Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorAli_
    • CommentTimeOct 17th 2012
     permalink
    nawet wolę nie myślec co mogłoby byc :) haha jednooki bandyta:devil:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
    • CommentTimeOct 18th 2012
     permalink
    hej moje staraczki:)
    Ja juz oczywiście na nogach, ostatnio mi budzik nie potrzebny. Ta wredna małpa sie zbliża, wrr, bo moja temka tez dzisiaj w dół. Ale cóż, może następnym razem:(
    Jeszcze na dodatek całą noc śniły mi się jakieś głupoty:(
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    witam i ja ,,,, zła jak osa ... niewiadomo co z moim hsg ,,, w labolatorium pomylili badania te które miały być wykonane mi zrobili mojemu mężowi a te które jemu zrobili mnie .... :devil: po prostu ręce opadają .... zaraz będę tam dzwonić ,,, zobaczymy ....
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Daj im tam popalić kochana, ale fakt faktem przez naszą służbę zdrowia to wszystko opada:(
    --
  1.  permalink
    tejsha jehjeej... wiwm ze to nie smieszne ale.tal sobie od raxu pomyslalam ze mu zlecili np. badanie nqsienia a chcieli zrobic tobie i sie usmiechnelam ;)))

a powaznie to oni sa mega niekompetentni - powiedz im vo o tym sadzisz i zrob dym bo to karygodne...

kochane milego dnia :)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Witam i ja sie w czwartek. Już w pracy od 8, ale musiałam sie umalować (w domu mi jakoś zawsze czasu brakuje) i rajstopy zmienić, bo już mi się rano porwać udało. Wczoraj się nie odzywałam, bo już po przytulankach wieczornych mąż mi internet zabrała. Mamy taki w pen drivie i musiał coś do pracy pilnego zrobić. No się wkurzyłam. Bo ma swój, ale ma w tym takim urządzonku (i-pad czy jakoś tak, niegdy nie wiem co jest co) i tam musiał zmiejszyć sobie kartę i mu już nie pasuje. I tak zostałam wieczorem na lodzie bez Was. Ale już jestem i się witam. Tylko dziś mam kontrolę w firmie z ZUSu i zaraz będę musiała się pracy oddać.

Treść doklejona: 18.10.12 08:32
    Tejsha, no ręcę opadają rzeczywiście. Dobrze, że nie padli na pomysł, żeby mężowy zrobić to HSG, bo bby pewnie nie wpadli na to, że mąż nie ma jajowodów i by mu ten kontrast gdzie indziej wlewali. No szok. To kiedy teraz termin? Masz już?
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Dobry Wam slonca najjasniejsze :wink:

Tejsha wspolczuje Ci .Co za ludzie tam pracuja :devil: Moze standardowo badaja progesteron i estrogen mezczyzna
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Lecę znów do pracy. Odezwe się później. Buziaczki
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Witam i ja,a ja chyba mam owulkę bo co innego
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dziewczyny już wyjaśnione ,,, na szczęście moje badania są ok,,, przed tym hcg lekarz zlecił mi te badania typu przeciwciał HCV , HIV, itp.... 5 badań tam było... wczoraj mąż przyjeżdża od urologa ze swoimi badaniami , ja patrzę a tam te badania, które miały być wykonane dla mnie .... męża właśnie zdziwiło , bo lekarz się go pyta po co te badania... ??? heh... dziś dzwonie tam zła jak osa,,, ale okazało się , że jednak zrobili mi te badania ,,, tylko u męża pomyłka... i jutro jak będę mieć hsg to przy okazji zrobią mu te jego... myślę , że już za darmo, one 101zł kosztowały... i dodam, ze to w prywatnej klinice.... no coż każdemu zdarzają się pomyłki ....

sucharek a jak nastrój??? bo że owulka jest to extra nic tylko brać się do roboty ... :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Dzień dobry :)
    sucharek83 to trzeba brać się do pracy :hugging:
    Ja już lepiej się czuje ... w następnym tygodniu idę do gin i prawdopodobnie będę miała robiony monitoring cyklu mam takie pytanie do was jak to wygląda co jaki czas chodzi się do gin czy na podstawie tego zleci mi w końcu zrobienie jakiś badań ?

