Dziewczynki, dziękuję z całego serduszka za wsparcie jakim mnie otoczyłyście i otaczacie:) Udział mojego mężowca w tym zamieszaniu jest bezsprzeczny, ale też bez Was moje Kochane, to by się nie udało:) DZIĘKI:) Ściskam kciuki za Was wszystkie, abyście szybko do mnie dołączyły i wierzę, że tak sie już wkrótce stanie:)
Jeszcze raz Gratulacje Cieszę sie bardzo, że mogłyśmy być pomocne w tym całym zamieszaniu!! Mam w końcu jakiś udział w zajściu w ciążę Gratuluję mężowcowi, że się chłop sprawił. A niech ma. Też w końcu się musiała postarać. Migotynko, informuj koniecznie na bieżąco o wszystkim. Zdjęcia zamieszczaj i pisz o tym co i jak czujesz. No to masz superancji weekend. Mam nadzieję, że niedługo wszystkie dołączymy!!!!
dżasti, pewnie że dołączymy :) migotynko, trzymaj tam dla nas miejsce ... :) dokładnie tak jak dżasti napisała czekamy na każde informacje na temat tego jak się czujecie Ty i Fasolka i koniecznie zdjęcie po wizycie u gina :)
Treść doklejona: 21.10.12 08:52 i też chcę trochę tych wirusków ciążowych ,, hehe mogę się zawirusować na maxa
Jakbysmy tak wszystkie hurtem zaszly ,to kto by tu pisal ?? Na razie Ja bede tu zagladac najdluzej z racji przelozonych staran .Za pol roku to Wy na mamusiach ,a ja bede sama sobie zadawac i odpowiadac tutaj hehe
Moj czas tez w koncu nadejdzie -musi kurka ! Jeden plus tego taki ,ze bede miala od kogo rady dostawac
Ja wczoraj miałam znów problemy z internetem. Wyrzuciło mnie i juś wejść w ogóle nie mogłam. A nawet coś Alimamie odpisałam, ale już sie nie dołączyło. Internet kaput. Ale dziś jestem. Może jeszcze doś troche mniej będę, bo jeszcze kupe roboty w pracy, ale od jutra już będę miała więcej czasu.
Dzien dobry staraczki Czas wstawac i brac sie do roboty :P
Wczoraj moje dziecko wybrnelo z odpowiedzia na pytanie tesciowej "Kiedy mama z tata zrobia Ci braciszka ,albo siostrzyczke ?" Zosia na to "Jak wezma z domu dziecka ."
Pojechalismy do szwagra ,a jego zona w 7 miesiacu ,wiec chcac niechcac tematy caly czas o dziecku . Tesciowa tak sie doczekac nastepnych pokolen ,topodpytuje przy kazdej okazji . Wczoraj powiedziala w zartach ,ze za slabo sie staramy,albo nie robimy ,bo biedni jestesmy.Powiedziala to smiejac sie,wiec chyba nie w zlej intencji.Nie do konca znam sie na dowcipach i fajnie ,ze moje dziecko ladnie ucielo kolejne pytania
Hej Dziewuszki w mglisty poniedziałek:) Dodzwoniłam się do gina, na I wizyte jade za tydzień w poniedziałek. Powiedział tylko, żebym oczywiście dalej brała kwas foliowy i spokojnie odpoczywała. Powiedział, że juz w tym tygodniu nie ma potrzeby robić usg, bo jest wcześnie, więc szkoda wystawiać brzuszek do usg. A więc jadę za tydzień:) Ale wiecie co, jutro albo w środę zrobie sobie jeszcze raz betę, aby zobaczyc jak przyrasta, tak dla św. spokoju. Ali- Twoja mała jest bardzo błyskotliwa, poradzi sobie w życiu dziewczyna:) To po mamie oczywiście:) Dziewuszki, a co poza tym u Was?
