Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthortejsha
    • CommentTimeOct 23rd 2012
     permalink
    no więc Asiunia trzymamy kciuki :)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ja tez trzymam kciukasy. Dawaj znać na bieżąco!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    bede meldowala ;) a dziewczyny jak jest z ta temperatura na poczatku ciazy? jaka powinna byc?
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    tak jak spojrzysz sobie np u mnie, mój poziom wyższych mw od 37 stopni, jak utrzymuje się taka tem lub wyższa przez kolejne dni, może to oznaczać ciążę. Ale każda kobieta jest inna, u niektórym dziewczyn to 36,8 czy 36,9 to już jest wyższa. Musisz się obserwowac codziennie i mierzyc tempkę kochana:)
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    no wlasnie mam taki zamiar od nastepnego cyklu sie obserwowac. ald mam nadzieje ze nie bedzie potrzeby!;)

Treść doklejona: 23.10.12 12:17
    a migotynka Ty mialas bole brzucha jak na okres? bo ja tak mam:/
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    mnie bolała glowa dzień przed terminem, więc myślałam że się zbliża @, zawsze mnie tak bolał, brzuch mnie pobolewał ale nie tak jak przed @ zwykle. Poza tym tempka była wysoko, więc miałam nadzieję..:)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    U mnie tempka spadać zaczęła dwa dni przed @. O w dzień, w który dostałam, to była już na wyjściowym poziomie 36,60.
    -- ,
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Ja tez jestem :) ciagle mam taki sam nastroj no masaaaaakro :( ale ja tez Wam sie pokazalam pod swoja karta :P jakby ktoras to zainteresowalo :P
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ja sie ujawnię, jak w ciążę zajdę:bigsmile: Tylko będę musiała jakieś ładne zdjęcie znaleźć.
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dżasti no to mam nadzieję, że szybciutko to nastąpi i to będzie ten cykl kochana :)
    właśnie coś dziewczyny macie manie do ujawniania buziek, super .... a ja może też się kiedyś odważę .... :)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    To tak dziewczyny chyba maja dziś sentymentalne nastroje ciążowe:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    hehe:)
    Siedzę cały dzień przed kompem i mam takiego lenia, że co najwyżej mogłam fotki wklejać, hihi:)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    A Ty będziesz jeszcze wracała do pracy Migotynko? Czy juz zostaniesz na L4?
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Dziewczyny jak mnie brzuch dołem boli a cyce mam jak donice:shocked:
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Dżasti, raczej nie, zbyt dużo stresu jak na ciążę. Moja psyche i tak w słabej kondycji więc jakbym teraz poszła, to aż strach mysleć:(
    A szkoda, bo naprawdę lubię swoja pracę, moim pracowników, mój oddział... szkoda, źle sie porobiło:(
    Sucharku, co się dzieje z Tobą kochanie?
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Sucharku, to fajne musisz mieć te cyce:updown: Boją Cię? Ja mam zawsze na tydzień przed @ takie bolące, że masakra.
    Migotynko, też tak bym zrobiła. Praca pracą a dzidziuś najważniejszy. Nie ta praca to będzie inna. A znam wiele osób, które całych siebie pracy oddawali, rodziny prawie nie widzieli, na urlopy nie chodzili, a przy recesji nikt na to nie patrzył. I poooszli na zieloną trawkę.
    -- ,
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    dżasti ja też znam wiele takich osób między innymi ja więc praca pracą a dom domem jak dostałam kopniaka to się nauczyłam...
    Sucharek dziwna sprawa byłaś u lekarza ?
    Ja w czwartek się wybieram ciekawe czego się dowiem .
    Migotka a jak ty się czujesz ? jakieś objawy typowe dla ciąży ?
    •  
      CommentAuthorSony85
     permalink
    Melduje sie po paru dniach nieobecności. Byłam dziś u gim. Endometrium 9 mm niestety fajnego pęcherzyka brak i szans na owulacje też. Od dziś biorę luteinę i następny cykl z większa dawka Clo. Ale na razie parę dni spokoju w oczekiwaniu na @.
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Sony, przykro mi. Kurcze. Cykl bezowulacyjny to taka strata szansy. Może ta większa dawka Clo zadziała na te Twoje jajniki.
    Aslonko, a w czwartek w kórym dniu cyklu będziesz?
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    witajcie dziewczyny :) właśnie wróciłam ....
    Sony kochana , przykro mi ale mam nadzieję, że w kolejnym cyklu większa dawka clo zrobi swoje :wink:
    Migotynka, Ty to sobie spokojnie odpoczywaj w domku ,,,, praca nie zając... teraz najważniejsza jest dzidzia :)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    I jak tam powizycie? Co lekarz powiedział?
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dżasti kochana napisałam u siebie ale tutaj też powtórzę :