Życzeę miłego dnia :kissing:
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    za wcześnie na owulację,a poza tym nie chce mi się nie mam w ogóle ochoty:sad:

Treść doklejona: 18.10.12 13:27
    wiecie co wykonam dzisiaj test,coś mi tu nie pasuje,zauważyłam u siebie ciemne brodawki wywaliło mi żyły na piersiach i ta tempka dzisiaj nie daje mi spokoju,kazałam mojemu T kupić testy owu i ciązowe.Bardzo i to bardzo dziwnie się czuję
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Ja tez odpadlam, dostalam @ w pn, po 18 dniach fl :cry:, a juz mialam nadzieje...
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    moya212 bardzo mi przykro,mi dziś np test wyszedł wątpliwy,dziewczyny mówią że jakiś hormon mam nie taki bo przecież @ dopiero mi sie skończył
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Sucharku, moja bratowa miała normalny @ a była juz w ciąży, może u Ciebie jest podobnie. A może betkę zrób, juz sama nie wiem:(
    --
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Migotynka może mieć racje bata wyjaśni wszystko sucharku bo ten wątpliwy test daje do myślenia;)
    Ja dziś znowu byłam na wizycie, nastawiona pozytywnie ale niestety nie było dobrej wiadomości. Pęcherzyk który we wtorek był największy i miał 13 mm nie istnieje. Dziś na każdym miałam kilka ale żaden nie przekraczał 12mm. Do tego słabe endo bo 5mm.We wtorek mam kolejna wizytę czy coś sie zmieni. Jak nie to wtedy luteina i w następnym cyklu zwiększona dawka Clo.

Treść doklejona: 18.10.12 19:34
    Humor mi sie popsuł. Serducha na pewno dziś nie będzie ;(
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    hej dziewczyny , jestem ,,, musiałam sie odstresować byłam na grzybach ...
    sony mam nadzieję, że na następnej wizycie będą jakieś lepsze wiadomości ...
    trzymajcie za mnie jutro kciuki o 10 mam to badanie .... :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Sony, przykro mi :( ale nie poddawaj sie i nie trać nadziei:):bigsmile:

Treść doklejona: 18.10.12 21:02
    Miałam wczesniej napisac, ale ja od wczoraj zjadłam 3 puszke zielonego groszku z coca colą, której to nie piję często:) Niezłe połączenie, cio? Mój M powiedział, że on nie jest pewny czy chce dzisiaj ze mna spać pod jedną kołderką:crazy:
    Ale tak mnie złapało na ten groszek, że hej. :tooth:

Treść doklejona: 19.10.12 06:45
    Dzieńdoberek,
    oczywiście witam wszystkie Panie z rana:) Ja niestety juz nie śpię :( Siedzę z kawka przed lapkiem i czekam, która z Was sie do mnie odezwie:) Śpiochy Wy moje:)
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
    • CommentTimeOct 19th 2012
     permalink
    hej migotynka, ja jestem ale tylko na chwilkę i mnie nie ma ....
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    no nie, czy Wy wszystkie kobitki tak mocno sie starałyście w nocy, że wszystkie jeszcze śpicie? To musiał być niezły seksik:)
    Meldowac mi tu sie szybko, koniec leniuchowania:)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Cześć dziewczyny! Jestem i ja. Wczoraj w pracy młyn, potem szybko do mamy, potem do domku i od razu przytulanko po którym zasnęliśmy i sie dopiero o 23 obudziłam. Dzisś jeszcze też troche roboty w pracy, także będę trochę wyjęta z formu.
    -- ,
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Witam :bigsmile:

migotynka ale połączenie :) a nic cie później nie bolało ... ja ostatnio jadłam schabowy z bitą śmietaną teraz jak sobie pomyślę to aż mi nie dobrze :)

