Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no teraz to cie z oka nie spuscimy
zycze owocnego !?
mysl o zielonych migdalach

bardzo interesujace
hihi scenariusz pisany przez namietnosc ;)
ja wiem !? ale czasmi wlasnie takie myslenie przeszkadza w poczeciu ?? chyba wiesz o co mi chodzi !!
pozdrawiam i zmykam :) wszystkim zycze owocnych staranek

3mam kciuki - w końcu byłaś grzeczną dziewczynką - ja mam nadzieję, że w końcu te dwie krechy na owu zobaczę...

Ja tez mialam torbiele i czesto zdazalo mi sie ze byly a ich nie bylo.
I tak jak pisze Mona wlasnie na toorbielki to mnie raczej brzuch bolal a dokladnie jajnik ale raczej nie piersi wrecz przeciwnie piersi nawet napiete nie byly.

a u mnie według moich obserwacji tesh byla owulka :P troszku dziwnie wczesnie no ale cosh zdaza sie co nie ??:) tylko hmmm mnie nigdy piersi nie bola :P nie wiemczy taka jush moja natura czy nie :P a dziewczynki powiedzcie mi cz to jest normalne ze po stosunku w czasie owu mam plamienia?? bo odkad zaczelismy sie starac i nie stosowac zadnych zabezpieczen to tak wlasnie mam i nie wiem czy to tak jest czy jak ... 

I mamy się tym nie przejmować

to z jakiej części Zabrza jesteś? I gdzie chodzisz do gina?

Takie torbiele najczesciej wchlaniaja sie same 

a ja niepotyrafie sie zalogowac na 28 chyba cos szwankuje ??

dobrze ze nieczekalam do nocy ;)

Też nie mogę się zalogować do wykresów. Poczekam, aż się wszystko wyjaśni. Mam nadzieję, że nie będę musiała rejestrować się od nowa 
Męża w tym czasie nie będzie niestety. Pierwotnie to ja miałam być nieobecna, ale troszkę się pozmieniało. I tydzień z głowy...