Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthortejsha
    • CommentTimeOct 20th 2012
     permalink
    SUUUUUUUPER !!!!:crazy::crazy::crazy::jumping::cheer::cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    :grouphug::grouphug::heartsabove::heartbounce::kiss::kissing::rainbow::winkkiss:
    1000 cmokasow .
    --
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Migotka kochana gratulacje :) :bigsmile:
    Andzia bardzo dziękuje za odp i oczywiście Tobie gratuluje :bigsmile:
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Migotynka brawooooo :) gratulujeeeeeeeeee:)
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Dziewczynki, dziękuję z całego serduszka za wsparcie jakim mnie otoczyłyście i otaczacie:)
    Udział mojego mężowca w tym zamieszaniu jest bezsprzeczny, ale też bez Was moje Kochane, to by się nie udało:)
    DZIĘKI:)
    Ściskam kciuki za Was wszystkie, abyście szybko do mnie dołączyły i wierzę, że tak sie już wkrótce stanie:)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 21st 2012
     permalink
    Jeszcze raz Gratulacje:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer::cheer: Cieszę sie bardzo, że mogłyśmy być pomocne w tym całym zamieszaniu!! Mam w końcu jakiś udział w zajściu w ciążę:crazy: Gratuluję mężowcowi, że się chłop sprawił. A niech ma. Też w końcu się musiała postarać. Migotynko, informuj koniecznie na bieżąco o wszystkim. Zdjęcia zamieszczaj i pisz o tym co i jak czujesz. No to masz superancji weekend. Mam nadzieję, że niedługo wszystkie dołączymy!!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Dziękuję kochana:) Jestem pewna, że nie długo będziemy sie wszystkie cieszyć, że mamy fasolki:)

Trzymam za Was kciuki, moje Wy kochane:kissing::kissing::kissing::kissing::kissing::kissing:
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dżasti, pewnie że dołączymy :)
    migotynko, trzymaj tam dla nas miejsce ... :)
    dokładnie tak jak dżasti napisała czekamy na każde informacje na temat tego jak się czujecie Ty i Fasolka i koniecznie zdjęcie po wizycie u gina :) :tongue::clap:

Treść doklejona: 21.10.12 08:52
    i też chcę trochę tych wirusków ciążowych ,, hehe mogę się zawirusować na maxa :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Jakbysmy tak wszystkie hurtem zaszly ,to kto by tu pisal ??:wink:
    Na razie Ja bede tu zagladac najdluzej z racji przelozonych staran .Za pol roku to Wy na mamusiach ,a ja bede sama sobie zadawac i odpowiadac tutaj hehe:devil:

Moj czas tez w koncu nadejdzie -musi kurka ! Jeden plus tego taki ,ze bede miala od kogo rady dostawac
    :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Uda Ci się Kochana ja w to wierzę:bigsmile:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Alimama i je też !:P
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    I was nie opuszcze az do smierci:fingersear:
    Znow sie dzisiaj nie wyspalam.Chyba czas zmienic sofe ,bo co noc katusze przezywamy
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Alimama kochana zmieniaj sofe moźe nowe posłanie dobrze wpłynie na nastrój i tym samym dzidzie :):smile:

Treść doklejona: 21.10.12 18:44
    Alimama ani mi się waż nas opuszczać :cry: bez Ciebie to już nie było by to samo :kissing:

Treść doklejona: 21.10.12 18:47
    DZIEWCZYNY no gdzie Wy się znów zaszyłyście ,.... wracać na forum :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Jestem i zaraz znikam .Byłam u Szwagra i niedawno wróciłam :)
    A gdzie jest reszta to nie wiem.Może majstrują coś właśnie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 22nd 2012
     permalink
    Ja wczoraj miałam znów problemy z internetem. Wyrzuciło mnie i juś wejść w ogóle nie mogłam. A nawet coś Alimamie odpisałam, ale już sie nie dołączyło. Internet kaput. Ale dziś jestem. Może jeszcze doś troche mniej będę, bo jeszcze kupe roboty w pracy, ale od jutra już będę miała więcej czasu.
    -- ,
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Dzień dobry witam się z kawą w ten ponury szary dzień .
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ja dziś sie nie mogłam obudzić. Wczoraj zasypiałam już przed TV a dziś też kawę już piję i nie mogę się dobudzić.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    Dzien dobry staraczki :wink:
    Czas wstawac i brac sie do roboty :P

