Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthordżasti
    • CommentTimeOct 23rd 2012
     permalink
    No nie mogę Sucharku, pierwszy raz słysze wyrażenie o mężczyźnie, że jest jak kłoda Hahahahahahaha:crazy:

Treść doklejona: 23.10.12 20:57
    Asiunia, to cieszymy się, że Ci się nasze czasem szjbnięte towarzystwo podoba. Bo możemy razem płakać, cieszyć się i dać kopa w dupę, takiegoi porządnego jak trzeba. All in one z nami :bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dżasti a Ty jeszcze tutaj ?? miałaś się na swojego bohatera rzucić :crush:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    bo tak leży i mówi bierz mnie,chyba ja powinnam miec jaja a nie on,bo jestem jak dominujący samiec hahahhaha:rolling:
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Tejsha, najpier nakarmię męża. Kończe gotować ryż, bo już sos mięsny gotowy. A potem się rzucę. Ale tak ciężko się oderwać od Was.
    Sucharku - to zadziora z tego Twojego T. - bierz mnie, mrrrrrrr
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    sucharek jesteś genialna :-) rozwaliłaś mnie swoimi tekstami, ale coś jest na rzeczy - bo ja też często słyszę "no to sobie poskikaj"
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    jak to słyszę to rozwala mnie i tak jest za każdym razem dosłownie położy się jak dmuchana lalka i ma wibrator i mogę sobie poskakać,pogiete to,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    rzucaj sie rzucaj, koniecznie ,,,, jua chyab się jeszcze dzisiaj powstrzymam, chociaż chęci mam ogromne :bigsmile:
    nooo , ciężko się oderwać od forum jeszcze jak tutaj takimi tekstami sucharek wali .... :shocked::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ale ja musze się wygadać bo nie wyrobie normalnie,a że dziś mam taka gupawkę to już całkiem,najlepsze jest to że ja mu to mówię a on patrzy na mnie jak na wariatkę co mówi w innym języku
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Tejsha, poczekaj Ty jeszcze. Słuchaj sie lekarza z ttym skakaniem. Niech się długo trzymane nasionka nie marnują.
    Zwizualizowałam sobie właśnie męską gumową lalkę z wibratorem, hahahahaha, no posikam się:rolling:
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    hehe, z innej planety chłop... i dobrze, wygaduj się sucharek do woli :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    ale przecież cię zadowoliłem,a ja zawsze wybuchnę śmiechem,on chyba stracił mózg z wiekiem

Treść doklejona: 23.10.12 21:12
    Kochana no nie sikaj,ale narobiłam hahahhha
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    hahaha sama się zadowoliłaś sucharku co najwyżej używając jego do tego celu :-)
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    on siedzi obok mnie a ja z niego polewam pyta się co się tak śmieje a ja na to a że dziewczyny piszą pierdoły o wibratorach
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    acha, zadowolił tym leżeniem ? to może ty mu powinnaś byc wdzięczna za to ze pozwolił ci poskakać :P ? :wink: udany...
    sucharek, uszy go nie pieką ? tam tutaj go obgadujemy ....
    dżasti czekam do jutra, wg zaleceń lekarza :smile: ale jutro to biedny mój chłop :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    czasem muszę bo przecież trzeba jak to sie mówi z krzyża spuścić,przecież nie wyróbka i jak ja mam zajść w ciąże z wibratorem,no ja się pytam
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Może wiesz jego zdaniem to cie zadowolił, przecież sobie poskakać mogłaś:bigsmile: No co chcesz więcej? Przecież Ci pozwolił poskakać. Oj, lenistwo męskie nie zna granic :bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    i jaki wygodny,,, ty pracujesz a on ma jeszcze z tego przyjemność ... leń, wstrętny leń :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    oj nie zna,przyszła moja Monia i pyta się mnie mamo a co to jest wibrator?a ja mówię że togo nie wiem i dlatego pytam,a w duchu chciałam powiedzieć popatrz na T,ale się powstrzymałam ze śmiechem na ustach
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Uszy to ma pewnie całe czerwone :bigsmile: Kiedyś wpadła mi w ręce gazeta dla mężczyzn LOGO czy cos takiego. I tam były jedne bardzo mądre słowa. Po tych wszytskich mądrych radach w babskich pismach typu jak go zatrzymać, jak krzyczeć w łóżku itp, to w tym męskim piśmie było napisane " jeśli Twoja kobieta prosi Cię, żeby wyprubować jakąs nową pozycję, to jej nigdy nie odmawiaj. Paniętaj, jak Ty się nie zgodzisz, to zawsze ona może wyprubowasć tą pozycje z innym" !!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    a ja mam potem zakwasy:shocked::devil:
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    " jeśli Twoja kobieta prosi Cię, żeby wyprubować jakąs nową pozycję, to jej nigdy nie odmawiaj. Paniętaj, jak Ty się nie zgodzisz, to zawsze ona może wyprubowasć tą pozycje z innym" święte słowa dżasti, ....
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Ale byka ortograficznego i .to dwa razy popełniłam. Pruba, no co za pała ze mnie zakuta. Próba oczywiście. Aż mi wstyd:shamed:
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    sucharek , ale są i plusy ,,, figurka jak talala :tongue:

Treść doklejona: 23.10.12 21:24
    dziewczyny, chyba mi się śluz zaczyna robić owulacyjny :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    no na figurę nie narzekam nikt mi nie wierzy czasem że mam 2 córki
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dżasti, ja nie zauważyłam ... :wink:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Bo jak skaczesz codzień to się wypocisz niemiłosiernie:bigsmile:

Tejsha - jutro do roboty kochana. Pracować, pracować i nas na bieżąco o postępie prac informować!!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthortejsha
     permalink
    dobra kochane moje ja uciekam :)
    dżasti życzę udanej nocki z mężem :crush: i jutro nowe serduszko na wykresie ma być :)

do jutra :kissing::kissing::kissing: dla każdej z osobna :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    do roboty,wy chociaż nie macie wibratorów i działacie aja :cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    dobranoc tejsha :-)
    --
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    tejsha buziolki
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Buziaki! Ależ dziś się usmiałam z Wami. No niemożliwość!!!
    -- ,
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    O jezu aż się poryczałam, a mój Olaf siedzi i patrzy na matkę wariatkę i pyta, mamo dobrze sie czujesz? hahahaha:crazy:
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    A u nas mężulo podłącza nowy TV i tak się naklnie przy tym, ze mi uszy zaraz zwiędną. Jeszcze trochę i nici z przytulanka, bo mi te jego inwektywy dotyczące tv w uszach świdrują.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    a czemu Ty płakałaś:)
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Nie Olafku, mama ma nierówno pod sufitem i ryje się do komputera :bigsmile: Mój mąż to jest zazdrosny jak ja z Wami piszę, bo nie wie co piszę. A najbardziej mu moje stukające paznokcie przeszkadzają.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsucharek83
     permalink
    Dobra laski ja mykam pod prysznic,dobrej nocki i owocnej życzę
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Oho mężuleniek tu chce sie przytulić do mnie na kanapie i mi tu włazi za mnie. Będę kończyć na dziś, bo mi tu zaraz będzie czytał wszystko! Buziaczki. Do jutra
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAnka80
     permalink
    no to papa wszystkim :-) idźcie się tulić na zdrowie i nie tylko... do jutra
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    witam dziewczyny!! poczytałam sobie co popisałyście i humor troszkę mi się poprawił. dzis rano tak mi sie zakrecilo w glowie, bujnęło mną i uderzyłam głową o ścianę i mam solidną ranę na czole i boli mnie połowa głowy:( dziś mam 27 dc jutro @ powinien przyjść. dziwnie się czuję i nie wiem z jakiej przyczyny..
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Ojej, Kati , musialo boleć :( A może to fasoleczka mamę kolibie?
    Babeczki, ja spadam do łóżeczka, ale ubawiłam się tu z Wami dzisiaj, że hoho:) Już dawno nie ryczałam ze śmiechu:)
    Jutro pewnie będę pierwsza na forum z samiutkiego rana:)
    --
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    bolało i boli nadal Migotynko. czy fasoleczka??? chciałabym bardzo, ale raczej nie możliwe ..:( mąż przyjechał dzień po okresie i byl 4 dni to pewnie nie mogło sie udać. ale czekam na ten okropny okres i mam taka malutka nadzieje ze nie przyjdzie.
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    Widze dziewczynki ze Wy tu dzisiaj na facetow fukacie to dam Wam cos na poprawe nastroju

