest ok. Ale zmiany :shocked: Też nie mogę się zalogować do wykresów. Poczekam, aż się wszystko wyjaśni. Mam nadzieję, że nie będę musiała rejestrować się od nowa :confused:

A co do staranek, to jednak ten cykl nam wypadnie :sad: Męża w tym czasie nie będzie niestety. Pierwotnie to ja miałam być nieobecna, ale troszkę się pozmieniało. I tydzień z głowy...
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    Do usług.
    --
    • CommentAuthorNOWA
     permalink
    Uciekam juz bo musze sie szykowac ide na spotkanie chociaz mnie to nie cieszy beda tam wszystkie kolezanki z pracy ze swoimi pociechami a ja bede sama ale jeszcze 2 kolezanki tez beda same to nie tak zle.Ale wolala bym tam nie isc ale to niestety taka tradycja w naszej firmie pozdrawiam pa
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.