Wczoraj moje dziecko wybrnelo z odpowiedzia na pytanie tesciowej "Kiedy mama z tata zrobia Ci braciszka ,albo siostrzyczke ?" Zosia na to "Jak wezma z domu dziecka .":tooth:

Pojechalismy do szwagra ,a jego zona w 7 miesiacu ,wiec chcac niechcac tematy caly czas o dziecku .
    Tesciowa tak sie doczekac nastepnych pokolen ,topodpytuje przy kazdej okazji .
    Wczoraj powiedziala w zartach ,ze za slabo sie staramy,albo nie robimy ,bo biedni jestesmy.Powiedziala to smiejac sie,wiec chyba nie w zlej intencji.Nie do konca znam sie na dowcipach i fajnie ,ze moje dziecko ladnie ucielo kolejne pytania :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Ali dobre hahhahah
    Ja też się witam w bardzo złym humorze :devil:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    zdolny dzieciaczek Alimama :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Hej Dziewuszki w mglisty poniedziałek:)
    Dodzwoniłam się do gina, na I wizyte jade za tydzień w poniedziałek. Powiedział tylko, żebym oczywiście dalej brała kwas foliowy i spokojnie odpoczywała. Powiedział, że juz w tym tygodniu nie ma potrzeby robić usg, bo jest wcześnie, więc szkoda wystawiać brzuszek do usg. A więc jadę za tydzień:) Ale wiecie co, jutro albo w środę zrobie sobie jeszcze raz betę, aby zobaczyc jak przyrasta, tak dla św. spokoju.
    Ali- Twoja mała jest bardzo błyskotliwa, poradzi sobie w życiu dziewczyna:) To po mamie oczywiście:)
    Dziewuszki, a co poza tym u Was?
    --
    •  
      CommentAuthormoniaa89
     permalink
    Witam staraczki :)
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Hej laseczki :) Witam sie i ja w poniedzialkowy okropny dzien ze strasznym nastrojem :(
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dziewczynki, zajrzyjcie do mnie .... :neutral:
    migotynka ja biorę ten oparol od tego cyklu :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Witaj moniaa89,czytałam Twój opis,super
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    kobitki , co tam u Was,,,, ??? gdzie się chowacie.?? coś to forum trochę zamiera ... :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    hej, witam się ja w nowym dniu i w moim nowym cyklu - chociaż kilka dni mnie nie było, ale jakoś tak jak wiem, że nic z tego - to tracę chęć na cokolwiek :-(

Migotynko - gratuluję, niech Ci fasolka zdrowo rośnie :-) informuj nas na bieżąco i wysyłaj pozytywne fluidki

jest to mój pierwszy cykl z pełną obserwacją, zakupiłam termometr i będę już wszystko notować... jeżeli któraś z Was chciałaby mi pomóc, coś skomentować, albo chociaż "pomilczeć" czy "wrzucić emotikonkę" pod wykresem to zapraszam

tejsha - mam nadzieję, że forum nie zamiera - niedawno dopiero do Was dołączyłam i nie wyobrażam sobie tu siedzieć sama bez Was :-)
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Aniu, udostępnij wykres, to wyślę Ci fluidki:)
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    Migotynko, już - trochę się jeszcze gubię :-) i zapomniałam udostępnić to zakładając wykres
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Anka80 witam serdecznie :)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Witam Was wszystkie starające się o dzidzie i te które mają już fasolke w brzuszku :) ja od 2 cykli czytam wasze forum, zalogowałąm się nawet ale dopiero teraz piszę pierwszy raz:) jestem w podobnej sytuacji jak moniaa89, tez mam 23 lata i tez od 3 miesięcy staramy sie o dzidzie. w 2 oststnich cyklach się nie udało, teraz tez pewnie nie, bo na dziś mam termin @ jeszcze nie dostałam ale czuje po sobie ze zaraz bedzie, więc od następnego cyklu zaczynam pomiary i liczę na pomoc :):smile:
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    witaj Asiunia892
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Hej dziewczyny. Witamy jak najbardziej możecie liczyć na naszą pomoc.
    Tejsha kochana. Ja niestety mam takie okresy w pracy, że nie mam czasu kanapki zjeść, więc na forum tylko z rana zajrzę. Ale już od jutra będę miała więcej czasu, to trochę tu popiszę:bigsmile: A czemu to Kami i Suchrek w złych humorach?
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    latam co po chwile do łazienki i patrze czy @ czasami nie przyszła ehhh :P