Treść doklejona: 23.10.12 22:34
    Rodzina siedzi przy obiedzie. Syn pyta ojca:
    - Tato, ile jest rodzajów biustów?
    Ojciec, nieco zaskoczony, odpowiada:
    - Cóż, właściwie trzy, zależnie od wieku kobiety: jak ma 20 lat są jak melony, okrągłe i twarde. Jak ma 30-40 lat są jak gruszki - wciąż ładne, ale nieco wydłużone, a po 50-tce są jak cebule...
    - Cebule? - dziwi się syn.
    - Tak, patrzysz i płaczesz.
    Wkurzyło to nieco żonę i córkę, która zapytała matkę:
    - Mamo, a ile jest rodzajów ptaszków?
    Mama uśmiechnęła się i odpowiedziała:
    - Też trzy, zależnie od wieku faceta - u dwudziestolatka jest jak dąb - twardy i potężny. Jak facet ma 30-40 lat, jest jak brzoza - elastyczny, ale niezawodny, a po 50-tce jest jak choinka na Boże Narodzenie
    - Jak choinka? - dziwi się córka.
    - Tak, drzewko jest martwe, a bombki wiszą tylko dla ozdoby...

Treść doklejona: 23.10.12 22:34
    Mały Jasiu przeczytał w gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską.
    Po chwili pyta ojca:
    - Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji?
    Zakłopotany ojciec odpowiada:
    - No, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze.
    Nazajutrz Jasiu dostał od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film, biegnie do agencji towarzyskiej. Dzwoni do drzwi i otwiera mu nieco zdziw
    iona panienka.
    - Co tu chłopczyku chciałeś?
    - No chciałem, żeby mi zrobić dobrze. Mam nawet pieniądze!
    Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chlebka, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi.
    Po godzinie Jasi wpada do domu i krzyczy:
    - Mamo, tato! Byłem w agencji towarzyskiej!
    Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły.
    - I co? - pytają Jasia po chwili.
    - Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem.
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    kami dobre :)

Treść doklejona: 23.10.12 22:43
    W supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną. Żona do męża widząc "stringi":
    - Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę?
    - Ależ skąd! Dupę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać!
    Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi:
    - Może się troszkę popieścimy? No wiesz...?
    Żona:
    - Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać!

Treść doklejona: 23.10.12 22:47
    Przychodzi zakonnica do lekarza i mówi: Panie doktorze, mam jakąś dziwną chorobę. W majtakch znajduję znaczki pocztowe.
    - Ależ siostro, to niemożliwe. Nie ma takiej dolegliwości.
    - To proszę zobaczyć - przerywa muzakonnica i ściąga bieliznę.
    Lekarz patrzy... faktycznie coś tam jest. Drapie się w głowę, patrzy bliżej... No znaczki pocztowe w majtakch, jak wół! Patrzy jeszcze bliżej i wreszcie się uśmiecha.
    - Droga siostro, to nie znaczki. To naklejki z bananów!
    --
    •  
      CommentAuthor_kami_
     permalink
    buahahahahahahahahahahahahahah
    •  
      CommentAuthorKatekMuc
     permalink
    dobre to tak na poprawe humorku
    --
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
    • CommentTimeOct 24th 2012
     permalink
    wlasnie poczytalam Wasze kawaly-dobre :D haha a melduje,ze u mnie nadal brak @,ale i wiekszy stres ze jednak przyjdzie i bedzie lipa. Buziaki:*
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Cześć Asiunia, ja tez już nie śpię. Wiem kochana, jakie to nerwy, wiem:) Czekamy i zaciskamy kciuki:)
    --
    •  
      CommentAuthordżasti
     permalink
    Cześć dziewczyny. Widzę, że sie jeszcze bardziej wieczorem rozkręciło:bigsmile: Super mi humor znów od rana poprawiłyście. A z tego kłosika to ryczałam i moje koleżanki w biurze też, bo im przeczytałam te kawały. Dobre. Hahahahahaha:bigsmile:
    Asiunia - rób sikacza, jak nie możesz iść na betę. Bo mysle, że tu może być zgoła co innego niż @.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAsiunia892
     permalink
    dzasti zrobie tescik,ale dopiero kolo 13 dam rade eh a to musi byc z rannego siusku czy potem tez?
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Dziewuszki, mam betę, wynik 160,5 U/I, przez 3 dni przyrosło o prawie 5 razy, to chyba nieźle, prawda?
    Asiunia - rób sikacza, koniecznie:)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.