wiec tak ,,, pęcherzyk na lewym jajniku całkiem przystojny 18 mm :) endometrium też piękne, ale już nie pamiętam gabarytów…. od jutra zaczynamy serduszka :) ogólnie wszystkie wyniki badań w porządku …. tylko efektów brak … :(
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    dziewczyny @ jeszcze nie ma, a temperatura 37,2 a wczoraj byłą 36,9. To dobrze nie dobrze bo nie wiem;/
    --
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Asiunia chyba dobrze..., a nie chcesz zatestować skoro już wczoraj miałaś termin @ ?

Treść doklejona: 23.10.12 19:48
    acha, już zobaczyłam test negatywny,... jeśli jutro dalej @ nie będzie może powtórz a najlepiej beta ,,,a jak się czujesz ? dalej @?
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    no boli mnie brzuch, ale to tak troszke inaczej chociaż sama nie wiem, i sutki mam takie bardzo wrażliwe
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Asiunia, no powiem Ci, że u mnie temperatura 37,2 to jest w fazie temperatur wyższych,nawet tych najwyższych. To, że jest wyższa niż wczoraj to może oznaczać, że jednak spadku nie ma i że możesz być w ciąży. Ale żeby stwierdzic na 100 proc, to musiałybyśmy wiedziec jakie masz niższe tempki. Zrób jutro betę.

Treść doklejona: 23.10.12 20:02
    Poczytała sobie właśnie nasze rozmowy z 4 października i znów sie poryczałam ze śmiechu. No dobre.:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    a co tam się działo dżasti tego 4 pażdziernika ?

Treść doklejona: 23.10.12 20:07
    Asiunia leć jutro na betę
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    melduję się i ja wieczorkiem po pracy, ciężki dzień za mną, ale środę i czwartek spędzam poza biurem więc odpocznę
    dłużą mi się dni w oczekiwaniu na "owu" - jak ma się nie napinać tak bardzo?, przecież nastawienie jest ważne i nie można się ciśnieniować, a ja się złapałam na tym, że moje życie jest podporządkowane pod owu, to są najważniejsze dni w miesiącu, potem dni oczekiwania i nadziei, a potem znowu @ i zmarnowane kilka dni...
    oszalałam - nakrzyczcie na mnie, że tak nie wolno
    --
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    dżasti w czwartek mam mieć 13 dzień cyklu rozmawiałam z gin i powiedziała że tak mam przyjść wydaje mi się ze to trochę późno ale zobaczymy ogólnie ostatnie cykle miałam 33 dni wcześniej 35
    Asiunia witam cię bo chyba nie miałam jeszcze okazji i trzymam mocno kciuki :)
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Sony85 przykro mi
    :cry:
    Asiunia892 bardzo dobrze że nie ma @ i niech już nie przychodzi:)
    A ja nie wiem co sie ze mną dzieje cycki mam wielkie bolą,a brzuch tak boli jak w pierwszych dniach @ dosłownie,wizytę mam dopiero 8
    ale za to jaki efekt tych cycków aż mi się sam podoba:rolling:
    tejsha Ty kochana moja działaj,Migotka wiruski zostawia jak tralala ciekawe która pierwsza podłapie
    :rolling:
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    Anka nie jesteś sama ale krzyczę na ciebie że masz się ogarnąć mimo że to nie jest takie proste więc kochana głowa do góry pierś do przodu i trzeba iść przez życie z uśmiechem :bigsmile:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    Anka80 chyba my tu wszystkie mamy podobnie ,,,, owulacja no to serducha, potem zcekanie czy @ przyjdzie czy nie ... rozczarowanie i od nowa.... czasem każda ma chwile załamania,,, kryzys w tym cyklu już a mną teraz spinam dupsko i głowa do góry, będzie dobrze,,, słyszysz? będzie dobrze i już ... :wink:

sucharek ale nam dajesz do myslenia .... już się doczekać tej twojej wizyty u gina nie mogę...
    ja trzymam kciuki za wszystkie , na pewno dla każdej wirusków wystarczy i sie hurtem przeniesiemy na mamuśki oczekujące :) co Wy na to ? :wink:

Treść doklejona: 23.10.12 20:20
    sucharek , chyba alsonko miała na myśli Anka80, ale Tobie opiernicz też się przyda :)
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    aslonko25 a do kogo te słowa bo ja też Anka
    :tooth:
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    aaa sucharek83 nie wiedziałam ale to było do Anka80 :tooth: ale może być też i do Ciebie :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    tejsha popieram Cię w 100%!! :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Anka 80 - dokładnie tak samo chyba wszysotkie mamy. Nie da się chyba inaczej, bo przeciez nie powiesz sobie "dziś nie mam ochoty się bzykać" jak masz dni płodne. A potem chcąc nie chcąc czeka się czy @ przyjdzie czy nie przyjdzie.
    Tejsha - o takiech pierdołach pisałyśmy, że szkoda słów.
    Aslonko, myślę, że to bardzo dobrze, że 13 dc masz wizytę. Ja zawsze chodzę 12 lub 13 dc bo wtedy mam już w miarę duży pęcherzyk. A ja mam cykle 28 - 29 dni.
    Sucharek no ja Ci tych piersi zazdroszczę:tooth:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    czyli będę lana po tyłku ok przyjmę to na klatę hahahah:bigsmile:mam obronę w postaci cycków:crazy:
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    kurde laski tak myśłe i chyba nie dam rady jutro zrobić bety ...;/

Treść doklejona: 23.10.12 20:37
    haha no to na prwade musisz mieć łądne te cycki :D
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Na klatę to bierz Sucharkju, na klatę.
    Asiunia, a czemu nie dasz rady zrobic bety? To może zrób jeszcze raz test - sikacz.
    -- ,
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Ale żeście naprodukowały, baby Wy moje:):kissing:
    A Anek tu u nas od metra:)
    Fajnie mi tu z Wami dziewczynki:) Zamienimy niedługo te forum ze starających na " NOWOZACIĄŻONE" :)
    A jam schizę na colę, normalnie opanować sie nie mogę, a naprawdę rzadko ją piłam:(
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Asia parę lat temu to ja miałam cycki,ale moja córcia mi wyssała,a teraz jak puchną to jestem happy,bo sa ogromne
    no szkoda że nie możesz zrobić tej bety
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Sony, przykro mi ale jestem z Tobą i zarażam fluidkami na kolejny:):threesome:

Treść doklejona: 23.10.12 20:41
    A u mnie jakie fajne się robią, dobrze ze mam te staniczki z poprzedniej ciąży, z miseczka D :)
    --
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    ..no i widzicie od razu mi lepiej :-) nie ma to jak porządny opiernicz!
    no to łączę się z Wami w bólach i radościach - spinam poślady i wracam do normalnego życia :-)
    ja monitoring mam w przyszłym tygodniu ale mi gin kazał przychodzić w okolicy 7-9 dc a potem już wg zaleceń, w poprzednim m-cu miałam 8,10, 15 i kontrolne 22dc (po marnych wynikach progesteronu), a na razie tylko jutro/pojutrze na krew - LH i Estradiol
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Migotko nie odmawiaj sobie niczego ,ale to nie Ty chcesz tylko Twój okruszek
    ale ja mam dziś gupwakę,powiedziałam do niego po wczorajszym że jest jak duży wibrator bo i tak muszę sama działać:crazy::rolling:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    łapę fliudki jako pierwsza:) migotynka wysyłaj nam co jakiś czas :) ja mogłabym mieć trochę większe . ale cóż jak nie można mieć co się chce to się lubi co się ma ,... czy jakoś tak :rolling: mnie dziś łapie głupawka, to przez was wszystko :kissing:

Treść doklejona: 23.10.12 20:44
    ooo sucharek no to mu dowaliłaś , szczenka mu opadła ?
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ja też Wam powiem, że nie wiem jak bym przetrwała to czekanie bez Was.
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    o kurde migotynka D ? ale fajnie ,.,,

Treść doklejona: 23.10.12 20:45
    bimbałki takie , sucharek pewnie też takie cycory ma :swingin:

Treść doklejona: 23.10.12 20:46
    Anka 80 trzymamy kciuki, w przyszłym cylku mam nadzieję , ze już będziesz miała wszystko ustabilizowane, pęcherzyki zaczną rosnąć i pękać i starania pełną parą :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    czy mu głupio było to nie wiem,szczyka mnie w te moje cycki ahahahha,jak sie tak zachowuje to mu sie należy,leży jak kłoda a ja mam po nim skakać,to on ma chudnąć a nie ja kuźwa:devil:
    •  
      CommentAuthoraslonko25
     permalink
    haha duży wibrator :bigsmile: ciekawe jaka była reakcja :)

Treść doklejona: 23.10.12 20:54
    ok to już wiem ...
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    ja nie dam rady bo wczesnie z domu wyjadę i późno wróce, wiec niestety,ale w czwartek pójde jak stan z dziś się utrzyma :) jestem z Wami od wczoraj a jest bardzo fajnie :D
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.