Migotynko, pewnie, że to super. Asiunia - no niby powinno byc z porannego. Ale może wyjść również z popołudniowego. Ja jeszcze nigdy testu nie robiłam rano, zawsze albo w południe, albo wieczorem. Rób o 13 i dawaj znać!!!
witajcie kobitki... no t mnie troszkę ominęło wczoraj , kawały megaśne , hehe , i humorek od rana super KatMuc, @ nie przyjdzie ,,, trzymam kciuki,mocno,mocno Asiunia892 do Ciebie też @ nie przyjdzie .... zobaczysz.,...
aaaa.. no to 2 nowe mamuśki nam się z forum wyniosą .. ??? dobrze, dobrze .... :)
Treść doklejona: 24.10.12 09:28 Migotynka kochana a mówiłam nie panikować? piękny przyrościk ,.... teraz mamusia musi być spokojna żeby córeczka dobrze się rozwijała i żadnej paniki
Nie mam własnie. Kurcze, np nie ma nawet na kim oka zawiesić. W pracy same babki i to dużo starsze ode mnie. Ale przynajmniej klienci w przeważającej większości są facetami
hehe, Sucharek nasz widzę nadal zdesperowany i faceta szuka, hihi:) Faceci są jak fundusze inwestycyjne, wkładasz dużo a wyciągasz mało, hihi, tak mi się przypomniało:)
KatMuc u mnie z doświadczenia tekie sytuacje są najbardziej realne,.,, jeśli serduszka były to jest to najbardziej prawdopodobne :) głowa do góry kochana a nóż się udało :)
nie jeszcze nie mam wykresu!! powoli rozgryzam to wsztystko, czytam uważnie co piszecie
Treść doklejona: 24.10.12 10:16 troche nadziei jest ale nie nastawiam się wcale bo boję się kolejnego rozczarowania. to drugi cykl z duphastonem. poprzednio dostałam równo w 28 dc okresu. dziś 28 dc czekam cierpliwie :)
Zagladalam na forum ,ale nie mialam czasu sie udzielac. Jestem w drodze na lotnisko .Zapomnialam Zoscie dac tabletki a tej sie pawi zachcio.Wyglada jakby chora byla :-) Kazalam jej pawiowac do mojej torebki bo zadne z Nas reklamowki jej nie zabralo .
.Postaram sie jak najczesciej tu zagladac ,ale pod wykresami raczej nie dam rady . Wiec jak ktoras zajdzie czy cos to sie chwalic w watku prosze :)
A co Wy dzisiaj sie tak opierniczacie? To ja przez 2 tyg. miałam wyrzuty sumienia, że nie moge tyle tu czasu spędzać ile bym chciała, a dziś co? Ja tu co rusz zaglądam i czekam w pogotowiu a tu pustki prawie. Nieładnie!
Panikuj Panikuj, Każda z nas jak @ nie przychodzi, to tu włosy z głowy rwie i lata do toalety co 5 min. I se tam grzebiemy gdzie trzeba i gdzie nietrzeba tez w poszukiwaniu śluzu, czy nie śluzu. I od tego tu wszystkie jesteśmy
Asiunia czekamy razem do 13 , daj koniecznie znać .... mam nadzieję że plusik :)
Treść doklejona: 24.10.12 12:10 u mnie owulacyjny, dalej z bladą kreską .... kurde... ale zawsze jak sprawdzałam testami to ładne 2 tłuste krechy były w 13 dniu cyklu.,czyli wypada na jutro... teraz okres spóżnił mi sie 1 dzień na dodatek .... mam nadzieję, ze jutro będą już 2 ładne
Co do sluzu przed @, to są różne teorie, ale z reguły przed @ jest suchutko. Dziewczyny, które zaszły w ciąże pisały, że miały dużo śluzu, takiego grudkowatego. Ja osobiście mam przed @ sucho, ale ja w sumie mam zawsze sucho. Asiunia nie ma co. O 13 rób ten test i dawaj znać co i jak.
Asiunia, to, że śluz brązowy, to wcale nie oznacza brak ciąży. Ja własnie wtedy co byłam w ciąży, to w dniu @ miałam taki brunatny gęsty śluz. Myślała, że to początek @ i nawet tampona założyłam. miałam tak przez kilka dni i dopiero po tygodniu jak nie przyszło takie normalne kwrawienie zrobiłam test. Wyszła taka druga bladziocha. Także nie ma @ - jest nadzieja.
No niby tak, ale test wykazuje wyższy poziom hormonu ciążowego. A jak test nie jest taki czuły, albo jeszcze nie jest w organiźmie na tyle dużo hormonów to wyjdzie negatywny. Tu na tym formu jest całe mnóstwo dziewczyn, którem negatywne wychodziły, a po tyg. pozytywny.