hej, witam się ja w nowym dniu i w moim nowym cyklu - chociaż kilka dni mnie nie było, ale jakoś tak jak wiem, że nic z tego - to tracę chęć na cokolwiek :-(
Migotynko - gratuluję, niech Ci fasolka zdrowo rośnie :-) informuj nas na bieżąco i wysyłaj pozytywne fluidki
jest to mój pierwszy cykl z pełną obserwacją, zakupiłam termometr i będę już wszystko notować... jeżeli któraś z Was chciałaby mi pomóc, coś skomentować, albo chociaż "pomilczeć" czy "wrzucić emotikonkę" pod wykresem to zapraszam
tejsha - mam nadzieję, że forum nie zamiera - niedawno dopiero do Was dołączyłam i nie wyobrażam sobie tu siedzieć sama bez Was :-)
Witam Was wszystkie starające się o dzidzie i te które mają już fasolke w brzuszku :) ja od 2 cykli czytam wasze forum, zalogowałąm się nawet ale dopiero teraz piszę pierwszy raz:) jestem w podobnej sytuacji jak moniaa89, tez mam 23 lata i tez od 3 miesięcy staramy sie o dzidzie. w 2 oststnich cyklach się nie udało, teraz tez pewnie nie, bo na dziś mam termin @ jeszcze nie dostałam ale czuje po sobie ze zaraz bedzie, więc od następnego cyklu zaczynam pomiary i liczę na pomoc :)
Hej dziewczyny. Witamy jak najbardziej możecie liczyć na naszą pomoc. Tejsha kochana. Ja niestety mam takie okresy w pracy, że nie mam czasu kanapki zjeść, więc na forum tylko z rana zajrzę. Ale już od jutra będę miała więcej czasu, to trochę tu popiszę A czemu to Kami i Suchrek w złych humorach?
latam co po chwile do łazienki i patrze czy @ czasami nie przyszła ehhh :P
Treść doklejona: 22.10.12 21:50 aha i jeszcze się chciałam pytać, czy jakby jednak ta małpa nie przyszła to myślicie że mogę jutro z samego rana zrobić test czy jednak jeszcze mam poczekac?
Oj głupi, głupi. Walnij wałkiem prewencyjnie z rana przez łeb, to może nie będzie mu się chciało Cię wnerwiać Asiunia, jak najbardzie możesz zrobić jutro test. Ja też jak mam termin @ to latam do łazienki co godzinę i z duszą na ramieniu patrzę czy prztszła czy nie. I cholera póki co zawsze przychodzi.
Spać nie mogłam, i oczywiście nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test przed chwilką z wielką nadzieją na 2 kreseczki a tu niestety negatywny ale @ jeszcze nie ma, niech spada!!
Treść doklejona: 23.10.12 01:49 dżasti a może tym razem nie przyjdzie jednak....
Witam wszystkie :) widzę, że dziś ja buszuje tylko od rana teraz się szykuje i mykam zaraz do pracy, ale czuje, że niestety dziś @ będzie kurcze! wyczaje jak wygląda forum przez komórkę i jak się uda to bede z pracy do Was zaglądała
To wyczajaj Asiunia. Ja kompletnie nie umiem z telefonu do internetu wchodzić, ale na szczęscie ja na kompie pracuję. dziś już będę do was częściej zaglądać.
kami, i jak tam dzisiaj nastrój ... ? mam nadzieję, ze lepiej ,,, mnie też mąż wczoraj wnerwiał ... Asiunia892 nie ma jeszcze @ ??? może jednak nie przyjdzie.... niektóre kobitki mają objawy @ we wczesnej ciąży .... - daj nam znać co i jak ... dżasti no z telefonu na forum ciężka sprawa ,,, chociaż ja w akcie desperacji powoli to sztukę opanowuję kiedy jestem z dala od domu a muszę Wam coś napisać ... albo jak dzieją się takie rzeczy jak u którejś z dziewczyn rozstrzyga się czy zafasolkowała ...
Ja Wam juz pisałm, że jestem taka noga z tych wszystkich technicznych nowinek, że szok. Mąż to się śmieje ze mnie. A te smartfony, to mnie do szału doprowadzają. Najlepiej to lubiłam zwykły telefon z klawiaturą. A teraz nawet jak jest klawiatura to te przyciski takie małe. Trzy na raz naciskam.
Jestem, jestem moje kochane babeczki:) Wcześniej dzisiaj byłam u naszej Dżastuni pod wykresem i pojechałam odwieźć Młodego do przedszkola i na betę. Wynik będzie jutro, ale jak to ja poleciałam jeszcze do apteki i kupiłam test:) A tak prewencyjnie:) Zrobiłam i od razu pokazała mi sie druga kreseczka, może nie jest jakaś strasznie ciemna, ale może te pre testy tak mają. Fotka u mnie pod wykresikiem:) Całuski Kochane i miłego dnia Migotynka życzy:)
Podjrzałyśmy sobie Twój wykresik Aniunia. Dziś masz 29 dc, tak? A powiedz jak długie masz zazwyczaj cykle? Czy juz powinnaś dostac @ czy jeszcze jeden dzień?