Treść doklejona: 22.10.12 21:50
    aha i jeszcze się chciałam pytać, czy jakby jednak ta małpa nie przyszła to myślicie że mogę jutro z samego rana zrobić test czy jednak jeszcze mam poczekac?
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Asiunia,
    możesz smiało zatestować, skoro dzisiaj mas termin@.
    Trzymam kciuki:)
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Kami w zlym humorze bo ja maz wnerwia. Zastanawiam sie tylko czy kazdy facet jest tak glupi
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Oj głupi, głupi. Walnij wałkiem prewencyjnie z rana przez łeb, to może nie będzie mu się chciało Cię wnerwiać:bigsmile:
    Asiunia, jak najbardzie możesz zrobić jutro test. Ja też jak mam termin @ to latam do łazienki co godzinę i z duszą na ramieniu patrzę czy prztszła czy nie. I cholera póki co zawsze przychodzi.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Spać nie mogłam, i oczywiście nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test przed chwilką z wielką nadzieją na 2 kreseczki a tu niestety negatywny:confused: ale @ jeszcze nie ma, niech spada!!

Treść doklejona: 23.10.12 01:49
    dżasti a może tym razem nie przyjdzie jednak....
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 23rd 2012
     permalink
    Asiunia. No tez mam nadzieje, że nie przyjdzie. A testy czasem wychodzą negatywne mimo ciąży. Może u Ciebie też tak będzie. Trzymam kciuki!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    Witam wszystkie :) widzę, że dziś ja buszuje tylko od rana:tongue: teraz się szykuje i mykam zaraz do pracy, ale czuje, że niestety dziś @ będzie:confused: kurcze! wyczaje jak wygląda forum przez komórkę i jak się uda to bede z pracy do Was zaglądała :smile:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    To wyczajaj Asiunia. Ja kompletnie nie umiem z telefonu do internetu wchodzić, ale na szczęscie ja na kompie pracuję. dziś już będę do was częściej zaglądać.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAli_
     permalink
    No tak Dzasti -troche techniki i sie gubisz :P
    A gdzie migotynke wcielo ?Czyzby jeszcze spala ?
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    kami, i jak tam dzisiaj nastrój ... ? mam nadzieję, ze lepiej ,,, mnie też mąż wczoraj wnerwiał ... :fierce:
    Asiunia892 nie ma jeszcze @ ??? może jednak nie przyjdzie.... niektóre kobitki mają objawy @ we wczesnej ciąży .... :wink: - daj nam znać co i jak ...
    dżasti no z telefonu na forum ciężka sprawa ,,, chociaż ja w akcie desperacji powoli to sztukę opanowuję kiedy jestem z dala od domu a muszę Wam coś napisać ... albo jak dzieją się takie rzeczy jak u którejś z dziewczyn rozstrzyga się czy zafasolkowała ... :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ja Wam juz pisałm, że jestem taka noga z tych wszystkich technicznych nowinek, że szok. Mąż to się śmieje ze mnie. A te smartfony, to mnie do szału doprowadzają. Najlepiej to lubiłam zwykły telefon z klawiaturą. A teraz nawet jak jest klawiatura to te przyciski takie małe. Trzy na raz naciskam.
    -- ,
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Jestem, jestem moje kochane babeczki:) Wcześniej dzisiaj byłam u naszej Dżastuni pod wykresem i pojechałam odwieźć Młodego do przedszkola i na betę. Wynik będzie jutro, ale jak to ja poleciałam jeszcze do apteki i kupiłam test:) A tak prewencyjnie:)
    Zrobiłam i od razu pokazała mi sie druga kreseczka, może nie jest jakaś strasznie ciemna, ale może te pre testy tak mają.
    Fotka u mnie pod wykresikiem:)
    Całuski Kochane i miłego dnia Migotynka życzy:)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    jestem:D
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Asiunia, zaczekaj jeszcze troszkę a najlepiej jakbyś poszla na betę, wtedy byś juz wiedziała na 100%.
    Trzymam kciuki aby @ nie przylazła:)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    no jak na razie nie ma @. latam i sprawdzam co po chwile.

Treść doklejona: 23.10.12 10:25
    migotynka poczekam do jutra z ta beta. ale brzuch boli:( eh
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Podjrzałyśmy sobie Twój wykresik Aniunia. Dziś masz 29 dc, tak? A powiedz jak długie masz zazwyczaj cykle? Czy juz powinnaś dostac @ czy jeszcze jeden dzień?
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    ja mialam zawsze co 28 dni,wiec wczoraj powinnam miec.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.