hahaha Rosa dobre sobie - myśl o zielonych migdałach , nawet jakby chciała myśleć o niebieskich , to nie tak łatwo nie mysleć o dziecku , kiedy własnie się o nie stara i idzie do łóżeczka z myslą o poczeciu .
mona ja wiem !? ale czasmi wlasnie takie myslenie przeszkadza w poczeciu ?? chyba wiesz o co mi chodzi !! pozdrawiam i zmykam :) wszystkim zycze owocnych staranek
kobitki tak szczerze to ja nie mam czasu myslec o dziecku bo zaczelismy z mezem remont łazienki i kibelka i no biegamy od marketu do marketu bo co chwila czegos brakuje
NOWA - to że piersi bolą to podwyższony progesteron , ja mam tak zawsze w drugiej fazie cyklu . Niektóre z dziewczyn dodatkowo brzuch pobolewa , mnie akurat nie.A mierzysz sobie temperature?
to jak aplikacja bedzie dostępna ogólnie , to załóż sobie wykresik , mierz nadal temperature , sprawdzaj śluz i jeszcze lepiej jak potrafisz dodatkowo szyjke . wtedy jest lepszy podglad co sie z organizmem dzieje.
temperaturke to ja mierze i to dokladnie ale z tym sluzem to niezbyt boprawie go wcale niema a jak juz jest to jest bardzo gesty i leciutko naprawde leciutko rozciagliwy nigdy wczesniej mnie tak piersi nie bolaly moze to jest zwiazane z tymi torbielkami niemam pojecia?
Blasku wlalas iskiere nadzieii we mnie . Wierze ze u Ciebie wszytsko skonczy sie bardzo dobrze. Asiu77 no to teraz czekamy na efekty pieknej pracy i pekmnietego pecherzyka. Nowa jakie ty torbielki wymyslasz. To progesteron rosnie a nie.
Nowa - piersi , to tak jak pisałam , wyższy progesteron takze powoduje bóle i powiększenie piersi. Jesli chodzi o torbielki , to juz wczesniej wg mnie to ból podbrzusza raczej dopasowałabym do torbielek. A kiedy masz nastepna wizytę u gina , zeby zobaczyc co z tymi torbielkami?
magdalenko dlaczego sadzisz ze cos wymyslam????????????????????????????????????????? mona wizyte mam 26 to jeszcez prawie miesiac na ostatnie wizycie powiedzialmi ze powinny sie wchlonac same a jesli nie to zobaczy co dalej jak je leczyc
Nowa nie gniewaj sie myslam ze sobie cos wmawiwasz ze masz torbielki. Sorry Ja tez mialam torbiele i czesto zdazalo mi sie ze byly a ich nie bylo.I tak jak pisze Mona wlasnie na toorbielki to mnie raczej brzuch bolal a dokladnie jajnik ale raczej nie piersi wrecz przeciwnie piersi nawet napiete nie byly.
Nowa, Ty też możesz być w tabeli dla starających się. Wpisz się albo podaj swoje dane: - Nick forum, - Nick 28dni, - Imię, - Wiek, - Nr cyklu starań, - Datę kolejnej @, - Miasto.
Witajcie, nareszcie wieczorny odpoczynek Mam pytanko, cykl powinno się liczyć od dnia plamienia, czy krwawienia, bo się pogubiłam I teraz nie wiem, czy to 11 czy 13 dzień A zaczęłam testy owulacyjne i tą drugą kreskę to chyba muszę sobie wyobrazić...
A tu artykuł dla przyszłych mam, natrafiłam dzisiaj na niego. O szkodliwych substancjach w wózkach... http://kobieta.interia.pl/news?inf=795889
wiecie co laski moja siostra tez miała stwierdzone torbiele az w końcu inny lekarz zapytał"a ma pani moze zaparcia?" a ona na to ze zawsze!!! no i to były te torbiele
witajcie witajcie :) qrka qrka wykresiki nadal nie działają a u mnie według moich obserwacji tesh byla owulka :P troszku dziwnie wczesnie no ale cosh zdaza sie co nie ??:) tylko hmmm mnie nigdy piersi nie bola :P nie wiemczy taka jush moja natura czy nie :P a dziewczynki powiedzcie mi cz to jest normalne ze po stosunku w czasie owu mam plamienia?? bo odkad zaczelismy sie starac i nie stosowac zadnych zabezpieczen to tak wlasnie mam i nie wiem czy to tak jest czy jak ...
no ale gdybym sie nie przytulała z mezem to plamien bym nie miała :P tylko wtedy i zawsze po :) w tym miesiacu były duzo mniej intensywne:)oby to był dobry znak :)
Nowa nie przejmuj sie torbielami w piersiach ja tez je mam. Najpierw chodzilam na USG co dwa miesiace sprawdzac czy jaka kolwiek jest poprawa bralam bromergon bo u mnie torbiele powstaly od hiperprolaktynemi. I jak narazie sie wchlaniaja. Nie jest to zawrotne tempo ale zawsze cos i przynajmniej uniknlema biopsji Takie torbiele najczesciej wchlaniaja sie same Pozdrawiam.
tez robilam sobie usg piersi w ubiegłym tyg i okazalo sie ze są male torbieliki o srednicy 5mm lekarka powiedziala ze to nic groznego i ze moge odczuwac wyraźny bol piersi przed miesiaczka i to jest akurat prawda bo przed @ strasznie bolą piersi a tak nie mam sie czym przejmowac i za 6 m-cy mam isc do kontroli
Witam wszystkie dziewczyny w taki pochmorny dzionek nic sie nie chce tylko spac chyba ze u was inna pogoda bo w Pile do bani. Pszczolko niedokladnie czytasz albo ja niezrozumiale napisalam mam torbielki nie piersi tylko jajnika. Amazonko nie wiem jak dodac sie do tabeli wiec pisze tutaj
Witam po przerwie Komputer niestety mi zaniemógł, ale już jest ok. Ale zmiany Też nie mogę się zalogować do wykresów. Poczekam, aż się wszystko wyjaśni. Mam nadzieję, że nie będę musiała rejestrować się od nowa
A co do staranek, to jednak ten cykl nam wypadnie Męża w tym czasie nie będzie niestety. Pierwotnie to ja miałam być nieobecna, ale troszkę się pozmieniało. I tydzień z głowy...
Uciekam juz bo musze sie szykowac ide na spotkanie chociaz mnie to nie cieszy beda tam wszystkie kolezanki z pracy ze swoimi pociechami a ja bede sama ale jeszcze 2 kolezanki tez beda same to nie tak zle.Ale wolala bym tam nie isc ale to niestety taka tradycja w naszej firmie pozdrawiam pa