Sucharek napisz co z tym testem bo jestem bardzo ciekawa co wyszło ....
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ja tez bym z Tobą Migotynka po 3 puszkach groszku nie poszła spać :updown:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    HEJ testu jeszcze nie robie tak jak gin powiedziała że za tydzień,dziewczyny bez przesady ciąże wykluczam mi organizm coś szwankuje i tyle,wiele kobiet tak ma,nie dajmy się zwariować:bigsmile:
  2.  permalink
    A propo groszku zielonego to wczoraj ugotowałam zupkę krem :) pyszotka :)
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    A ja ostatnio nic nie gotuje, bo mi sie nie chce. Sucharku, będziemy odserwować co dalej z Twoją tempką się dzieje.
    -- ,
    • CommentAuthorAndzia1508
     permalink
    aslonko25 monitoring to dobra rzecz, sama się o tym przekonałam, miałam monitorowany w całości w sumie jeden cykl, bo za pierwszym razem byłam u nie swojej lekarki i ta nic nie potrafiła mi powiedzieć.Za drugim już było po owulacji albo owulacji wcale nie było, trudno było stwierdzić, bo poszłam za późno. W trzecim cyklu miałam brać Clostibegyt itak @ miałam 4 września, pierwszy monit miałam w 10 d.c czyli 13.09, kolejny w 14 d.c czyli 17.09 ( był już duży pęcherzyk i mieliśmy się przytulać) i ostatni w 17 d.c czyli 20.09 i wtedy już było wiadomo , że owulka była w 19 d.c. I tak wczoraj byłam na wizycie i moja fasolka ma 6 tygodni i 3 dni.:smile: I teraz się modlę, żeby wszystko było o.k.
    Dodam , że moja gin nie wzięła przez te 4 wizyty ani grosza.

Treść doklejona: 19.10.12 09:58
    oj pomyłka mi się wkradła, miało byc , ze owulka była 19.09 a nie w 19 d.c sorki:wink:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    No tak właśnie pomyślałam Andzia, że chodziło o 19.09, bo tak czytam, czytam liczę te dni i mi nie grało :) A masz już zdjęcie z USG?
    -- ,
    • CommentAuthorAndzia1508
     permalink
    mam zdjęcie, ale nie wrzucę, bo nie mam póki co możliwości

Treść doklejona: 19.10.12 10:30
    strach jednak pozostał, najbardziej boję się weekendu, bo zawsze jakieś nieprzychylne mi rzeczy dzieją się w weekend:confused:Chciałabym żeby mi się wreszcie udało, w końcu "do trzech razy sztuka"
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Nie myśl Andzie negatywnie. Bo po co przyciągać myślą złe rzeczy, trzeba myśleć będzie wszytsko ok. Ja jak 4 i pół rroku temu była w ciąży, to od początku nie wierzyłam, że będę miała dziecko. Cały czas czułam i się bałam, że jednak go nie będzie i 8 tyg. straciłam tą ciążę. Teraz jestem tak nastawiona, że jak zajdę, to od razu będę się cieszyć i do głowy nie dopuszczę, że coś może się stać. Tak już to sobie w mózg wbiłam.
    -- ,
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Sucharek, no szkoda ze to jednak nie to, ale trzymam kciuki za ten cykl :)
    dzasti przykro mi z powodu twojej straty, obys jak najszybciej znowu ujrzala dwie kreseczki :)
    andzia - gratulacje i zycze spokojnej ciazy :)
    malutka - zielony groszek ja uwielbiam z puree ziemniaczanym i sosem mysliwskim mniammm :)
    Ja odebralam wczoraj wyniki badan. wszystkie sa w normie, co mnie bardzo, ale to bardzo zaskoczylo !!! bylam na 100% pewna, ze nie beda to dobre wiadomosci. bardzo poprawilo mi sie LH, FSH tez ladne, prolaktyna tez ladna, a mam PCOS... nie wiem czy to zasluga lekow czy diety, ale w kazdym badz razie jest lepiej niz bylo :bigsmile:
    Co do wykresu, to ja tez mam jakis dziwny na razie, @ tylko 2 dni, tempka wyzej niz zwykle.
    Gina mam w przyszly czwartek wiec zobaczymy czy cosik mi wyroslo; na razie jestem od dwoch cykli bez clo :)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Moya - no to super, że wyniki Ci się popawiły. To dobry znak. A w tym cyklu też bez CLO będziesz?
    -- ,
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    Tak, ten cykl tez bez clo. przeznaczony byl na badania i sprawdzenie czy pecherzyki rosna same; W przyszly czwartek mam wizyte, to sie okaze :)
    No i wtedy mamy porozmawiac co dalej robimy...od nowego roku.
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    To daj tylko koniecznie znać co i jak z tymi pęcherzykami. Oby był jakiś ładny dominujący.
    -- ,
    •  
      CommentAuthor_MIA_
     permalink
    dzieki dzasti :) no mam nadzieje, ze cos tam dobrego wyrosnie :)
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    i ja też :D
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    dziewuszki, wkleiłam fotkę:) dajcie mi choc cień nadziei, że też tam coś widzicie:)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 20th 2012
     permalink
    Ha, jestem dziś pierwsz na forum:jumping: Witam wszystkie dziewczyny. Wczoraj zakończyliśmy żmudną pracę pod tytułem staranka - przytulanka. Małżonek odetchnął z ulgą i teraz pozostaje tylko czekać.
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dżasti no to mam nadzieje, ze wszystko pójdzie w dobrą stronę i się UDA :)
    w naszym przypadku staranka dopiero przed nami :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    migotynka ja czekam niecierpliwie na wyniki
    ja dalej z wysoką temperaturą
    Dziewczyny za wczorajszy dzień bardzo przepraszam,ale jak dostałam opiernicz to się wziełam
    Przepraszam:shamed:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    sucharek, każdemu się zdarza :)

Treść doklejona: 20.10.12 16:46
    dziewczyny, ale mnie dziś jajniki bolą ,,,, :( :cry:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Tejsha, to może już Ci jajniki pracują. Zobaczymy jaka będzie tempka jutro, to będziemy coś więcej wiedzieć. Tym czasem lecę się kąpać i przebierać i idę na soczek z moimi bardzo dawno nie widzianymi koleżankami.
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dżasti, miłej imprezki :)D
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    dziewuszki, wróciłam - zajrzycie do mnie?

Treść doklejona: 20.10.12 19:33
    Ale się zaszyłyście, a ja taka wiadomością chę sie podzielić z Wami:)
    UDAŁO SIĘ:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::cheer::cheer::cheer::cheer:

Treść doklejona: 20.10.12 19:33
    BETA 35,6 - 3-4 tydzień :jumping::jumping::jumping::jumping::jumping::jumping:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Gratuluję jeszcze raz Kochana
    obiecaj że będziesz do nas zaglądać:kissing:
    • CommentAuthorRococo
     permalink
    :bigsmile:
    gratulacje !!!!
    •  
      CommentAuthorem87
     permalink
    migotynka bardzo się cieszę :)
    dajesz nam nadzieję, że i nam się w końcu uda :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Drogie moje:) na razie nigdzie się nie wybieram od Was. Póki nie pójdę do lekarza, nie wyniosę się stąd. A tak w ogóle to nie zamierzam Was opuszczać, nie umiałabym, tyle mnie z Wami szczęścia i miłych chwil połączyło:) Dziękuję Wam za wszystko, dziewczyny. Za to, że tak ciepło przyjęłyście mnie do swojego grona, za to że mnie wspierałyście ( i mam nadzieję, nadal będziecie:kissing:), za to że jesteście i za to, że będziecie:flowers:
    Jestem naprawdę szczęsliwsza dzieki Wam:):kissing:
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    Hurrrrrrraaaaaa migotynko gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!
    --
  3.  permalink
    Migotynko gratuluję:flowers:
    -- ,
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.